Tjosanhosan!

nu sitter jag vid köksbordet och äter ben and jerrys. jag och john klarade inte av att äta upp hela (ont i magen fick vi iaf) men nu är den snart borta ! jag ska nog skriva om min samhällskunskap.. men jag fattar inget av den så varför orkar jag ens försöka.. en jävla redovisning där vi har en lektion på oss :S det är bara korkat.. skolan suger ! vill inte dit i morgon.. skolan blir bara värre och värre.. jag får inte flytta till vilhelmina och plugga där heller. fast det kanske är lika bra, john hade nog blivit ganska less på mig efter ett tag. jag kan vara lite jobbig (lite= väldigt mycket) 
men aja ! måste fixa min design me men den är inte så högt på listan.. jag hade mycket jag skulle göra  den här veckan men kommer inte ihåg vad... 
aja skriver kanske senare ! chao !

tisdag- nytt

okej jag vet inte hur jag mår men jag mår iaf bättre än förut.. jag ska starta om min design på min blogg så allt är borta.. jag vet att jag byter hela tiden men det är något som saknas. 
själv har jag legat i sängen sen jag kom hem och bara sovit och nu är mitt ansikte så torrt att det svider. 
får ta och smörja in det sen.. orkar inte nu eftersom.. jag är lat ;D sen ska jag ringa john typ.. om jag orkar det. lär bli en jobbig konversation.. om att jag är dum i huvudet. 

min största diss !!
• LÖGNER !!

DISSDISSDISSDISS !! ....
stick...

f

älskar dig john...

Måndag- kan det bli bättre?

missade bussen med några sekunder. linn kan intyga ! missade friskvården, och nu sitter jag i uppehållsrummet. det är mycket skoj ! och jag säger det med en väldigt hög ironi. och nu är caroline sjuk också så min hand kommer få spela hennes roll i engelska-pjäsen. kommer bli roligt....... men det värsta är att dom kommer filma allt och säkert lägga ut på youtube ! jag är typ den mest mobbade personen på minerva ! och jag har inte hittat någon som kan byta utv-samtalstid med mig så jag har fortfarande på fredag... jag MÅSTE hitta någon som vill byta med mig !

snart kommer vi inte få ladda ner mer ! vad kommer jag och john hitta på i kasamark då?! typ bara sitta och spela tetris.. finns ju inget att göra mitt ute i ingenstans. iaf inte på vintern/vår. (vet inte riktigt vad det är) det är iaf snö ! och på the voice dissade dom dissen av vädret så jag tänker inte vara sur på snön. det är ju bara bra om vi ska på skotersafari i helgen. jag taggar det ! 
ska fixa lite med min design nu sen ska jag gå igenom engelskan en gång till. 
smell yalater !

Yeaahoo

Jag ogillar skarpt folk som är väldigt töntiga och tror att jag kommer svara på en fråga som består av högst två ord utan frågetäcken. t.ex:"bor"   han förväntar sig att en tjej som är SJUKT mycket snyggare än han ;D ska svara på ett ord när jag inte ens känner honom (och jag ska inte döma någon men denna kille tar priset)
jag skall icket hata ! men ibland är det svårt ;) 
jag är sjukt trött så om folk vill typ ta illa upp av det här inlägget bryr jag mig inte för jag är för bakom flötet i kväll för att vara seriös.
i morgon får jag träffa felix ! känns som att det vore en månad sen. men jag gissar att han kommer hänga med andra människor också. och dom är liiiiite coolare än mig så jag har ingen påverkan om vart man ska dra. men jag ska försöka hitta en vårjacka och får väl dra med felix så snabbt som möjligt. sedan kanske dra och kolla på roger när han spelar GH !! Felix idol...
nu ska jag nog titta på full house och bara chilla framför datorn. gå igenom "pjäsen" som vi ska spela upp i morgon. dom begär för mycket av oss -.- kandidater.. det hade varit en annan bulle om det var lärar-john som bestämde..
+ att jag måste måla om mina naglar nu när dom är så "långa" har nog aldrig haft så här långa naglar :D:D överlycklig för typ en millimetersnaglar. [email protected] !!
smell ya later  !! 
kanske skriver senare :)

dåligt frida !

