tisdag?

Orkar inte sitta vid datorn men... Känns som om någon har hackat min msn för jag kan inte ta mig in, men orkar inte bry mig just nu.. och vem skulle vilja göra det XD
Varti ensam hemma med mikko idag.. såklart sätter han sig och ylar dirrekt för att mamma och linn lämnade honom, han vill aldrig vara med mig xd kanske för att jag sover hela dagen. vem vet :) önskar man kunde prata med djuren ibland.
Nu kom pappa hem,. då börjar mikko gnälla av lycka! konstig hund -,-

Internet går så himla trögt.. Men snart får vi ju datorerna från skolan, det taggar jag för då kan jag sitta i mitt rum och isolera mig ifrån familjen.. thankyougod!

Jag har inget att göra på nyår, eftersom alla bailade on me i sista minuten. Felix kanske har rätt med att man inte ska göra planer med folk för då kan ingen göra det. men det är lite svårt när man bor tusen mil utanför stan så man måste planera ett tag i förväg ananrs kan man inte få skjuts och sådant... önskar jag fick flytta,.

allt går mig på nerverna! jag vill bara vara ensam just nu. men ändå inte. för jag har jättetråkigt när jag bara sitter hemma hela tiden.

nu började pappa prata i telefon och han hör till den sorten som tror att man måste skrika till andra sidan stan för att folk ska höra dom i telefonen = döv -_-''''' så jag drar..hejdå

Vad är det för dag?

Har inte skrivit på länge, men har mina anledningar, till exempel att det har varit jul. ne mycket jobbig jul... men ändå roligt att få lite saker :) tex burkar...

jag har köpt en kappa, den är en vanlig svart..kappa :) vet inte vad jag ska ha den till för kläder men kanske kan ha den på nyår!! Den kostade bara 200, mellandagsrea äger :D

b         nhh

CHAO

Lördag.

okej.. ingen john..
det är förvånansvärt att jag verkligen inte kan få det jag vill ha. inget nyår, och inget idag... om du inte kommer på lovet så slår jag dig!
jag har inget att göra, jag orkar inte göra något. jag vill inte ens tänka. jag önskar att man kunde stänga av hjärnan när man ville så när man har tråkigt så går man bara in i en trans och sen vaknar man upp när man ska göra något... istället för att bara sitta och vänta.
jag taggar inte jul... jag försökte se det positivt men allt försvinner bara..
  • julafton (vad är roligt med att sitta hemma som jag alltid gör? skillnaden?)
  • nyår.
  • +idag
  • dator!! (mac)
ingen kamera!! vill ha min mobil,. det är inte rolgit med en mobil som rymemr tpy 15 sms.. fast det kankse är bra för mig, kankse inte sms,ar lika mycket då. men just när jag får gratis mms så får jag en mobil som inte kan skicka mms -,- min otur! och de två mobiler som iaf ser snygga ut är telia-bundna,. halebop suger ibland.

och sen måste jag skriva om min engelskauppsats eftersom den tydligen inte kommit fram!! varföööörrrr...

vbcv
det kunde ha varit värre :O

vetintenär.org

död mobil = ingen kamera,.
ingen kamera = ingen chans att jag kommer ihåg allt,.
= no fun :(

jag taggar att  få en dator när vi börjar skolan igen! en mac också! hur gödans är inte det ;o
inget blir som man vill deett... man får hoppas att det blir bra ändå!! annars får jag damp...


nat.


Lördag.

Tråkigt som vanligt.. Men är för trött för att göra ngt ändå.
Sista veckan nudårå! nu kom jag på att jag har naturkunskapsprov.. vet inte vilka sidor det är men får väll fråga någon, men ingen vet det såklart för att dom inte har provet! dRattans!
Squash med bullen imorgon! :D asroligt!!!
orkar inte sova ;]
..

Fredag.

