Hihi

Lucas was here.

Fredag.

dd

Dagen är kommen.. 5 timmars buss, 1 timmes buss med John. 4 ensam :( hoppas folk sms,ar snäälllaaa.. Jag har hål till samhällskunskapen. En kvart kvar, jag är så trött så jag gärna vill somna just precis... NU! Men det kan jag ju inte :( det suger.. Borde sova mer
ewe

sooommaarr...

världens bästa sommar loooov??? taggar sate att bara chilla i vilhelmina och vara med john och bada och.... jaa :d tjarråååååö....
jj

FRISKVÅRD!

dd
Friskvård. Inte så intressant, barnfetma just nu typ... Jag tar åt mig... Nu känner jag mig ännu mer tjock för jag rör aldrig på mig... Kommer vara deprimerad i kväll !! Sen är det lunch! Det värsta är att jag taggar lunchen varje dag och det gör mig ännu fetare! eller nyttig, det är en svag linje mellan de två.  Jag är hungrig som ett as och orkar inte plugga inför provet.. Vi har ändå två lektioner till på oss. Prov mån v.7  !! remember that ! 
jag har grymt tråkigt... Överraskning? 
Så oerhöst söt.

tjarrååå
dd

det är så nice så nice...

dd

TACK KAJSA! för att du hjälp mig att hitta ett underbart program på datorn, det kan inte bli fult hur man än ritar!!! Och tack för att du kommer hålla mig uppe hela natten. men det blir bra!!! Sover på lektionerna istället. Kanske... 
dddzzheheh det är såååå
På fredag ska jag till John och sen tar vi bussen till hans stuga, KÖRA SKOTER. (åka skoter) Mysig bussresa! Jag taggar till tusen, ett minilov helt enkelt. Sen ska Emelie med också, det blir nice :) 
Men ska ta och försöka dra mig bort från ritprogrammet och göra något annat. (kommer inte lyckas) SKA ÄTA GLASS... orkade inte ta bort det som var före, jag har bestämt mig för att äta B&J glass. choklad. mmMMMmm
dd



ARGHHH!!1

dd
gillar inte spanska :) det är jobbigt... men det blir ju bra om vi åker till spanien i sommar :D då ska vi trääännaaaa på språket. jag ska bli spansk :) not.. 
Nu har har jag samhällskunskap snart. Fattar ingenting och eftersom jag inte var med förra gången har jag typ missat halva terminens... kunskap.. Nej jag vet inte. men jag gissar att det kommer bli svårt.. eftersom samhällskunskap inte är mitt bästa ämne ;D varför går jag den här linjen... jag är ju körd..

Men snart är det helg, kommer bli asroligt att fara till Johns stuga! Har inte rätt par skor men (A) Måste köpa det bara för att vara ihop med John eftersom han är väärsttaa skotermänniskan, som jag inte har något emot ^^ Ska köpa skor... någon gång.. väntar tills nästa år (A) kanske.. JAJA
dd

yeees.

Hatar de hjärtlösa, jag borde tycka synd om dem men vad gör det för nytta? Folk säger att man inte ska hata för då mår man bättre, BULL SHIT! Alla omogna ungar som sitter på apberget och skriver hotbrev till folk och vill bara retas går mig på nerverna. Det har gått för långt! Alla fega satar som sitter och kaxxar framför datorn istället för att bara gå vidare med livet och vara lycklig istället för att göra resten av Sverige olyckliga bara för att de ska få känna sig en gnutta gladare. Ett råd: Istället för att satsa på att hela Sverige ska bli deprimerat så kanske ni kan satsa på att slänga bort cigaretten och försök må bra! 

ingen fattar. deal with it

Tisdag.

Jag försov mig i morse... Just när bussen gick vaknade jag (typ) och den somnade jag om och sen vaknade jag tio minuter innan min senare buss gick. lyckat ! Sen hade jag matteprov. SNÄLLA GE MIG ETT MVG !!! 


TAGGA SOMMARLOVET SOM FAN
ccc


DEAMP!!

