yey

simpsons s.21 har börjat! jag taggar.

awsomeness














1,2,3,4.. komigenjuckamedruumpan!


godnatt

jag hatar falska / lögnaktiga människor.
jag kan inte lita på folk.

om du inte kan stå ut med det så får det väl sluta så..


Fred

jag har inget att göööööra
eller jo jag har spanska att göra men jag orkar inte. en måndagmorgon och spanska.. ingen bro kombination.
jag har suttit med illustrator och inte gjort något.. eller jag har kollat facit. det är det ända jag kan som har med spanska att göra.


sant.

*När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den*



den är gammal men jag tycker att det stämmer rätt bra och en ganska bra mall för killarna ;)

<3

Image and video hosting by TinyPic

godnatt

har känt en stor bloggtorka. under hela tiden jag har bloggat kan man säga.
jag kollar runt på bloggar just nu, de som jag inte tycker förtjänar en till prenumerant på bloglovin, så jag tänker inte lägga till dom.

jag har lust att skriva någon åsikt men vilken åsikt jag än skriver ner så kommer någon ta åt sig. så jag avstår från det.

borde gå och lägga mig nu! smell ya later!

yeesss!!

MINA NYA SKOR <3

känner mig harmonisk


av: frida

bra morgon

hahaha sitter och kollar på vakna med the voice's rapattack till kissie. förstår inte hur dom kan skriva så klockrena texter xD

hejdu

goooodmorgon!
morgonen började med den vanliga rutinen med att någon i min familj springer in och väcker mig, så klart blir jag rädd att jag missat bussen och blir så stressad. sen kommer jag på att jag har... sovmorgon... och då har jag jagat upp mig i onödan..

jag ska packa snart men vet inte vad jag ska ha med mig. orkar inte ha så mycket så kasnke bara tar en tröja och ett par byxpr. jag som brukar ha en proppfull väska. menmen. det känns onödigt. jag orkar inte ens sminka mig.

efter skolan ska jag kolla efter skorna och om dom finns i min storlek och i rätt färg tänker jag köpa dom. annars får mamma beställa.


vill jag ha? -ja

.. men kommer jag få? - nej


nu ska jag njuta!


swing life away

sitter i ett grupprum och ska försöka göra historia.. så klart kommer jag inte göra det för alla prov hat fått min attityd att ändras till: vem fan bryr sig!

imorgon har vi..
.. 45 glosor + ett text i spanska
.. Historiaprov
.. Samhällskunskapsredovisning

jag tittar igenom alla bilder på john för att försöka hålla mitt humör uppe. men jag vaknade inte på rätt sida idag känns det som, och då finns det inget att göra åt det. men jag försöker iaf,














!

om du aldrig fattar ska jag för fan aldrig prata med dig!

Max-skämt

(dessa skämt har då dragits vid olika tillfällen.)


Mamma-
vi her ugnen på max
Linn- vad synd.. då kan han ju inte spela ikväll.. :/

Marklund- jag åt MAX till lunch
Linn- vad synd.. då kan han ju inte spela ikväll.. :/


dålig kamera






hur mycket kan man sälja en sån här teckning för? ritad på A4-papper och så klart har den en kropp också men korten blir värre om man tar kort på hela. kan göra det när jag lånat mammas.

obeskrivligt...



Här är Malin, hon är ny i våran klass. och hittade trevligt nog en video på youtube :) hoppas hennes budskap når fram!!!

uppe med tuppen!