har inte skrivit på hela helgen typ.. skriver typ för att jag inte kommer ihåg om jag har gjort det eller inte. men jag har haft fullt upp.. eller nää det har jag nog inte men jag har varit med john ! och då vill jag ju inte sitta och blogga, mitt liv lever ju på helgerna. 
vi var iaf och åt kinamat igår (lördag) det var mysigt och jag tänkte faktiskt ta mycket kort men det blev inte så. men några iaf ! men det var inte så mörkt ute så det syntes inte hur mysigt det var. vi tänkte äta efterrätt men det blev en McFlurry på Mc Donals istället. 
sen har vi som vanligt kollat på film. finns ju inte så mycket att göra i KASAMARK (love). men vi såg typ.. dom värsta filmerna i hela film-hostorien. filmen "sick nurses" som jag hade längtat till att få se var VÄRST av alla ! den är så sjukt dålig att den borde bannlysas från tankafett.com. ni kan ju kolla och se själv.. sen såg vi en film som är nästan som REC och Quarantine. den heter splinters eller något.. men vi måste börja med att kolla på bra filmer. det här börjar bli jobbigt. dom är så dåliga att jag får lust att kolla på hair spray... 
men iaf så åkte john iväg med bussen för ungefär en timma sedan. och efter vi hade sagt hejdå till honom åkte vi till ica och hämtade ut ett paket från H&M. det var mina skor och min bikini. jag ska "pröv-simma" den på tisdag tror jag. då har vi ändå idrott så man har ändå med sig en stor väska. det dåliga är att vi har så jävla mycket att göra i veckan så jag kommer måste vara i full gång med att plugga 24/7. och jag hoppas att jag kan ha utv-samtal på torsdagen så jag kan åka till john tidigare !!
nu tänker jag bjuda på en ASHET bild !!
smell ya later !
sd

Min dag <3

trevligt med skola ! som vanligt, jag älskar skolan. minerva är ju bara bäst !! 
(iakta ironin) '
jag har absolut inget att skriva om nu för tiden. jag känner att jag vill skriva av mig men jag vill inte typ "hänga ut folk" inte i en blogg.. orkar inte att alla ska dampa på mig för att dom missförstår det jag skriver. jag är hellre osynlig... 

iaf ! har inte bitit på mina naglar på typ en vecka. jag är typ stolt över mig själv ! det borde jag också vara. eftersom jag inte brukar lyckas med saker jag gör.
har inget mer att skriva.. förutom att jag fick IG på spanskan.. ingen överraskning. lika bra att hoppa av skolan nu. 

YEY

slutade tidigare idag, john är ju den bäst läraren ! 
sitter och tittar på top model just nu.. haha hon som åkte ut är ju inte sann.. pinsam förklarar henne bra. men det är dock en gammal säsong så jag vet vem som vinner. men har inget annat att göra. 
jag fattade inte hur man anmäler sig till uppsamlingsdagen så jag kan inte göra mitt prov som jag har missat nästa vecka, jag får göra det i maj (?) varför kan man inte bara få göra det på någon lektion bara...

utvecklingssamtal på torsdagen ! kan någon snälla byta med mig.. jag betalar fan en tia.. vill till vilhlemina så snabbt som möjligt ! någon snäll person kanske är väldigt snäll den där veckan :D så... dom låter mig byta (A) aja.. får se
nu ska jag tvätt aansiktet sen pröva min ansiktsmask ;) 
chao !

Torsdag.

nu är det torsdag och jag är rädd för att jag kommer måsta göra geografiläxförhöret för att jag var sjuk förra gången. men jag orkar inte ett till prov ! och man måste ha 3/4 rätt för att få G !!!! vad är det här...
men iaf så var vi ju och firade mormor igår, hon fick hjälp av hundarna att öppna presenterna och vi fikade lite sen satte jag mig framför tv,n. men jobbigt att vi kom hem så sent. jag hade tänkt städa men får göra det i kväll istället. -hatar att städa.