Jag vill ha min mobil tillbaka ! Dom kommer vänta i typ ett halvår med att laga den så att den där jävla telefonen som typ kostade 4000 är värt 1500 så när jag ska få en ny som ska vara i samma prisklass kommer det vara en jävla b-kvalitettelefon med asdålig kamera ! Istället för att vilja tjäna pengar kan dom väl försöka att få Sveriges befolkning att må bra ! SADISTER ! 

John på fredag! ;D ( och emelie, typ, beror på ;) )

<3

TRE veckor nu med min fina John ! Tiden har gått så snabbt.. Typ dom lyckligaste helgerna i hela mitt liv. Längtar till loven !! Folk fattar inte att jag VERKLIGEN älskar dig.. Dom tror det är omöjligt att det är så eftersom vi bara har varit ihop i 3 veckor medan andra har varit ihop i 3 år. Men de förstår inte hur länge jag känt som jag gör. <3 älskar dig. 
<3eeeeeess

JAJA

Hahahahahahahah, Älskar våra videor som filmats med mobiler xD som t.ex. skoteråken och valborg för typ 92837589 år sedan. Gullig man var när man var liten :) Men man växte upp... och se hur det blev..

Matteprov imorgon! orkar inte plugga... kommer få G i a f. Men L-E kommer bli besviken om jag inte får MVG.. Men jag är alldeles för trött. 

Jag harf ått hjälp av Johanna och hon har fixat min blogg. Inte klar ännu. Men det är på gång! iPoden ska ändras lite och den svarta bakgrunden (som inte syns för mig) ska börja...synas för mig ! Då blir jag nöjd :D Men vad kan jag göra... Jag fattar inget av det här bajset.. Jag borde inte ha en blogg. Jo det borde jag! Nej jag vet inte :)

Jag trodde att min syster hade lagt in pelle svanslös på externminnet men tydligen inte! Nu ljuger hon också. BESVIKEN!!! 


På fredag ska jag till John igen, det var menat att han skulle komma hit men jag blir bara deprimerad av Umeå så vill bara här ifrån. En lite längre bussresa spelar ingen roll. Får ju träffa John <33 

Men ska sussss.... Gnatt nerds!


vilhelmina-

ännu en helg i Vilhelmina. ASnice ;D Har träffat Johns mamma, som är kortare än mig (jag ljuger inte) och så fick jag örhängen. ;D jag skulle ha stannat till typ 18:00 men orkade inte så jag åkte hem kvart i tio på morgonen. John skulle ändå till fittkuk klockan 11 (svikare... -.-)  Men tagga alla lov!! Kommer typ flytta in hos John då (A) Och ta Emelies godis !!! i will lyckas!!!
eeeeeewwfff

TJArråå!!

Kom just hem från Vilhelmina ! Det var skönt att komma bort från Umeå och träffa John <3 Synd att han åkte till fittkuk :( indeed. Men det var skönt ändå ! SNART ÄR DET HELG!! :D
älskar dig John  <3333333333 
ddd

SOVAAA

Jag är inte trött men jag vill sova! Jobbigt... I morgon ska jag till John. Tyvärr så dissar han mig på söndagen så får sitta med hans familj och skämmas ihjäl till typ sex....... Och Emelies konfa slutar TRE enligt henne. får sova lite extra länge (A) host! Har ont i nacken och vill bara lägga mig ner och inte vakna igen. Godnatt
xx

engelska

Jag har alltid trott att jag typ är världens värsta bloggare! Men dom som säger att dom kan blogga och sen suger måste vara värre. Men det är ju mer personligt om man skriver lite... Konstigt. Jag måste komma på något roligt att göra med den! Fast det är inte precis många som läser! xD förutom Emil ;) HÖH!!! Så spela roll ;D 
Engelskalektioner får jag inte ut så mycket av eftersom vi har John som lärare, han är soft. Inga läxor och han har inte hunnit bli gammal och deprimerad och vill att eleverna ska lära sig hur det är att vara äldre och hela livet har gått åt av att studera till att bli... lärare? -Deprimerande... Eftersom alla andra lärare har blivit så... Eller nu överdrev jag. Sören och L-E är ganska glada av sig också.
Jag borde göra lite engelska. Men jag arbetar med Julia och Julia har ingen dator och nu är hon och visar några nior runt på skolan. Dissar vårat arbete totalt assåå ;(
hahahhahahhahaa Satan se roligt man har  på friskvården (A) ↓
c

FRISKVÅRD!

jopppiiiigttttttt..... Det jobbiga är att man måste lotsas lyssna.. Orkar inte lystna på riktigt. Grymt trött! ska sova tidigt idag (kommer nog inte bli så)  

I morgon är det fredag ! Tagga att åka buss i fyra timmar :D Det är värt det för jag ska till John <33 Önskar han bodde nrämare :( Men får härda. Vad gör man inte för kärleken.