..knappast. jag znoosade hela morgonen kan man säga. men orkar inte sminka mig längre. kan ju sova minst en timme till om jag skippar det (dock tar det inte en timme att sminka mig.. hmm..)

idag ska jag träna! har inte gjort det på år känns det som. men IKSU here i come
.


du tror att jag är god.

du tror att jag är som alla andra små söta rara flickor som bara ger och ger. du kanske är van med sånt men nejtack. jag ger inget till dom som inte förtjänar det. folk kanske inte vill se det onda i folk men jag kan inte rå för att se de irriterande drag du har. jag ger inget till dig för du förtjänar det inte.

känner någon mig? känner någon den riktiga mig? jag vet inte ens vem jag är, jag vet inte vart jag passar in. är jag den falska som bara ser glad ut men innuti bara vänds upp och ner av hatet mot alla. eller är jag den som aldrig kan sluta skratta när man har haft den precis rätta mängden av sömn som man behöver när man blir sådär riktigt fnittrig. eller är jag bara den som står och försöker bli "en i gänget" och lotsas vara någon jag inte är..
jag känner inte att jag passar in. jag känner inte att jag får min röst hörd. jag vill inte säga ifrån för jag vågar inte vara den jag är.  .. vem är jag..

jag har många teorier om mig själv, att jag är en sån som vill ha det dom inte kan få. behålla kakan men äta den ändå. men det stämmer ändå inte. jag har fått john, han som jag alltid velat ha.. han som jag varit hjärtekrossat kär i i ett par år. han som jag gråtit över men ändå förlåtit för att han är så underbar. och jag vill fortfarande ha honom. jag vill inte kasta bort honom. men ändå förstör jag allt.
är det bara jag eller bara tjejer som får en känsla av något dåligt.. fastän man vet att det inte är sant, men ändå tror halva hjärtat på tanken som spelas upp i huvudet. det är inte sant, men man blir ledsen ändå.. och ändå kan inte killar förstå..



livet äger inte, och man kan inte ändra på det själv, man behöver hjälp av omgivningen..

som max sa till mig förut, som jag alltid tänker på, "man påverkas lätt av en negativ omgivning". kommer inte ihåg om det var exakt så, men budskapet är det samma..

kvällen

hej bloggen!
jag och john har ätit tacos och ska snart börja på en kladdkaka (hur ska jag orka?!) vi har hyrt en film som vi ska kolla på och sen får vi väl se när jag somnar ;)


..vill inte skola i morgon

känns som att jag har en stor ångestklump magen. allt har blivit för mycket och nu måste något hända! tänker inte bara sitta kvar på samma ställe och vänta på att allt ska göra en helomvändning.

håller på att bli sjuk.. kul.. det gör ont i halsen när man sväljer (det är det värsta som kan hända enligt mig)
jag vill inte åka till skolan i morgon men jag måste? annars kanske jag inte får åka till john.. den här veckan har känts jättelång.. har inte ens orkat med skolarbetet. hoppas det blir en rolig helg så allt glöms bort!( DVS SAMHÄLLSKUNSKAP, HISTORIA  m.m...)

Bullen och Yasis <3

dom har varit borta EN dag och jag saknar dom jätemycket! känns jobbigt.. hur ska jag överleva två veckor?! KOM HEM LUCAS OCH JULIA!!!


Jag

har lagt upp min nya design.. ska göra lite finredigeringar just nu sen är det klart :D
kommentera gärna och säg vad ni tycker!

happy though

nu ska jag ta och rita lite! hade jag tänkt. har ingen insperation men.. får se hur det blir. ska ju försöka sälja det och måste skynda på med att rita dom. har inte så stor lust att sälja mina gamla.



jag älskar verkligen min pennvässare ! man blir så glad av den. visst?

tråkigt utan bilder

det drygaste jag varit med om! min dator är proppfull och jag kan nästan inte göra något. jag har rensat och rensat och hoppas att jag kan få externminnet att funka så jag kan få spara bilderna jag har. men det fixas nog när mamma kommer hem.

sitter och leker lite med photoshop.
kinder maxi är det godaste som finns fast än jag börjar tröttna på det lite..

mitt hjärta blöder


take it away from me. i dont deserve it.

varför har vuxna en tendens att prata dubbelt så högt när dom pratar i telefon?