snart är det helg igen :D då kommer john hit. och  vi ska bara chilla, kanske åka och äta på kinarestaurang. kommer bli roligt hur som helst. vet inte om det blir att vara med christoffer och johanna, jag chattade med christoffer förut och han verkade inte så peppad. menmen, vi får väl ligga och sova istället ;D

nu måste jag äta frukost eller något. är inte så sugen på fil dock...
jag älskar att läsa jättepinsamma bloggar.. det suger att dom itne uppdaterar varannan minut (A)
//F

våffeldagen-

haft prov idag, det gick väl som det alltid går. jag har tur om jag får G. onsdagar är alltid chill. börjar halv två och slutar fyra, dock tidigare idag eftersom vi hade prov som sista lektion. vi hade tydligen spanskaläxa på spanskan me men den hade jag glömt bort ! men som tur var rättade aldrig våran lärare det, så det var no problem. 
idag fyller också min mormor år, vi ska dit i kväll och "fira" henne.
och så klart är ju mamma så snäll att hon inte inkluderar mig och linn i hennes födelsedagspresent. och denna födelsepresent är "en dag med mamma och veronica" DAMN vad skoj ! dom kunde verkligen inte köpa något roligt eller iaf köpa något alls ! mormor ska få fika med veronica och mamma... dom kunde ju ha sagt något tidigare så jag kunde ha köpt något eget.. inte för att jag vet vad mormor vill ha men vad som helst är ju bättre än "en dag med mamma och veronica".
jag är bara sur idag. eller nej.. jag är inte så sur. jag är bara arg på saker som är helt som jag inte vill att det ska vara. om man kan skriva så,. troligen inte,. eftersom jag är korkad. enligt alla. :)

men oh well.. 
nu ska jag återgå till att titta på tv. och vänta på middagen. blev ingen lunch idag.
//F

-09

måstemåstemåstemåste plugga ! men orkar inte.. men börjar halv två i morgon så hinner kanske plugga på morgonen (typiskt att jag bor här ute bli nästan ingen sovmorgon alls) satans bussar.. men vad kan man göra ;D man får ta det som det är.. 
+ att mitt internet knappt fungerar, drygt...
orkar inte skriva saker nu för jag har inget att skriva om xD
godnatt :D


Det är lite roligt...

hahah jag dör.. du är så jävla ful att det inte är sant ! du tror att du är bättre än alla andra och ändå är du minst lika dålig som resten av oss ! du kastar minst sagt sten i glashus!
så skrattretande...

jag har varit hemma från skolan idag, det var skönt som satan kan jag säga. men det är jobbigt att det är skola igen i morgon. har hållt på lite med min bloggdesign, den är snart klar. saknas bara några detaljer :D sen är det perfekt ! 
nu ska jag sätta mig och plugga samhällskunskap ( när mamma har slutat dammsuga) det är irriterande att höra den hela tiden, varför kan vi inte skaffa en som är tyst.. iaf tystARE. finns det ens? 

aja ! 
SMell ya later !

Härligt med säng..

nu har jag fixat med min blogg lite. inte riktigt klar än, men jag måste bli riktigt nöjd annars måste jag byta igen (förlåt) jag har inget liv så det här är det ända jag har att göra. 
vi ska skriva noveller på skolan som sagt, och vi började med det idag. jag tror det kommer gå bra, men man vet aldrig.
nu orkar jag inte skriva mer, ska plugga geografi och sedan kolla på full house och sussa.
nattinatti!
// F

Det brukar bli ett inlägg per dag..

jag har så grymt tråkigt och jag kan inte göra något annat än att skriva i bloggen. eftersom apberget är blockat på minerva. inte för att jag gör något på apberget längre. kollar bara runt lite :) 
har tränat nu på morgonen och nu sitter jag i "kapprummet" och väntar på att få tag på någon att äta med annars får jag härda tills efter skolan och köpa en sub eller något. orkar inte gå ensam för då kommer alla tro att jag är mobbad. (hehhe) nejmen det är inte roligt att äta ensam...
bara svenska och engelska kvar sen slutar jag. och vi har john som lärare så det blir nog chill ;D apropå john och svenska så fick jag VG- på min argumentation. (som jag btw floppade på) mina ben skakade och jag glömde bort vad jag skulle säga. jag kommer inte ens ihåg vad jag sa och hur jag sa det. men som tur är så följer det med kommentarer ;) 

NAGELBITANDE
jag målade naglarna igår kväll så att jag inte ska bita på naglarna, jag har nästan skrapat bort allt, men jag vill inte skrapa bort allt för att då kommer mina naglar gå av. måste börja ta med mig nagellack till skolan ;)

oh well.. 
OBS !! geografi tills... i morgon? 
// F

Godnattis.

jag har absolut ingen aning om hur min blogg ska se ut ! den är ju helt fucked up jsut nu, men jag måste fixa det snart. jag måste bara få lite insperation. jag hjälpte nyss ida med sin design. den är nog snart klar. hon vill bara ha hjälp med koderna. kolla : www.idastuffs.blogg.se (tyvärr är det något jävligt konstigt för jag kan inte göra så att det blir en länk) 
nu har jag sjukt med ont i huvudet ! jag får gå isäng snart. men måste ju se klart filmen ! attans...
måstemåstemåste komma ihåg att plugga samhällskunskap i veckan. prov på fredag och samhällskunskap är mitt värsta ämne. måste börja vara mer intresserad av det. 
ohwell. nu ska jag fortsätta att kolla på filmen ! 


