...

det känns som att man lever i en glasbubbla.. jag tänker alltid varför skulle just det hända i min närhet. varför skulle något dåligt hända med någon jag känner..
nu gick den bubblan sönder..
känns så himla konstigt... fastän jag inte pratat med niclas på ett tag så känns det så otrovärdigt att han är borta.. specielt när man börjar tänka på alla "minnen" som inte är så många men det gör ändå ont...

R.I.P niclas..

tråkig rubrik

jag är förvånad att folk fortfarande läser min blogg. har inte uppdaterat på ett tag. men kanske ska börja med det.
fyller år på lördag, kom ihåg att gratta! kanske får en kamera då som jag önskat (hoppas)

uppdatering, tävling

hej bloggläsare!!
har inte uppdaterat på ett tag men jag har ändå inte haft något vettigt att skriva om.

tänkta tipsa om en tävling, hos stockholmsbruttan,
du kan vinna smink och vem vill inte göra det? antar att det kommer bli ett antal personer som kommer vara med i tävlingen men alltid kul att ställa upp och få chansen att göra det.
hon verkar vara en tjej med bra inställning och har verkligen satsat på det hon har passion för. det är beundransvärt.
besök här

qewh

nu är jag så jävla besviken det går inte att beskriva!
jag blir sur på dig när jag har anledning till det sen loggar du bara ut och går och lägger dig och skyller allt på mig så klart! jävligt kul att du inte bryr dig! alltså är du inte den person som jag trodde att du var.
hoppas du får det så trevligt utan mig..

för mycket..

hur kan du inte finnas här för mig..
nu är allt över.

bara babbel...



är jag lycklig om jag ler? räknas att vara glad som att vara lycklig? varje dag känner jag sorg, varje dag känner jag längtan efter något som jag inte har. jag vill bort, jag vill slippa allt..
folk säger att jag måste sluta vara negativ hela tiden.. men folk förstår inte vad man försöker stå ut med varje dag. bakom varje ord finns det en tanke.. bakom varje tanke finns det en känsla. min känsla säger nu att jag har fått nog.
jag ler och är glad. men ändå försvinner allt så lätt och allt bara trillar av..
varje dag på skolan skrattar jag,. varje dag försvinner det och återgår åt det mörka livet..
jag är inte lycklig bara för att jag ler. jag kan inte lotsas som att inget är fel.
allt har gått för långt.. tänker försvinna en stund..  har ingen att prata med och det är fel av mig att skriva ut personliga saker i min blogg..

jag känner mig ensam och jag känner mig.. ytlig. men mer ytlig som att ingen känner mig och jag känner inte dom. jag är den som vill vara med andra. det är inte dom som vill vara med mig.



ses igen på måndag...

yeah right

hej bloggen!
sitter och försöker träna på spanskan. går det bra? svar: nej.
jag bryr mig fan inte om skolan mer. fick IG på friskvården. är jag förvånad? jag är så jävla irriterad. pappa snarkar och mamma sitter typ och rapar?! jag blir så jävla irriterad så lätt. hatar när folk.. låter. ska inte skriva med någon mer för allt går ut över dom.
förlåt john.

snööö


skolan BITCHES

FÖRSOV MIG!
nu börjar jag kvart över tolv...

TÄVLING.-

och då menar jag att det är en tävling i KanDee's shop !
jag har totalt glömt att länka hennes nya workshop. men nu gör jag det ! kanske för att det är en tävling men jag hade gjort det ändå.
Jag har velat ha ett plagg från henne flera gånger men så klart har jag inte råd.. brukar gå in där och drömma mig bort om att kanske en dag få en tröja därifrån.
tror nog att jag tänker läsa ut lewis resa om jag inte vinner nu.. och för dom som inte har läst den. (alltså alla!) så är det världens tråkigaste bok.. förlåt för dom som tycker om den men inte ens min pappa klarade av att läsa ut den. så jag får 500 kr av honom om jag klarar det. och ett kandeeplagg är värt att jobba för :)

men tillbaka till kandee!
HÄR är hennes blogg
HÄR är hennes workshop

besök ! och rösta på henne inför blogawards !

ny teckning


tråkigt inlägg

hejsan bloggen!
har inte skrivit något för att jag inte haft något att skriva om.
jag ska egentligen plugga just nu. orkar verkligen inte bli smartare... ;)



har ritat och hållit på. försökte också förklara för johns kusin (hur gammal hon är vet jag inte... ) att man inte kan få allt här i världen = hon kan inte få designen jag gjorde till henne på grund av brist på respekt. hon tycker att jag är dum i huvudet men det får jag väl ta. hon kankse får den när hon blivit lite äldre.


detta är inte påhittat.. det är dagen..