har fått ont i min svanskota.. det är lite sisådär med det, bra att jag nog kommer slippa fystestet och att jag får åka HISS på skolan. det dåliga är att det gör ont ! och att jag inte kan ställa mig upp så lätt när jag väl satt mig.
jag är så dum. hatar verkligen mig själv. hatar emoinlägg också.. jag hatar att jag är ett as. speciellt mot john. jag känner mig sviken jag känner mig sårad jag känner mig övergiven. och jag vet inte varför. eftersom det är mot johnfronten det känns så går allt ut över honom.. och jag tänker inte lotsas som att allt är ok.. hatar allt..

ultimat!

ser fram emot den äckliga lunchen.


miffat

godmorgon!
jag vaknade inatt och tänkte: FAAn nu är det morgon.. sen var klockan bara lite över tolv. och jag kunde somna om igen.. skönaste känslan på länge. nu har jag lite ont i huvudet och ska ta och sminka mig eller något och hoppas på att det kommer gå över. sitta och vänta på att dom som är sociala ska vakna och skriva med mig, kommer nog inte förvänta mig så mycker från john dock..


spanskasvammel

sitter på spanskan. förstår jag något? nej.. snart är det svenska tror jag och då blir der redovisning, men min grupp har redan gjort den så har inget att oroa mig för.


uknowwhatimean

godmorgon!
måste dra till skolan.. tagga buss hela morgonen.
chao!

dagen..

jag har absolut inget intressant att skriva om men jag skriver ändå. känner inte för att uppdatera så mycket eftersom det inte är så många som läser min blogg. och jag har inte kommit på vad jag ska skriva om eftersom allt som händer på min vardag är dödstråkiga.

idag hade vi iaf en korpenmatch, sista för säsongen faktiskt. förlorade med 5-1, men jag är inte ledsen för det. vi är inte precis det bästa laget. man spelar ju för att det är roligt.
Ralf var också där och spelade (matchen före våran) såg ganska roligt ut när han började skrika på någon som "la sig ner" men lite varningar från dommaren får man väl stå ut med.

har inga roliga bilder att dela med mig av heller, eftersom min mobil är full med bilder som jag inte kan lägga in på datorn för min dator har för mycket skit i sig och jag orkar inte rensa.. men ska försöka bättra mig! ska försöka önska till mig en kamera i födelsedagspressent. men vet inte om jag ska önska den av mamma och pappa, Linn eller John. Linn har JÄTTEMYCKET pengar, men hon är snål.. inget illa menat för hon vet själv att hon är snål. John har pengar, han är generös, han ger mig gärna saker (inte bortskämd...hehe) och mamma och pappa skyller alltid på att dom inte har pengar..

ja från ett ämne till ett annat.
skriver kanske i morgon eller något.. CYA!


korpenfylla

hej bloggen!
jag sitter här vaken med ont i huvudet medans john sover. jag vaknade av en mardröm och vågar verkligen inte sova igen.

dagen kommer nog bli jätteskön, resturang ikväll och så ska vi bara ta det lugnt idag. igår somnade vi före tolv iaf. det var grymt skönt. bryr mig inte om att det var fredag men man måste ju få ta det lugnt ibland.

vi spelade match igår, förlorade med 9-0 jag blev "ganska" sur på alla som var där. fjortisar satt och hejade på motståndarna, vi hånade fjortisarna som satt och SÖP vid en korpenmatch..
alla måste ha trott att jag hade damp eller något för jag trampade på alla jag kom åt. (hehe)

vi hörs senare!

morgon.. igen.

godmorgon!
nu är det morgon igen. jag har en tendens att bli "depp" på kvällarna nu för tiden men nu är jag iaf pigg och utvilad. jag taggar skolan! inga läxor tills idag . (inget jag vet om iaf) annars kommer ju min dag bli förstörd. eller nä, det går inte för idag kommer john! käraste johnballong som alla älskar och dyrkar. men tyvärr äre bara jag som är VIP som får pussa på honom känn er ägd?!

aja, iaf. idag..
Skola
• fotbollsmatch
• John <3


känns helt okej :D

chao!