Men herremin gud...

sitter nu i soffan i vardagsrummet. tittar på wipeout. eller just nu är det reklam. hatar raklam.. -.- jag ska fixa till min blogg i morgon eller ikväll.. tror nog det blir att sova ikväll kanske. men ska se en film som kajsa tipsade om. kan fixa det samtidigt som det kanske :) 
john for hem idag, jag borde gå och kolla min mobil och se om han har skrivit något men jag har ont i huvudet och jag vet inte vart den är :( 
aja ! ska titta på tv nu, skriver senare


Fyfan..

nu har jag och john kollat på en skräckfilm.. never again!! nejmen varför måste john tvinga mig se sånna här filmer !! det finns komedier men ändå måste jag tvingas till mardrömmar :o 
jag har ont i halsen och i huvudet ! och den filmen vi skulle titta på laddar jättesegt. segast i världen ! nää nu överdrev jag.. det har gått sekigare förut..
nu ska vi se på full house ! har jag bestämt så jag inte får mardrömmar hela natten. kommer nog vakna om några timmar kallsvettig !

menmen idag var vi och såg på bio, blev inget med johanna och christoffer. men den var iaf bra och det blev mycket popcorn över som mamma (och linn antar jag) blev glad/a över.

We aReh so DAMN cool !!
P.S. John är dum och biter mig så jag ska bli rädd...... D.S


Uppdatering.

God morgon ! det är varmt som f*n och jag borde fixa min blogg lite nu när john spelar "need 4 speed". han är väldigt insatt ;) men förlorar ändå. jag ska snart gå och duscha, vi ska på bio senare och sen kanske åka till johanna, får se hur det blir med det eftersom allt verkar vara mitt fel när det dyker upp problem. får se vad som händer :) igår satt john på min skola och sedan kom min samhällskunskaplärare fredrik. "Äärr dEeett fin poojkvväännn friiidaaaa" haha tur att han är nygift, han har blivit på ett lite bättre humör ;D men nu ska jag kanske gå och duscha, eller fixa min blogg. får se ;D  


-09

nu har jag fixat lite så nu har jag alla koder jag behöver för att göra det jag tänker göra ;) men hinner inte göra mer nu ! hejdå


Helt förstört.. nästan.

min blogg är väldigt... konstig. jag har prövat lite nya saker. ska ordna till det när jag har tid. just nu har jag mycket att göra. och det som står högst upp på listan är att sova. ska gå och lägga mig om... tio minuter kanske. ska ändå upp om ett tag. måste hinna mycket i morgon ! john kommer sitta själv i en timma på min skola. SCARyyyyy  !
jag skulle aldrig våga. han kanske får låna min dator om han är snäll. men då kommer fredrik dampa på mig för att jag inte har någon dator när vi ska anteckna. men that's life ! 
ser inte fram emot utv-samtalet !! ralf kommer mörda mig för att jag är så dålig i skolan.. jag kommer börja gråta.. så HEMSKT är det !
men aja. Godnatter !


Alltid ! <3


menDUe



I morgon kommer John. sen ska vi på bio. (måste kolla vilka som går) sen ska vi bara hem och ta det lugnt. jag taggar verkligen att bara ligga och sova på hans arm ! saknar honom.. känns som en månad sen typ.. 
ska inte skriva så mycket. men jag taggar iaf helgen om den blir som jag vill ha den :D
kanske skriver mer senare :)


Fixin'

nu ändrar jag lite i designen lite. får gott hoppas jag ! jag kan inte sluta förstöra allt liksom ;) nejmen ska bara ändra bakgrund så är jag nog klar.. tror jag. får se hur det blir. men nu : sängen. godnatt


Nu händer det igen !