Trevlig dag, har inte sovit något under natten, och då börjar dagen med matte, det kändes chill. Bra start, sen fick jag asont i huvudet så jag bestämde mig för att åka hem, jag ringde mamma och hon bad mig åka buss till mormor så att hon slapp hämta mig. Jag åkte till stan och bytte sen buss, efter ett tag kommer bussen till en liten backe och där var det tydligen halt så vi gled bakåt. Halva bussen klev av för att gå hem, men jag visste inte ens var vi var. Hade inte precis uppmärksammat vad hållplatsen hette, men efter ett tag klev jag av och ringde mamma och hon sa att jag skulle gå till frasses, jag gick dit.. stog och frös.. sen kom en gubbe ut från frasses och kliver in i sin skrothög till bil och börjar backa på mig!! Palla ramma mig med bilen! det är fan jul!!!! Och som om det inte var nog så märkte jag när jag kom hem att mamma hade typ köpt en halv godis till mig -,- GENERÖST!
Nu vill jag bara gå och lägga mig men det känns ju lite onödigt.. måste ju sitta uppe och ha tråkigt ett tag först..

v
huuummm?!?! Under matsalen också,, Oroväckande.



torsdag.

HOLA TODOS!
spanskaprov imorgon, orkar inte ens träna till det, jag är ju onaturligt smart för att vara naturligt halvblond.
mitt mål med att skapa "veckans face" failade stort eftersom ingen ville göra ett....face. FY SHÄMMES!
Trevligt med geografiredovisning, det var typ helt okej förutom att jag sa en mening... alla andra sa typ 059340534´ var. Tuva kommer inte vara glllaaaaddddd!!!

Somnade vid 18:00 och när jag vaknade runt halv nio var jag helt säker på att det var morgon,. missade middagen, nu har jag sjukt ont i huvudet. Men vad ska man göra. Det är jobbigt att inte kunna sova på natten.

Jag kan inte komma på ett mål till friskvården, jag har ju mycket att förbättra men jag vill ju inte skriva in ett mål som jag vet att jag kommer att faila på.. känns ju lite onödigt. Vi mätte fettet vi har på friskvården också, men det vågade jag inte göra ;$tänk om jag är jättetjock.. Känns inte bra!!

Och svikare ida! :O palla ta bussen när jag inte ska me :( jag hade ingen att prata om fjortisarna med... jag hamnade mitt i gröten bah så att du vet!! lovar dom skulle till Norrmjöle... Palla ta fel buss hela tiden O_O

Nu hickar jag typ sönder halsen :( ska typ dra till sängen, om folk kan börja vara sociala via telefonen.. NU fick jag ett sms, CHAOO :)

f


ONSDAG.

Jag är trött på alla lögner! Jag är trött på att folk tror att jag är så jävla korkad att jag inte fattar vad dom egentligen menar!
Jag fattar att jag inte precis är viktig, men ni kanske kan uppskatta att jag gång på gång ska få höra allt jävla klagande från folk som har det så mycket bättre än andra och allt man får tillbaka är att man inte kan göra någon skillnad. Kankse ska ta och tänka om? Om ingen lyssnar och försöker att få dig på andra tankar och verkligen står ut med ditt jävla tjat om att ingen gilalr dig och allt bara är skit, vad gör du då? Du får bara sitta där och tycka synd om dig själv ensam och tro att du inte duger!! Lämna mig bara ifred om jag inte duger!

TACK...

Om du ska ljuga kanske du ska göra det bra? Eller så kan du berätta sanningen.

HATAR!! och då menar jag inte ogillar! jag HATAR!

TWILIGHT

SVENSKAN FÖRSTÖR! under hela filmen satt jag bara och tänkte på färgen och vinkeln och budskapet i filmen, förstörde lite tycker jag. FY BUbbLAN!
men den var bra för övrigt, men önskar att det hade varit minst 3 timmar lång, den tog ju slut på en gång ;/

MEn aja :) life goes on! ville bara vara som alla andra och skriva om filmen :]
natti!!

