BULLEEN

god morgon bloggen! 
jag är inte så duktig på att kliva upp på morgonen märker jag.. inte okej !
jag sak städa, packa och sen får jag se om jag orkar springa idag, har ändå sprungit hela veckan, 
måste rusa!

chao


P.S. SNART FÅR JAGTRÄFFA JULIA :D

inga bilder..

hej bloggen..
jag vet inte riktigt hur jag känner just nu men förlåt för dålig uppdatering. det läser man överallti alla bloggar- förlåt för dålig uppdatering, ska skärpa mig lovar.

jag känner mig less och arg, och förbannad.. eller.. inte förbannad. jag är bara.. irriterad. jag vet inte på vad och jag vet inte varför. 
jag och albin var ute idag och tog kort.. ja jag är inte född till att vara model kan jag ju säga, eller fotograf.. jag mår bara dåligt när jag ser mig själv på bild.. aja
inget mer emo..

hejdå.

inga bilder..

hej bloggen!
om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om hur mycket jag har sovit inatt.. jag har problem med att sova på nätterna fastän jag är trött, kan bero på att jag inte sover med john längre.. jag kommer åka till vilhelmina på lördag, och då har vi varit utan varandra i.. 6 DAGAR!! det har aldrig hänt förut? eller..

iaf, idag ska jag vara med albin igen, vi ska åka till något fint ställe och ta kort och sånt, har aldrig gjort något sånt så får se hur resultatet blir. jag blir som aldrig bra på kort. 

nu ska jag torka håret och sminka mig, chao!

sweeeet

ledsen för dålig uppdatering men jag har inte haft orken. jag gick faktiskt och la mig halv åtta i morse eftersom jag ville prata med john innan jag gick och la mig. kanske låter inte långsökt men.. 

idag har jag inte gjort så mycket. sptungit som vanligt och snart är det mat. efter maten ska jag dra till ALBIN ! jag saknar honom.. han är en barndomsvän kan man säga. jag ska fixa hans bloggdesign och sen ska vi bara chilla ;D sen ska jag ju få träffa hans hund lito! tyvärr tror jag inte att jag får ta med mikko.. 



jobbigt med hundar..

tidigare idag så var jag ute och sprang.. och då tog jag med mig mikko men så klart är han latare än jag själv. han stretade emot i början men sen fick han upp takten och det var verkligen peppande när man hade "någon" att springa med. men en hund är mycket bättre än en människa. för jag hatar att bli dömd efter min dåliga kondition (A)


sen när jag kom efter springningen nr2 (det vill säga alldeles nyss) så satte jag mig i soffan och helt plötsligt kom chaya och tränger sig in.. hon tar upp kanske två platser. tjockisen. 

nu ligger hon där med sina puppy eyes... grr..

*gÄÄÄÄsssssppp*

godmorgon bloggen!
jag vaknade runt halv tre och ligger fortfarande i sängen. 

jag har upptäckt att mitt hår inte är lika tjorvigt som det brukar vara när jag går och lägger mig. kanske beror på att jag fönade det igårkväll efter jag duschade. men nöter inte det på håret? hmm...

ska försöka dra mig ut och springa nu.. usch vad jobbigt det känns.

chao!

helgen

wiho! på fredag ska jag till Julia! har inte träffat henne sen.. skolavslutningen? eller? sen ska jag sova över, sen åker jag till vilhelmina på lördag :D ultimat helg eller vad ;) men.. jag hade tänkt tjocka mig hos julia men jag försöker ju sluta med godis..hur lyckat kommer det bli får vi väl se :D ska iaf ta kort.. måste skaffa mig en kamera!