hejhejhejhej !
har inte uppdaterad så mycket. men antar att det uppskattas ;) 
idag har jag köpt min skoltröja. inte så snygg som jag trodde men den duger. ska nog träna med den. på tal om träning så är det träning med friskvården i morgon. jag vet inte om ska åka in och träna med första gruppen istället så jag hinner göra mig klar före lunchen... får se ! sen måste jag prata med tuva om hur jag borde träna för att jag har konstiga leder så måste träna på rätt sätt för att inte få ont. ska kolla om hon vet hur man ska träna.
jag har mycketmycketmycket mer att berätta men kommer inte ihåg :) kanske kommer senare !! bajbaj :D hare BÄST ! kanske... om du vill.. du väljer själv. Aja. :)


YOU HATE EVERYTHING ABOUT ME !

ORKAR INTE MER !

Ses på spanskan !

okej det blev inte att sova tidigt idag. just nu sitter jag med mitt nya SPOTIFY !! samtidigt som jag äter kladdkaka ;D linn gör den godaste kladdkakan. jag har aldrig ätit någon godare. 
i morgon får vi hämta ut våra minerva-kläder som vi har beställt. (dom som har beställt) jag har beställt en vanlig svart tröja med dragkedja. dock utan luva. men den är snygg ändå :) kan lägga in en bild sen för de nyfikna ! det är ju så coolt att gå på minerva så man måste ju visa det klart och tydligt ;) 
snart ska jag nog måla naglarna eller något. sen måste jag packa ner julias mobil så jag kommer ihåg att ge tillbaka den ! det kommer vara svårt att skiljas :( </3
kanske skriver mer senare ;D börjar halv två på onsdagar så jag kan vara uppe relativt länge :D eller?


Vill inte det här..

jag vet inte om jag ska gråta eller hata,. pallar inte vara så jävla dum i huvudet längre. jag vill bara kunna vara som en vanlig människa och vara glad.. jag hatar verkligen den här känslan.. vet inte om jag ska dissa eller spamma.. just nu vill jag bara gå och duscha och sen sova så att alla slipper mig.. speciellt "anonym" jag vet att det inte spelar någon roll så whatever.. vissa har ju liv förutom jag dårå. nu ska jag skriva klart svenskan som jag totalt glömt bort sen ska jag väl duscha och sova.. livet suger när det inte blir som man vill.. "det kan ju bli på ett bättre sätt men inte på det sättet man tänkt sig" bull shit.. allt bra slutar alltid dåligt när det gäller mig... nu blev det en sånt där emo-inlägg men vad ska jag göra.. känner ingen lycka just nu- vill bara sova bort ett halvår eller något. 

oviktiga lilla frida.....

I have no life !

kom just hem från skolan. sjukt less och har ont i huvudet (mer än vanligt) jag burkar ha ont i huvudet dagligen. vi hade snö-rugby på idrotten !! asroligt ! hamnade under alla vid vissa tillfällen. 
mamma har hämtat min mobil från posten. hoppas den  håller nu iaf. orkar inte ha en telefon som går sönder hela tiden. men det kommer vara svårt att skiljas från julias mobil :( den äger ju... men den är lite seg. och det är liiiiite jobbigt. 
jag har tänkt hela dagen att uppdatera min blogg men eftersom sören fick ett damputbrott och tog några datorer till Lars. så vågade jag inte göra något annat än att anteckna allt som den-där-vad-han-nu-heter skrev på tavlan.
jag gick och la mig jättetidigt igår kväll. stolt över mig själv, och jag var inte precis så saknad så ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll me...


Jaddåå..

Nu orkar jag inte vara vaken längre. ska försöka sova ifatt den sömn jag har tappat. typ. inte så mycket hjälp om jag sover nio timmar men. ;D får se hur det går. blir nog uppe lite till. men ska iaf börja gå i säng nu ! 
Godnatt !


Fan va drygt...

jag orkar inte med den här dagen. den har inte varit bra förutom att hänga på stan med felix. haft humörsvängningar som fan. Lucas kan intyga det ! men nu är jag bara allmänt trött och jag tänkte byta header men den funkade inte.. säger bara bajs ! det är inte lätt när det är svårt. men får se hur jag gör.
vi ska skriva noveller på svenskan. alla i klassen gillar inte det förutom kajsa. själv har jag inget emot att skriva en novell. inte för att jag skulle få bra betyg på det men det är ändå roligt att skriva. 
jag måste verkligen städa mitt rum ! det är helt sjukt. det ser ut som att allt har fallit ihop i en jättestor hög. innan fredag ska det vara klart ! det är minst ett tre-dagars-jobb.
nu ska jag fixa min design och spamma john tills han svarar. alltså runt tolv i natt.. 