Jag har inte så mycket att skriva för det är första lektionen ; ) BAJBAJ

Onsdag..

Hur kan onsdagar vara så jobbiga? Jag börjar ju halv två -,- Men debatt idag. Det märktes nog att jag inte hade någon aning om vad jag pratade om xD Men pallar inte bry mig. Jag förberedde Fredrik innan debatten börjat att jag skulle få en propp i hjärnan av nervositet så jag skulle glömma bort allt (ja.. alla som var där märkte ju) Men G borde jag ju i a f få!

Nu ska jag bara ta det lugnt och sova lite : ) kanske.. Få se om jag orkar (A)
bajbaj !
!gg

JAO

samhällskunskap !! Debatt i morgon. Kommer jag att klara det ? NEJ!!! Men orkar inte bry mig.. Är för trött och har ont i huvudet... Borde sova. 

Jag är jättenöjd med min nya design :D speciellt handen (A) för dom som inte fattar så har jag ritat den själv. Ja tackar! 
Har inget annat att berätta.. Eller jo! Fick en nitlott på aplotten idag :( hejdå..

Tisdag

Skavsår från skridskorna!! Men det var skoj ändå. Alla trillade typ hela tiden så jag var i a f inte ensam. Jag borde börja träna på SO,n men jag orkar inte... Jag börjar ändå halv två i morgon så jag kan vara uppe lite sent :) Jag har suttit och försökt lära mig photoshop. Jag har insett att det inte är så svårt som man kan tro att det är. Jag ska byta design. Måste bara hitta någon som kan göra det åt mig (A) fattar inte det där med koder och sådant shit... 
Men ska bara slappa ett tag nu! Kanske skriver senare. GOD NATT annars
r5

ja..

Sitter i min säng. Har slutat uppdatera min blogg. Orkar inte, helt enkelt för lat.
Det känns som om jag har tusen läxor men ändå gör jag dom inte? VARFÖR FRIDA?!? VARFÖR?!?

Idag läste jag och Julia några bloggar inklusive blondinbellas blogg. Jag blev så inspirerad!! .....Not. Jag har kommit fram till att jag är negativ mot allt från måndag till fredag. Saknar John hela tiden! Kommer dö innan skolan är slut och jag slipper bry mig om den. Debatt på onsdag. Att jag ens orkar fara till skolan då, jag kan det ändå inte. Men det känns som om skolan bara går utför för mig. Så måste sätta mig och ta itu med det! Men det kommer aldrig hända. Jag kommer bara intala mig själv att allt är bra fastän det inte är det.

Jag måste nog sova nu.. Önskar bara att John slutade plugga och började prata med mig (A) 
<3 du är så fin på alla sätt och vis <3

Jag har lärt mig MacBooken ganska bra nu. Med lite hjälp från ovan. Alltså typ... Julia och Max.
Men ibland blandar jag ihop knapparna så allt stängs av ibland. Känns lite jobbigt. Men man lär sig av sina misstag. Det jobbiga är bara att man måste göra misstagen för att lära sig. Skulle gärna vilja hoppa över den biten.
Jag tycker så grymt synd om Julia! Hennes dator är trasig och hon säger att den kanske kommer att vara borta i två månader. Data-cp-killen har inte ens tagit hand om datorn och kollat vad som är felet. Är alla lärare på minervaskolan själviska? :S Dom har varit lärare för länge och blivit deprimerade och lägger ut sitt hat mot eleverna! Dom vill att man ska få IG. (Skadeglädje är ju den sanna glädjen) Tuva är värst. Man måste ju ha alla rätt på hennes prov för att bara få G. Hoppar Sören, John och L-E aldrig blir deprimerade och gör så vi failar. För då är jag körd. Det enda ämnet jag har en chans att få MVG i är matte men jag tror inte jag kommer få det. Men jag svarar ju på lektionerna när alla andra inte ens försöker. Jag tycker att det är svårt att förstå hur folk inte kan fatta 
3x = 36 
3x/3 = 36/3
x = 12
Så svårt är det inte!!!