TISDAG.

Squash på idrotten! asroligt! jag och julia ägde ju på det ;D ska kanske spela på hålet på fredag!
Börjar halv 2 imorgon, känns skönt, men orkar inte att det är samhällskunskap och spanska.. det värsta!
fick VG- på geografin, som jag verkligen trodde att jag skulle få IG på!

Damp på allt! fattar inte vad jag har gjort och du är bara sur...

hahahah, paint-ritande wtf!!!f

MÅNDAG...

känns det värt att skriva ett inlägg?-nej..
men måste ju skriva något, inga fler svenska och engelska lektioner innan jul, det känns skönt. Men hade hellre sluppit samhällskunskapen,.

träffat felix och tage idag, sedan blev det en flummig bussfärd hem!!! klagar inte ^^ synd att emelie fick lov att sitta på golvet :) (he-he) "synd" ( A )


Engelska lektionen, jag tycker det var scARy O_O


HOY!

LÖRDAG-_'

inte nice... astrött och har jÄÄttetråkigt,,
lyckad kväll igår? hm...

Orkar inte ens tänka på julklappar, men det känns jobbigt eftersom det bara är jul en gång om året och då borde man vara generös. men jul är inget för mig.. har köpt ne julklapp och tror inte jag ska köpa ngn fler. om ingen vill ha. så lucas kan känna sig speciell! jag taggar nyår istället, lovar det kommer bli ett stort fail som allt annat blir.. men jag får hoppas och typ be...tilll...gud. eller vem det nu är man ber till, typ tomten? men ofta han bryr sig, han har då inte visat det hittils.

kl  ΗÆÎ

Yay

ffYEEESSSS

FREDAG:-¨^¨'

Jobbig dag!?! typ hål och matte... och sen prov ;D jag överlever! kommer få IG men... vad kan jag göra

efter skolan tittade jag efter jeansleggings,. fanns inga. men när jag kom hem hade mamma köpt ett par till mig. vad är sannorrliikkheeteenn!!? dom är lite stora men JAG ÖVERLEVER!

Det känns oerhört gött att snart är det jul, sen är det NYÅR (!) sen får vi våra datorer!!


  • min jacka har gått sönder (lagad)
  • min iPod är borta (hittad)
  • mina hörlurar till mobilen är trasiga (vem bryr sig när jag har min iPod)
  • en bil sprutade slask på mig (har torkat)
  • en buss sprutade slask på mig (har torkat)
  • mina smileysar på msn är borta...  (SÖRJEERRR)
  • hittar inte sören. (pratat med honom, allt e Yey okey)

œΛΖΘ ↑  !!!

ONSDAG_-'

inte min dag,.
  • min jacka har gått sönder
  • min iPod är borta
  • mina hörlurar till mobilen är trasiga
  • en bil sprutade slask på mig
  • en buss sprutade slask på mig
  • mina smileysar på msn är borta...
förtjänar jag det? ;o

jag köpte en klänning på bikbok, och har beställt jeanslegigngs, som jag säkert inte kan ha :( menvifårse!
vΘ∩ ΖΕE

Måndag**¨

TRÖTT PÅ DET!
bara för att ni är så osäkra och har problem så behöver ni inte he ut det över mig :) men jag vet att jag är bättre än er.

Jag gick med bullen på stan i typ fem minuter, sen ringde jag felix, sen kom felix, sen så gick vi...två..steg, sen hamnade jag i ngn ring av ngt slag.. passade itne in i den kanskeeee!!!!!!!! men det är skönt att man kan bli på bra humör av honom ^^ sen gick vi till ida, och väntade på min buss, hahahah, ska vi dra till Norrmjöle ida? :] synd att cp-pojken tog fel buss. annars hade det kasnek blivit en lugn resa :D

jag ska försöka säga ogilla, istället för hata. men det är svårt, eftersom det finns så mkt här i världen att hata ^^men vad gör man...

hejdå

RSS 2.0