Ny design !

förlåt för det här men.. jag har bytt design igen. det blir så när jag får det lite för tråkigt. uppdatera bara sidan för att se den. det värsta är att jag vill ha en typisk "sparkle"-blogg men fortfarande en kaxig och en stilren. går inte att kombinera så bra. men jag får byta pö och pö istället (A) lite kul med förändring ibland :D 




dissarlistan


tänker faktistk dissa hemmagjorda jeansshorts.
det kan vara snyggt men det kan också se för trashigt ut !
jag hatar när FICKORNA hänger utanför kanten på byxorna. alltså dom hänger nedför benen eftersom jeansen är avklippta och fickorna är för långa. inget jag gillar.

skorna jag köpte i vilhelmina


*flås flås*

nu är jag tillbaka. sprang ett varv i skogen.
hatar när solen skiner! kanske låter lite vrickat men jag blir så slö av solsken.. vissa blir glada men jag får bara ont i huvudet. 

kasamark måste börja springa. spåret var helt överväxt.
men fint vare 


morgon igen.

godmorgon bloggen.
jag ska ta och dra mig upp och äta något.. sen ska jag faktiskt ut och springa lite. synd att det inte regnar dock :( men det måste göras ändå!

darn. jag känner min mobil vibrera men jag hittar den inte. mitt dagliga ilandsproblem.

chao!

oh no, a new GOD

Image and video hosting by TinyPic

när jag började ikväll hade jag  ungefär 30 000 eller mindre ;) 
turen varade ikväll! synd att john inte är här.. nu har jag ingen att reta :(

översvämmat kasamark


en fråga..

jag har ett stort problem och det är mitt hår ! jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det. blondera det en gång till elelr göra det ljusbrunt. jag har en lång utväxt + att det ser skabbigt ut. drastiska åtgärder måste utföras!

brunt,rött,svart,blond ??????

hejhejehreijtiregif- mår dåligt

hejhejhej jag har inte bloggat så mycket idag för jag mår jävligt kasst..
jag mår illa, har ont i huvudet, ont i halsen, ont i kroppen.

john for idag till vilhelmina och jag stannade i umeå. hoppas det kommer att vara värt det annars kommer jag vara sömnlös helt i onödan.. 

chao!

morgon eller natt?

tje bloggen!
jag har inte så mycket att göra förutom att spela SUPER MARIO som julia just skickade till mig.
Image and video hosting by TinyPic


synd att jag dör hela tiden...

hathathathahtahthathat

snart ska vi äta och sen ska vi dra till stan och eftersom EN VISS POJKE tar min dator så måste jag sitta vid mammas dumma gamla cp-dator. jag är irriterad när jag inte får ha mina prylar ifred. jag är inte den som gillar att dela med mig av saker.

jag är här med klar med mammas blogg. det tog hela dagen menjag fixade det ! :D

jag tror jag ska sätta mig och fortsätta med bilden på elin ikväll. så den blir klar :)


over and out"!

borde jag försvinna..

jag hatar när jag får den känslan av att ingen skulle bry sig om jag försvann. ingen visar det, så varför skulle det vara sant? varför ska man lita på människor när dom faktiskt bara kan säga en sak och mena en annan.. jag vet inte riktigt om jag litar på någon just nu,


För mycket i huvudet

något måste ha hänt. jag sätter mig vid datorn som vanligt och varje gång jag gör det så glömmer jag att starta MSN. det har inte hänt förut men nu har det upprepats flera gånger. när jag bestämmer mig för att göra något annat än att sitta vid datorn fr att det är tråkigt så inser jag att msn inte är igång. eller Adium som jag har. 


Msn.gubbarna på Adium
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


jag suddade lite eftersommin adress syntes ;)

godmorgon

god morgon!
idag blir det hemfärd. och jag tar john med mig!
och vi har ett avtal att vi inte ska äta godis. och jag har inte fallit för suget än. men hur ska det gå inför bion? jag kan inte gå på bio utan godis.. jag äter inte popcorn heller.. jag får övertala john att vi får äta godis bara den dagen (A)

jag ställde klockan på ett idag eftersom jag (som vanligt) absolut inte kunde somna igårkväll, eller man kanske kan säga i morse . och 12:58 vaknade jag. HUR pigg som helst. typ ett under. jag ska gå upp och kolla om det regnar och om det fortfarande gör det så ska jag ut och springaaa. jag känner mig hurtig. 

chao!