helvetesdagen

dagen bestod av fem lektioner, eller snarare fyra och några minuter av spanskan.
jag var sur hela dagen och bara less på allt. jag borde ha anat att det skulle bli en pissig dag rakt igenom men så klart anade jag inte det värsta!

på spanskan kollar jag upp när bussen till vilhelmina går, jag brukar ta en som går 17:25 via åsele. men när jag går in och kollar busstiderna så står det bara 16:05. jag blir helt plötsligt mycket stressad! jag slutade egentligen fyra. hur skulle jag hinna? skulle jag inte kunna ta mig till john??

jag börjar säga fitta och sånt och försöker nå mamma ( hon har då mina saker på sitt jobb, hon skulle jobba till fyra ) hon svarar inte. jag ringer hennes jobb. dom svarar inte. och pluset där var att min mamma spelat in deras “telefonsvarare” så frustationen stiger när man hör hennes röst men man kan inte prata med henne.

iaf så ringer jag till slut till någon chefaktig person på deras jobb, då hade jag gråten i halsen som jag alltid har när jag blir upprörd på något sett. man hör hur hon letar efter mamma och säger
det är din dotter du måste prata med henne!
dock hade jag inte sagt att jag var hennes dotter.. men det hör inte till saken!
mamma svarar sen pallar jag inte hålla inne tårarna längre. jag försöker samla mig och försöker förklara vad jag vill att hon ska göra.  men det kom ut såhär:
du måste sluta jobba!! det går ingen buss!! KOM HIT!!
mamma förstod nog inte så mycket men hon sa iaf att hon skulle komma direkt.
jag får ångest, och blir stressad och när jag blir stressad så blir jag verkligen STRESSAD. jag halvspringer till universum ( jag sprang, fastän det gjorde ont i svanskotan,,, så stressad var jag)

sedan kommer mamma, hämtar mig, skjutsar mig till busstationen. sen köper jag en biljett och kollar på tavlan av busstider. jag förstod inte vilken buss jag skulle ta men jag tänke inte mer på det. sen känner jag att jag är så fruktansvärt kissnödig. jag ringer mamma.
jag- har du en femma?!=!!
mamma- jaa kanske en tia...
jag- vart är du?!
mamma- tegsbron.
jag- kan du komma...
mamma- *suck* jag vänder om.
ja jag var ganska bortskämd där men jag tyckte att jag hade lidit nog..

..men det tyckte inte gud! eller vem det nu är som bestämmer över vad som händer.
för jag går och frågar vilken buss det är jag egentligen ska ta.. och tänka sig. bussen går 17:25! så internettiderna stämmer inte med de riktiga.
när mamma kommer så berättar jag vad som hänt, ( bussen går inte )

sedan efter ett tag bestämmer vi oss för att jag ska låsa in mina grejjer i ett skåp på busstationen och sedan gå och köpa en BH som jag hade tänkt först. sen fick jag pengar för det sen gick jag mot lindex. prövar en BH och sedan ska jag betala..

mamma hade givit mig en hundralapp så jag kunde betala både med kortet och med den. jag säger det till hon som jobbar i kassan, och hon säger okej. sen så hör man: ojdå... nu drog jag allt från kortet. sedan säger hon att hon ska ordna det.  och sedan drar hon kortet igen och när jag tror det är klart så blir det “medges ej”. då säger hon att det tar 3 dagar för pengarna att komma tillbaka till kortet. alltså det hon dragit och sedan ångrat.. och då står jag där utan BH och utan pengar.. pluset är också att hon lyckas knuffa ner mitt halsband i en spricka i disken.. eller det är som ett mellanrum kan man säga. och det fastnar där, det faller inte ner på golvet. då står jag där i en kvart typ och försöker få ut det... det toppade min värdelösa dag

sen satt jag och gjorde ingenting tills min buss gick.. känns det okej? svar: nej...

maha

John and Peggy sitting in a tree
K-I-S-S-I-N-G
First comes love
Then comes marriage
Then comes John with the baby carriage
Sucking his thumb
Wetting his pants
Doing the hula-hula dance

helg idag!

idag slutar jag dock fyra men dagen blir inte sämre för det! (okej kanske lite) men idag ska jag åka till vilhelmina. får se hur roligt det kommer bli.. sovmorgon imorn iaf. och en dag mer med john. det är iaf något. men jag missar tyvärr en korpenmatch men dom klarar sig nog utan mig ;)

jaa snart är det samhällskunksapsredovisning.. ett långt ord som jag inte vill vara tvungen att använda mer. men jag orkar inte bry mig längre om hur det går. jag har tveksamt med alla punkter man ska ha. men känner mig tvingad att korta ner min del av redovisningen för ayda och johanna verkar ha mycket fakta.. så jag kommer väl få ta bort ännumer..

aja, nu ska vi inte vara deppiga. nu ska vi snart till skolan och då måste vi vara i toppform!

snart

RSS 2.0