morgonen

godmorgon!
jag är verkligen inte taggad på skolan! tror att jag verkligen kommer behöva ta "a day of" nästa vecka.. fem lektioner är för mycket för mig!
morgonen började bra med att firefox inte ville fungera, jag blir alltid irriterad när det inte blir som jag vill att det ska va. det är därför jag är irriterad hela tiden.

vi hörs kanske i skolan!
chao!

john.. :( <3

hej bloggen!
det som hänt idag är inte så märkvärdigt FÖRUTOM att jag träffade john! inte så länge men det var iaf något. saknar honom dock ännumer nu. och jag träffade även JO och ante, ante med den lila mössan.

har även svenskaredovisning. den gick väll bra. nu ska jag ta och duscha och sen försöka plugga spanska...


hatar folk som försöker komma på olika nya bulshit-prat för att rädda sitt eget skin.

svenska..svenska..svenska överallt

hej bloggen. har inte skrivit något idag. men har faktiskt inte orkat.
har mycket att göra i skolan också.. har suttit med svenskan hela kvällen. nu är jag lite less. får fixa resten imorgon före lunch.
ska göra något annat nu ett tag. SEN ska jag sova.
och imorgon kommer john <3.. nu är han i lycksele. antar att han inte kommer vara så social ikväll så jag lägger mig tidigt istället ;D


men vi hörs !
P.S. kolla min nya design! den är inte klar men det börjar arta sig!!

det otänkbara


skolavslutningen <3


sitter och lyssnar på spotify!
har inte gjort det på ett halvår tpy eftersom det inte funkat.. men här funkar det. (och ja PA... Mac datorer alltså...)


på onsdag kommer john !! en trevligt överraskning. inte länge kvar heller. han stannar till halv sex på kvällen bara :( men bättre än ingenting! han och två kompisar ska dra hit och.. vad dom ska göra vet jag inte men.. roligt att sitta i umeå hela dagen ;) får skjuts av mamma när john åkt hem igen. = slipper vänta hela livet på en buss. känns rätt OK.. eller snarare HELT FELL SHYSST ASSAA!!!

älskar mig själv


-06

otursdag igen?

mina så kallade otursdagar är inte att leka med.. jag har glömt datasladden på skolan. (hoppas jag la den i skåpet) annars kommer jag hoppa framför en buss..
det ända positiva man kan säga om den här dagen är att jag fick 10P på aplotten antar att alla mina läsare är Umeå-bor och om inte kan ni ju bara fråga vad "aplotten" är för något.

nu när jag inte sitter vid min bärbara sitter jag vid den stationära datorn.. har inte saknat den om jag ska vara ärlig. är inte van med tangentbordet heller.. trådlöst skit har mamma skaffat också.. och jag kan inte heller med alla jävla knbapptryck.. typ hur man gör ett simpelt snabel-a.
jag kan inte heller hålla på med photoshop.. det ända jag kan göra är alltså att sitta och blogga i min fula blogg med min ful bloggdesign. peace...

bajs är bara förnamnet

hejhejhej bloggläsare!
dåliga historier har en tendens att upprepa sig. lämnade datorn på utan laddare.. min påbörjade bloggdesign blev alltså inte sparad. känns lite småirriterande!


idag åker john hem.. ännu en lång vecka att inte se fram emot..

bio.

hejhej bloggeeeen!!!
jag och john ska dra och äta på någon kinaresturang och sedan blir det 3D bio!! skön helg det här.
jsut nu kollar vi på futurama och jag ska snart gå och fråga mamma när vi ska åka :) vi höres när vi höres!

ha en bra helg!

designen

nu har jag världens fulaste design. men det är bättre än dom som finns på blogg.se!!!
(headern är den första som jag har haft tror jag.. ) den är gjord av ALBIN

jobbigt som fan!

min dator hade inget batteri (som jag inte märkte) sen stängde den av sig.. och  så klart hann jag inte spara bilduppgiften. jag har inte precis bråttom med den eftersom vi ska börja med den på måndag men den blev ändå någurlunda snygg och nu måste jag göra om det :( känns lite surt...