Dissarlistan


Min STORA dissarlista is back!
jag har haft mycket att klaga på i mitt huvud men tyvärr har jag glömt bort allt! 
men jag har iaf kommit på EN sak! och det är BLOGLOVIN
det kanske bara är mitt "konto" som laggar hela tiden. men ibland får jag inlägg minst en timma för sent. lika bra att skriva ner alla bloggar man vill kolla in på en lapp och sen klicka runt. 

ett stort NEJ på den nya uppbyggnaden av bloglovin.

inte godnatt.

hej bloggen! det har börjat bli nattinlägg hela tiden nu för tiden. men sömnproblem är inge roligt..
i morgon så drar jag tillbaka till umeå, john kanske ska följa med. sen så ska vi se på HARRY POTTER. är den bra?? jag hänger inte med i harry potter längre. jag känner inte att jag har så stor lust att läsa boken heller. fantasy är inget för mig, men harry potter är harry potter ! måste se alla ;)


gottt att vara dålig

jag prövade på att spela lite skjutspel! alltså det john håller på med just nu. men att skjuta folk är inte riktigt min grej. jag blir så hysterisk och skjuter hejvilt runtomkring mig. (samma sak händer när jag spelar sims )

så ska nog sitta här och mumsa i mig några chokladbollar som jag köpte idag.  tröstätning <3Image and video hosting by TinyPic

dagens nyheter!

hej bloggen! ;D
en mycket trevlig överraskning :D Kandee publicerade min teckning som jag skickade till henne ! känns som att jag har uppnåt allt med livet nu. nej men det var faktiskt väldarns trevligt ^^
hon är ju en av mina idoler.

idag har jag fokuserat på att försöka vända tillbaka dygnet. jag har inte sovit längre än till elva idag. som det ska vara. och ska försöka somna tidigt ikväll. får se hur det går.

jag har också köpt nya skor. det är en affär i vilhelmina som ska läggas ner så det är 75% rabatt :D

Uppe med tuppen

jag är vaken och jag vill bara somna om men tyvärr så kan jag inte det. jag vet inte vad det beror på men jag har mycket svårare att somna nu än förut. john kommer hem om en och en halv timma.. ingen är inloggad på msn.. vad ska jag hitta på? finns inte så mycket att göra faktiskt..

ska försöka stänga ögonlocken och snarka lite nu
chao!

känner mig lycklig

det är så jobbigt när det inte funkar att ladda upp bilder....

IDOL-bilden

jag ritade en idol-bild till min idol, KanDee. hennes talang inspirerar mig och tyckte att hon förtjänade en idol-bild. får se om hon uppskattar det. jag är rätt nöjd med resultatet.. kanske inte liknar henne (?) 

jobba jobba

hej bloggen
det är typiskt mig att redan vara less på min design. vet inte riktigt vad som är fel men något är det iaf.. jag är klar med millans bloggdesign. eller hon måste bara logga in och kolla om jag ska göra något mer. 

bloggar som är kvar:
• Albins
• Mammas
• Angelicas

chao!

jag vill hem till mitt internet!!!

hej jag har vaknat!
jag är minst sagt trött och jag har absolut ingen lust att gå upp.. trådlösa internet fungerar inte så jag tog johns. han är ändå och jobbar så..
jag har faktiskt börjat rita en IDOL-bild. ska kanske inte avslöja vem det är jag ritar men ni får ju gissa!
jag är inte så speciellt bra på att rita av folk så om den inte liknar henne så är det faktiskt förståeligt. 

jag hade tänkt lägga upp bilder från stockholmsresan. men har verkligen inte orkat. eller.. snarare att det verkligen inte går att ladda upp bilder på bloggen. jag brukar fråga sunka om han kan ladda upp bilderna åt mig men jag vill inte utnytja honom.. men TACK sunka!! :D han räddade min dag igår :) 

chao!

borta bra

hej bloggen. har inte uppdaterat på ett tag men jag har inte haft orken. jag har tre bloggdesigner på G och en är till min mamma! som jag har sagt förut så har hon börjat sälja smycken och jag ska göra så det är möjligt att beställa varor från bloggen. det är en liten utmaning men jag sak göra så det funkar.