Morgon igen.

god morgon ! vaknade kvart i sex idag. sovit i ungefär tre timmar. nu ska jag till skolan och träna. men måste komma på vad jag ska göra med mina saker. eftersom jag inte har något lås att ha på iksu... vill ju inte att någon ska gå och  sno min dator och allt. menmen... det är måndag igen och man är aldrig riktigt taggad till tusen att gå till skolan. eller åka i mitt fall. men man måste ju :( snart har nog hela veckan rusat iväg.
vill ha helg nu tack !


ARGGHHHHHH !!!!!!


sista melodin..

orkar inteeeee. hatar att må sämst när man ska sova.. då går det absolut inte att somna.. orkar inte bli dissad. känner att jag är helt oviktig. det skulle inte vara någon skillnad om jag inte fanns förutom att min familj skulle vara rikare... varför existerar man om man inte har något syfte.. 
och argumentation i morgon.. kommer inte palla det.. orkar inte stå och skämma ut mig själv framför klassen och sedan få G- eller IG... det är bara inte värt det. nu har jag skrivit för mycket "..."

måste packa träningskläderna tills i morgon nu. GodNatt

P.S om du orkade läsa, hej PA !!! D.S


Hemma.

nu är jag hemma och jag har t o m fått lite jobb gjort på väg hem. brukar inte gå så bra eftersom det skakar så mycket i bussen och då är det jobbigt att skriva på datorn. det går att ladda upp bilder på bloggen nu utan att det laggar fast. det är skönt som fan. 
ska upp 6 i morgon. då är det träning med friskvården. ska träna rumpa, armar, lår och mage de närmaste veckorna. vet inte hur länge vi ska hålla på men jag ska nog fortsätta med det när vi har slutat med det på friskvården. 
jag har inte så mycket att berätta men kanske skriver mer senare ;D 



she calls again.

nu är det morgon och jag sitter i johns säng. jag far hem vid sex ikväll. inte långt kvar. jag är hungrig och jag vill ha chips (A) ska kanske se en film eller något. men john skrattar hela tiden när jag äter chips (varför???) kanske för att jag äter oavbrutet. jag är fläskboll. det känns som att han hatar mig för att jag inte gillar hans musik..
over and out !

hihiHIH

hej. godnatt. det var allt.

Gottt.

nu har jag bytt design ! kanske syns. men jobbigt att jag hade svart förut eftersom alla mina bilder har svart bakgrund nu. men jag får fixa nya ;D jag och john ska sitta och mysa med film och chips och godis ikväll. får se vilken film det blir. eftersom jag inte vet om det har laddat ner något. just nu sitter vi och ser american history X. fjärde gången för mig ;D
ida ville ha hjälp med sin design. men jag gillar inte att hjälpa folk med sånt när dom har förväntningar och sen blir det inte lika bra.. :( har inte självförtroendet nog för att göra det. 
och nu går det segt att ladda upp bilder på bloggen. (som vanligt) har inte så mycket mer att skriva. men ska ändra lite saker på bloggen senare. typ i morgon. och om ni inte kan se den nya designen kan ni uppdatera sidan så ser ni den ;D
hasta la vista !

Statestik

folk har slutat besöka min blogg :/ känns inte bra.. eller jag vet inte. dom gör ju som dom vill. inte mitt fel att jag är en liten fjortis som lägger ut nakenbilder på mig själv. det kanske är det som gör att min blogg är tråkig. det är ju antingen dom kändas eller de som folk skrattar åt som hamnar högst upp på "besök-listan" jag klickar runt på olika bloggar för att dom är så skrattretande xD förlåt men jag fattar inte varför man ska lägga ut en bild på sig själv om med halva ansiktet täckt med en vit ruta. i dont know..


lördag.

varför vaknar vi alltid elva? det är något skumt med oss, en timer inbyggd som aktiveras på helgerna. jag vill ju kunna sova läänngeeee.. aja, lördag iaf ! melodifestival, godis, chips och dip ikväll. om ugglan vinner tänker jag sluta titta på det där. varför kan vi inte rösta på något bidrag som kan vinna allt (inte för att någon är bra nog för att vinna allt) men hon är för mycket.. enligt mig ! 
nu sitter jag i soffan och john är någon annanstans. han brukar försvinna ibland. vettetusan vart har sticker.. jag kanske är för tråkig.. 
nu ska jag sova framför tv,n eller något !