Men ska sluta skriva nu, min hjärna måste starta om sig innan i morgon. Godnatt :)
gs

hemma-.

Hemma idag, ganska trevligt efter att illamåendet la sig lite. Max visade lite funktioner på datorn, alla var inte så snälla xD
kameran på datorn har börjat fungera !! Nu är den perfekt. Lovar jag har förstört batteriet :( Det skulle inte förvåna mig.

" Att hitta en kille är som att skrapa aplotten. Man skrapar och skrapar och ändå får man bara nitlotter... Det gör lika ont varenda gång.. Men FAN va skönt det känns när man får den där 50-poängaren :] "   - till sanna (A)

<

Mobil...

Nu är min mobil trasig igen... Jag borde ge upp och bara kasta bort den -,- men jag vill ha en kamera.. men så klart har jag ingen :( tar johns...

Måndag.

Okej, första inlägget med min nya dator. Den är bra, inte så stor och väldigt snygg. Men min kamera fungerar inte på den.. inte överraskad att det skulle hända just mig.. Ralf sa att jag skulle avvakta och prata med data-snubben senare.
Jag fattar typ ingenting av den här datorn, men har nog aldrig varit riktigt duktig på datorer och sådant... Kunde ju ha frågat Sunka om hjälp men tror inte han är så peppad på att prata med mig. Så troligast så vill han inte hjälpa mig. 
Och just nu laddar jag hem ett msn som jag inte ens vet om det fungerar, det står att det kommer att ta ungefär 9 timmar att ladda hem det vanliga.. Säger som många andra.. HOPPET!!  Mitt internet borde ta sig någonstans i de nedre regionerna och skärpa sig!!
Jag har inte uppdaterat så mycket men det är därför den förra datorn jag hade var så j***a seg och orkade inte lägga ut tid på något som bara borde ta tio minuter.

Jag har insett att folk som gillar att hacka på folk på apberget måste ha ett väldigt tragiskt liv. Men det som är värst är att dom är så kaxiga att dom inte inser att man inte bryr sig om vad dom säger och att dom bara skämmer ut sig själva. Dags att tänka om kanske?

John var här hela helgen!! Trevligt var det, enligt mig iaf : ] jag ska till Vilhelmina på fredag, hur ska jag kunna hitta dit? Kommer vara så übernervös att jag tar fel buss... får se vart jag hamnar :S men taggar att äga honom på GH4 :D

asz <333
TJARRÅÅ!!! ;)

torsdag- skola

okeeej,. skolan har börjat och john har åkt hem :( men han kommer tillbaka i morgon :] så bra slut på lovet och bra början på en ännu verry jobbig termin
vi får våra datorer på måndag, slipepr spinning på friskvården (thankyoouu goood)

det kan bara gå uppåt ;D <333333

Jul! Nyår! Skola!
Alltid lika roligt ;D *host* Men har färgat håret och det käns som om jag har växt en millimeter (A) bara för att tänka positivt. Tror jag ska spara ut mitt hår, har aldrig haft långt hår.
Jag har inte så mycket att srkiva om,.

NYÅR
Jag åkte till Julia, det var skoj, förutom att det var veerryyy cold på stan,. Träffade många iaf, det var skoj, sen åkte vi till Julia och såg på film med Olle ( Olle gillar HSM, och sjunger med i låtarn, MEN bara det tjejerna sjunger ) Sen sov jag över två nätter ;D jätteskoj!

MOBIL
Fått tillbaka min mobil! Tack vare Julia så fick jag en ny ;D förutom luckan där bak, och så klart gjorde jag en FET repa på baksidan det första jag gjorde xD LYCKAT FRIDA!

Damp på den här datorn! Längtar till den vi får om typ en vecka? enligt Kajsa, jag hoppas fortfarande att vi får den första dagen. men ska kanske inte hoppas för mycket...


RSS 2.0