annars gör jag inte så mycket. john stack och träffade sina kusiner, jag orkade inte följa med för att jag är alldeles för trött. vet inte varför men jag är inte så taggad på att göra saker.. jag ska sätta mig och rita och kolla på någon film. jag vill duscha också men det är så mycket folk här och det finns inget lås till rummet där man duschar.. vill helst inte visas naken.

chao!

lätt fixat

hej bloggläsare!
jag har blivit 500 kronor rikare! en kompis till pappa gav mig och linn varsin femhundring för att vi lånade ut bilen till honom. han är alltid snäll, han bor i Kanada och Brasilien tror jag. en av hans söner har gått i samma klass som min syster.
men jaja. 

om ca. två timmar drar vi till vilhelmina. om jag hinner packa. men det tror jag nog. 


chao!

alien


vi drar ut

snart drar vi till johanna! drar hem vid ett kanske bloggar igen då ! eller lite mobilbloggning om jag lär mig hur det fungerar ;) ska fixa mig lite sen blire att dra ut i skogen. 


designen

hej bloggen. 
jag har fixat och trixat lite med min design. jag har fixat en bild i sidan som man kan trycka på för att komma till mina bilder. sen ska jag fixa så jag har en för "Veckans blogg". har tänkt börja med det. jag kanske inte har så många läsare men ändå roligt med att tipsa om nya bloggar. 

jag och john ska kanske vara med Johanna och Christoffer ikväll. men vet inte hur det blir eftersom johanna inte hört av sig än :) men vi får hoppas. det var ett tag sedan jag träffade dom. 


hörs senare°!
chao!

serier

jag måste bara tipsa om ett avsnitt med according to jim!

frida nilsson


(klicka på bilden för att komma till avsnittet)

godnatt?

jag har en ny design (som inte är missbildad som den jag har nu) men det går inte att ladda upp headern.. fail som vanligt.

jag ligger fortfarande uppe.. så gåre när man sovit på dagen så man får väl skylla sig själv. john ligger och snarkar och hare gött.. jag är lite avundsjuk :)

menmen... tittar på according to jim på tvshack . checka de !

chao!

FUCK OGG

hej bloggen!
jag ligger här i min säng och har just vaknat upp ur min fina skönhetssömn. och mitt morgonhumör är inte precis det bästa att reta med ! det första jag ser är bilder på apberget att johns syster använder MINA kläder som jag sa åt henne att inte röra! jag är så förbannat att jag inte vet vad jag ska göra ! kanske för att jag är nyvaken och då blir jag en bitch men man rör inte mina saker om jag sagt nej !!!!!!


hemma

hej bloggen!
nu är vi hemma i umeå igen !
hur skönt som helst. efter att ha sovit på dåliga madrasser i en och en halv vecka så är jag glad över att min säng står kvar här. john sover fortfarande. vi kom hem runt halv tio till umeå kanske. 

har inte så mycket att berätta.. men jag är iaf trött eftersom jag inte sov något inatt eftersom vi skulle packa och sen skulle vi även upp tidigt eftersom vi var så långt utanför stockholm.

nu ska jag se hur många teckningar det får att scanna in. jag har lånat min kusins scanner men det är bara en A4scanner... men kan ju försöla scanna in små teckningar :)

hörs senare!
chao

dasefar

hej bloggen.
kommer inte bli mycket bloggande förän på... fredag? i morgon ska vi ut och spela lazer doom....frågan är om jag är bra på det. om vi hade varit i umeå hade det iaf  gått bättre för där kan jag banan men vi får väl an se ;D

i dag for vi och spelade fotboll och inget mer med det.. jag har legat i sängen hela eftermiddagen typ och missade middagen.. fick huvudvärk och bultande öron men det går ju alltid över :D oftast...

aja. vi höres !
cjap

p.s. bilder på det jag ritat kommer kanske i morgon.

vhao

det känns lite ovant men jag och john sover i skilda sängar. känns jätteobekvämt... men det är väl sånt man får stå ut med ibland...nu säger jag godnatt!!