SNART KOMMER JOHN (L)

fucking blogg.se

är det bara för min blogg det fuckar sig med bloggen? inlägget under hamnaar verkligen inte där det ska vara. och jag tog bort min design för att allt bara strulade. ska fixa en ny..


"Made with love"
slitet men fortfarande sant..

förlåt för att jag har funnits och förstört ditt liv.. förlåt att jag fortfarande finns..

är allt över nu..

godnatt..

mm.

hejhej.
jag kan säga att jag hade en väldigt kass dag igår.. förutom svenslan. och jag kan också säga att den här dagen är VÄRRE.. känner inget för att försöka plugga spanskan..
idag kommer det säkert bara bli emoinlägg. som är drygt jag vet. men jag kan inte lotsas vara glad. folk säger att man ska vara glad ändå men hur gör man det? varför klaga på mig när jag inte klarar av det. vill inte vara falsk.


i alla fall så har jag engelska just nu. inte så farligt eftersom våran lärare äger.

hörs sen! chao!

cissi alltså..

hejhej!
jag sitter här i soffan och försöker samla kraft till att börja plugga spanska (kommer nog sitta uppe hela natten med det..) och sova ut i helgen. synd om john ;)

iaf, idag så spelade vi in lite till våran film som vi gör på svenskan. har inte skrattat så mycket på länge xD säger bara att cissi sa några saker som man INTE ska säga !! det där var lite inside, men tror inte jag ska avslöja för mycket. dock kommer våran klass nog få se lite bloopers ;) (vem vet kanske kommer ut på youtube!!! ) då delar jag med mig här på bloggen.


tror att jag ska ta och duscha och SEN ta spanskan (A)

höres<3

ritar

hej bloggen.
skriver ett långt inlägg senare tror jag.
ritar just nu.
ha det bra <3

i-lands problem vs. tjejproblem

sitter på naturkunkaspen. vikarien sitter och pratar om något om.. elektroner? sådant som man redan vet. hur många protoner det ska vara i skalet. lyssnar inte så värst noga. men tror inte någon gör det.

idag hände det som inte ska hända. jag och julia har likadana tröjor på oss. jobbigt att den sitter bättre på henne ;) nejmen det är ett riktigt problem! men vi får härda.. kanske inte sitta bredvid varandra idag? NÄÄÄÄÄÄ :D ska gå runt som julias tvilling hela dagen :) awsommee!


glöm inte bort att kolla in johns blogg <3

tävling

hejhej!
nu är det tävling hos kandee igen!

hon tävlar ut ett linne. (ett av dom finaste om jag får säga det själv)
och sen om några veckor kommer hon öppna en sida som heter kandeeshop.se och jag råder er att kolla in den! :D skriver nog här i min blogg när den öppnat :)
VAR MED OCH TÄVLA!

morgondagen

imorgon har jag bara två lektioner!  naturkunskap (jobbigt antar jag.. måste vara aktiv) sen efter lunch har jag svenska. som komemr bestå av att jag står och skrattar åt cissi. kommer bli roligt iaf!! XD

sen ska jag hem och sova! orkar inte sova nu föör.. ja.. nästan ingen skola imorn och jag orkar inte sova bort mitt liv. låter omoget men kommer ändå inte kunna somna när jag vet att jag kan ha roligare när jag gör något annat.

CHAO!

sova? - dont think so

hej bloggen!
jag har inte skrivit för att jag har haft lite problem idag. men det är över nu hoppas jag. får se vad morgondagen har att erbjuda.
min pojkvän har nu skaffat en blogg, jag gjorde hans design idag. den blev riktigt fin för att vara en dags jobb. kolla hans blogg här<3

känns som att allt jag gör är bloggdesigner nu för tiden. jag ritade dock lite idag. får se hur den teckningen slutar,. måste ju sätta igång och fixa lite bilder till "marknaden".


HAHAHAHA

vet inte om jag ska skratta eller gråta!!! XD

RSS 2.0