landet

hej bloggen.
har lånat till mig en dator och vi ska snart äta-
vi har hittat skivan till internet men det funkar ändå inte !! kanske min dator som är dum i huvudet.. .varför funkar inget på den? någon med Mac där ute som kan hjlpa mig?
blir lite smått irriterad :(

men vi har kolalt på kycklingar och en bagge som dom har på gården.. s¨ka faktistk ta kort på dom och lägga upp på bloggen. sen när jag har ritat klart min teckning så ska jag ta och visa den med :)


kanske skriver senare!
chaop!

hej igen

hej bloggen!
jag har inte kunnat blogga eftersom johns farfar inte kan hitta skivan man behöver för att kunna instalera ett mobilt bredband på min dator. 
men jag kanske överlever :) hoppas han hittar den iaf. 

vi har just ätit lunch och jag ska dra ner och kolla på när dom spelar bilspel. inte så roligt kanske men jag kan ju alltid ta med mitt papper och min penna och rita lite.

chao!

goodmorgning

jag har provat lite med min design
ska ändra den lite men skulle faktiskt bara prova om jag kunde göra en dån design ;)

nu sak vi dra till centrum sen blir det att fara till johns farmor och farfar. sen till käraste umeå <3 


chao!

sitter uppe..

hej bloggen
just nu sitter jag och john och ser film
har försökt fixa Albins design men misslyckades eftersom Mac- datorer inte ser likadana ut windows.. eller vad man nu kan skylla det på.. menyn är lite fucked up.. men jag har bestämt mig för att sova snart. ska upp tidigt i morgon och gå på stan med john och jenny !1 :D kommer bli riktigt skoj! ;D

gjorde om jennys design idag.

så ser den ut...


men vi hörs i morgon!!
chao!

dagens synpunkt - Hello kitty

jag har alltid antagit att hello kitty är det o-coolaste som finns. och att det är som... tio åringar som går runt i helrosa dresser med hello kitty på. och alla olika saker finns som hellokitty figurer och hela hello kitty saken har gått för långt enligt mig....



bad/pizza

hej bloggen!
jag och john stack och badade och det var inte så kallt som jag trodde. faktiskt väldigt skönt ! 
sen när vi kom hem så bytte vi om och drog och käkade pizza. 

på väg till badstranden.


johns ben på väg till maten ;)


.. ingen kommentar


min älskade fanta <3 sviker aldrig

chao!

morgontrött..

... inte alls ! hej bloggläsare.

vi vaknade fem i ett och jag är redo att hitta på något ! det är soligt och helst skulle jag vilja åka in till stan igen och shoppa men är det öppet på söndagar? vet inte riktigt om det är som i umeå ;) jag är inte en van storstadsflicka kan man säga.

jag ska göra mig klar nu och sen ska jag kanske dra till favvan och köpa hem dricka bara för att göra något.

hörs senare ! 
chao!

teckningar







hey stockholmsfans!

hejsan!
myskväll blir det nu dårå.
finns inte så mycket att göra. men ska cykla till favvan och kolla om dom har öppet.

skriver när jag kommer tillbaka! :)

chao!

till elin: jag är i stockholm så länge inläggen har kategorin "Stockholm" :D 


ensam igen

jag är (yet again) lämnad ensam. och den här gången har dom dissat mig ett bra tag. men får väl skylla mig själv som inte orkar röra på mig. john sa att dom inte skulle vara borta länge men dom träffade väl några roliga polare.

vad ska jag hitta på då... jag har suttit och ritat och inget annat. får se hur det ser ut i slutet. då får ni kanske tre teckningar att titta på.

hörs senare
chao!

EGO-bilder

alla tjejer ( och pojkar ) har ju någon gång tagit egobilder. jag förstår inte riktigt om det r negativt eller positivt. vissa killar jag känner klagar på när man tar en bild på sig själv. men om ingen skulle göra det skulle dom inte ha något att titta på. 

vissa personer kan ju ta liiite för många ego-bilder men fortfarande ska man inte klaga

och termen fjortis hör inte till hur många bilder man tagit på sig själv. 

 

själv har jag tappat stinget på att ta fina kort på mig själv.. har aldrig orken att göra mig vacker längre. och  JA det går ;)

 


skor!

mina fina skor. prickigt innuti, randigt utanpå och blommigt under. köpte dom på stadium.
hittade också ett par på en random affär som var på REA och dom passade perfekt och dom var hur gulliga som helst.. men tyvärr får jag inte köpa skor för 700 kr

dagen

hej bloggen !
inte mycket bloggande idag men kan berätta att mina fötter dödar mig!
har gått runt på täby och shoppaatt.. 
två tröjor, ett par skor, två par trosor och ett par jeansleggings OCH så klart GRYMT mycket godis. och jag överdriver inte när jag säger GRYMT ! Crippen och John köpte godis för 100 kr var. 1 kg för 60 kr var det typ.. (5.90)


vanliga jeansleggings


två tröjor


mina fina trosor som dom t.o.m slog in... ganska konstigt men dom kanske tyckte att jagvar värt det ;)

skorna går inte att ladda upp en bild på just nu. så kankse kommer ihåg att visa dom senare :)

chao!

P.S spelade världens läskigaste spel hos crippen. jag ägde ;) men ni skulle skratta ihjäl er om ni såg mig spela.

frida säger godnatt!

hejhejhej
detta blir nog dagens sista inlägg.
jag har sjukt ont i huvudet och i morgon ska vi till täby (?) och jag ska SHOPPPAAA :D sen kommer jag ha två killar efter mig.. och det kanske kommer vara lite störande. men man får väll ta det som det kommer :) dom får gå runt och titta på unerkläder och dräggla under tiden.

idag har jag ritat lite.. den är inte klar och tyvärr blir den ju så ful på kort.. som alla teckningar.. lite smådrygt sådär. men vad kan man göra :) 

en typisk tjej som tar kort på sig själv i en spegel. jag funderar på att även göra en bakgrund.. kanske att spegelkanten syns lite på sidan. får se hur det blir. jag brukar tröttna på att rita samma bild hela tiden. men den är ändå rätt fin så ska nog satsa på att få den så snygg som möjligt. kanske kan sälja den? ..nea...



sliten frida...


chao!

ansiktsbehandling

nu när jag är ensam så ska jag passa på att tvätta ansiktet och göra lite "skönhetsbehandlingar" skulle ha gått och köpt en ansiktsbehandling men tyvärr... 
 
tyvärr har dom inte bärbart internet så min fina dator kan inte följa med mig ner utan att tappa internet.. och utan internet är det inte värt :) 

men hörs snart !

chao!

rädd frida...

jag är lämnad ensam.. nejmen john drog iväg och jag stannade kvar.. orkar inte röra på mig. har huvudvärk och är trött.. han sa att han kommer hem vid elva.. får väll an se om det blir så. jag tvivlar iaf. 

såg just ett klipp som skrämde mig stort !!!





stockholm iii mitt hjäärrtaaaaaa 2

en bild jag ritade med munnen.. kasnek itne syns så bra men vilel bara prova xD
 död groda....RIP

heyhey

godmorgon bitches !!
john och crippen är taggade på att kolla på film men datorn känns som ett bättre alternativ för mig. men kanske måste offra mig den här gången..

dagens köplista:
• tofsar
• hårspännen
• "energikaka"
• glass

vi har inte gjort så mycket annat.. spelat tv-spel som vanligt och bara tagit det lugnt :) jag har övertalat john att åka in till stan så jag får SHOPPAA i morgon. sen måste jag ju träffa jenny :)


chao!

sötungar

vi är heta och så bäst !

chao!

Stockholm iii mitt hjäärrtaaaaaa

hejhejhej
jag och john vaknade runt elva och bestämde oss för att vara med crippen. det är johns kusin och så hängde vi med honom hela dagen. blablabla,, massa ointressant fakta. vi spelade TV-spel och sedan skulle vi bada. och spöregn stoppade inte pojkarna från att hoppa i vattnet !!!!!! Mio, Crippen och John hoppade i från bryggan (eftersom dom var för fega för att hoppa i från stenarna) jag däremot bestämde mig för att stanna torr.. så fel jag hade. ingen regnjacka och med Johns jeans. lika blöt som pojkarna.

idag har jag iaf...

...klappat över 30 grodor (ingen överdrivelse)
... sett 324938948 sniglar (en lätt överdrivelse)
... sett och klappat en liten ödla (!!!) 
... sett en lysmask. 
... burit John på ryggen.

sen inget mer intressant.
chao!

demo..

sitter i stockholm just nu.
tyvärr har inte johns farsa trådlöst internet så blir inte mycket bloggning :( har ingen mobil, inget internet,.. ett stort stockholm. lilla frida kommer tappa bort sig.. kan jag lova ;) iaf en gång :)

bussresan var iaf lite smådryg. bussen blev försenad så vi kom fram vid tio. vi åkte halv ett från umeå. det fanns internet på bussen men det funkade inte på min dator !!! jag hatar min dator ibland.. det hade varit så mycket lättare om vi hade haft datorn.. fanns tom uttag för att ladda den. men aja.. för lyxigt ska man ju inte ha det.

vi hörs !
chao !

ett halvår firas med godis.


älskar dig- 6/1-09


John- kan dagen bli bättre

nu har jag och john varit ihop i ett halvår!

detta gav jag till john, halsbandet till höger är till mig och det till vänster är till john. värsta nyckeln till mitt hjärta :] vi fick hängsmyckena från min mormor.

detta gav john till mig !! ett skisset !! (ett dyrt ett) så jädrans glad 1!! 
kommer rita sönder i stockholm :D


puss hun <3

haha sås ant

klicka här !!!   ---> snygga svenskar!

fean

min mobil kanske fixas i morgon.. kan livet bli värre.. ja john kunde ju ha varit i vilhelmina :)

chao !

HELVETTE

jag är två centimeter från ett nervöst sammanbrott. alla saker som trycker i mitt huvud och nu är mitt simkort "spärrat" eller att jag inte kan komma in i mobilen för att jag behöver en jävla puk-kod för att låsa upp det och mamma vet inte vart hon har lagt det.. suger livet? -ja..

jag behöver någon att prata med...

godmorgon yet again

godmorgon !
jag måste genast sätta igång med att städa ! min moster och hennes kille (?) och hans dotter kommer hit "snart" iaf enligt mamma.. men mona brukar itne hålla tiderna har jag för mig. 
john duschar och jag ska snart göra samma sak..

jag hade tänkt lägga upp bilder på bloggen men så klart suger mitt internet så det går inte att ladda uuppp...

hörs sen !

men upp och hoppa !

hejhej
jag hade tänkt lägga upp en bild på en teckning men internet har failat igen och det är segt som få.. alltså = det funkar inte att ladda upp bilder. men ska visa så fort det går !!
jag sitter jsut nu och chattar med Sofia och lyssnar på johns snarkande :) ganska roande.. måste hitta något att titta på men alla onlinesidor verkar vara ur funktion (p g a att mitt internet suger)

chao!

AJAJAJAJAJAJAJ

frida- JAG HATAR BRÖST !!!! 
John- hehe... jag älskar bröst..

[goodzilla]

godzilla.jpg

 tragiskt nog har john blivit uppäten av godzilla !!! denna stora best som ni kan se till vänster ! vi är mycket upprörda men vi måste gå vidare med våra liv.. shit hapends :) 

 

ja men vad händer i morgon då..  jo buss till umeå. bara john som taggar att åka buss eftersom det anses mysigt att åka buss med mig. men fortfarande... 4 timmar...

 

idag klippte jag och millan håret på john. han är nöjd och jag är nöjd och alla är nöjda ! ingen mer kommentar om det..

 

nu ska vi se på stay alive och mysa ;D

 

chao !


evil,evil monkeeyyy

jag och john sitter i soffan och äter gosaker. jag har vindruvor och john har några gamla godisar som tydligen är "40 år gamla" och så lättroad som john är så sitter han och skrattar åt family guy. låter ungefär: hih hähähä hahahha.

vi har varit och köpt lite smågrejjer. som GLAASSSS

hörs senare !

tjoppa

hejhejhej.
just nu sitter jag och har tråkigt i soffan. kollar på cow and chicken (?) ritar lite på bilden jag visade förut. jag har bestämt mig för att ge den till Jenny :)

den blir så ful när man tar kort på den.... men ändå...

chao

IN MY HEART FOR EVER !

när jag är törstig så köper jag alltid det här vattnet !  perfekt för mig


när jag och john solade när det var snö ute. snart ett halvår.. allt har gått så snabbt och jag älskar verkligen dig !!! hunniieebun

provar

jennys blogg finns här

testar testar

Följ min blogg med bloglovin

niiiiice

jag har btw fixat jennys design. checka de !
jag och john ska ju dra till stockholm och då ska vi fara och hälsa på hos jenny och ella :D






hejsanhoppsan...

hejsan bloggen !
sotter i soffan och jag sover inte än men john snarkar på som vanligt. men han ska ju upp tidigt.. helt förståeligt. jag sitter och chattar med fille-pille, typ bara han som är vaken.. och han kom in på min skola :D GRATTIS

jag prövade just en tröja som jag inte hann pröva i affären och den var asafin fast jag måste nog börja träna.. ha alltför mycket kurvor som man inte bör ha ! ryggfett, magfett, lårfett, huvudfett... ögonfett..

ska dra vidare nu !
chao !

FUCK EVERYBODY!

jag blir så jävla less !
ingen uppskattar något jag gör så jag tänker bara åka hem i morgon och inte komma tillbaka på någon månad. john får komma till umeå på helgerna. 

godnatt.

gaalet

idag:
vaknade fem av att john hade tagit allt täcke. sen så sov han så gulligt så jag la mig i andra sidan sängen eftersom han hade brett ut sig. låg vaken till sex. då vaknade han (från början märkte han inte ens att jag låg där utan bara znoozade som vanligt)
sen vaknade jag vid elva då john kom och väckte mig.. sen har dagen varit varm och har solat lite. sen kom millan och sökte emelie. vi såg lite på tv och sen kom emelie och var inte på sitt bästa humör.. och jag och john drog och handlade och shoppade lite- tänker lägga in bilder på allt senare !
iaf så gjorde vi kycklingsallad men sen insåg emelie att det var majs,tomat och salladslök i och det gillar hon inte. och sen blev jag less eftersom det aldrig visas någon uppskattning ! hon får hungra om hon så vill.. men skyll inte på mig !
sen så satt jag, john och millan och snackade och sen vet jag inte riktigt hur det gick till men ett stort vattenkrig bröt ut. och för att inte gå in på detaljer så fick iaf millan en astmaattack och så fick alla krig upphöra.. 
nu har jag ont i huvudet och är "trött" men snarare less och längtar hem grymt mycket ! men det är alltid så.. jag vill hem sen när jag kommer hem så vill jag bara bort där ifrån. 

men nu är iaf millan och john och köper glass.. dock stängde affären 8 minuter sen.. hmm...

HheHhe

john är lite utsatt. han förlorar mot mig och millan ! nu gömmer dom sig och vattenkriget fortsätter... ROLIIGTT XD

kolla på den !

lucas skickade en länk till en jättegullig låt. sjukt söt.

godmorgon !

hejhej
igår började jag rita på en teckning men ritade bara halva eftersom jag var säker på att jag skulle förstöra den. nu har jag fortsatt på den och tänkte lägga upp en bild på det jag hittills har ritat.

webcambilder uppskattas inte jag vet men mitt minneskort till mobilen är där nere så kunde inte ta kort på den med mobilen
ni för nöjjas med det där :) hoppas den blir klar idag iaf

chao !

jobbigt

hejhej

nu har jag solat och det är alldeles för varmt för att vara ute.. orkar inte bli brunare.. idag (A)
min blogg måste ha något cp-skadat eftersom jag inte kan ändra texten. t.ex. göra texten tjockare :( 
fattar inte varför.. 

men ska fortsätta chilla nu !
hors sen. chao

fett me ledsen..

jag blir lite småsur när det är bättre väder i umeå än i vilhelmina.. nu saknar jag ju umeå.. men aja. solen skiner och jag har en pool. vad mer behöver jag? ;)

chao !

UPDATE: sunka berättade att det spöregnade i umeå nu ;) 

RSS 2.0