Fredagkvällju!

inget godis ! inget chips ! hur överlever jag ??

John = teknisk?

Johns dator lever om (mer än vanligt) och john försöker att laga den, men tror inte det går så bra eftersom jag just frågade.. och han sa att det inte gick så bra ;) sliten krigare !
själv har jag varit på stan, varit på skolan åkt buss och ja vad har jag inte gjort i dag. åkte till skolan för att göra ett prov som jag inte klarade. sedan var jag på matten där jag inte gjorde något alls. och sedan for jag till stan. och kom sedan på att jag använde busskortet för tidigt så kunde inte ta mig till lycksele med det (-.-).... men dår fick jag betala istället. ringde mamma och sa att jag hade klantat mig big time ! och att jag var på stan. då sa hon att linn också var på stan så jag kunde ringa henne istället för att tråka (linn är min syster) men hade inte hennes nummer så mamma fick ringa henne som fick ringa mig.. det slutade med att ajg gick och köpte en macka på subway. linn gillade den inte men hon åt gärna upp den ! 
sen har jag inget att tillägga för tillfället.


Fanskap..

nu har jag haft spanskaprov.. kan säga att jag aldrig har haft så mycket hjärnsläpp. och då menar jag det ! jag brukar se det papper jag tränat ifrån framför mig men nu kunde jag verkligen inte det. kanske beror på att jag har grymt ont i magen och är sliten som f*n. men om jag hade stannat hemma hade jag inte fått åka till john. och tror nog jag mår bättre i vilhelmina än i umeå. nu ska jag kolla när bussarna åker dit. för har tänkt åka dit tidigare idag. det går en fem över två tror jag. då kommer jag fram jättetidigt ! grymt skönt säger jag bara. orkar inte sluta fyra på fredagar. då är man bara less. men tror jag ska åka till stan efter matten. för sen har vi drygt tre timmars hål. (eller något) orkar inte gå till kulinarium och äta.. så köper något på stan. måste ju äta. fastän min mage inte mår så bra... aja,. måste hitta på något att göra nu. kanske läsa runt lite på bloggar ! men folk uppdaterar ju för sällan :( but i wont complain !!!! 


yesfyfanjagdör..

hahahaha pinsammare tjej finns ju inte ! hon tror att hon är så perfekt och att hennes synpunkter är de rätta xD hon är så dum i huvudet ! och eftersom hon bitchar med alla ska jag inte skriva vem det är ;) usch fy bubblan vad hon skämmer ut  sig själv.. 

haha OCH TACK JOHANNA SOM LÄSER MIN BLOGG 24/7 :] 

och john som sa att han skulle sova i en halvtimma har sovit i några timmar nu ;) som straff kommer jag att skrapa hans aplott ;D KÄNN PÅ DEN DU !


Helgen.

det blir vilhelmina som vanligt dårå ! fett nice säger jag bara. saknar john så grymt mycket.. kommer bli en chill helg. förutom att jag har ett svenskaarbete som ska in (?) när ska jag hinna?? det här går inte.. jag sitter för mycket och gör roliga saker. jag måste sätta igång med att plugga och sånt.. men iaf, VILHELMINA! ;D nu ska jag studera spanska igen.


Gumman

jag hatar ! verkligen HATAR när någon person som tror att dom är så coooola säger: "men lilla gumman hur kan du vara så dum i huvudet bla bla bla " varför LILLA GUMMAN !?! det är så nedlåtande ! idioter som tror att dom är mycket smartare än någon annan men i verkligheten är dom lika dumbheadad som alla andra. ingen är smart nog för att vara bättre än någon annan. man kanske är korkad men det betyder inte att någon annan är bättre. t.ex. denna "anonyma" kommentaren om min pojkvän, om att han kommer ledsna på mig (och jag skriver "anonyma" eftersom att jag vet vem det är. IP-adresser är ju bah bäst ;) ) men hon tror verkligen att hon är bättre än andra. och hon har ingen rätt att kommentera mitt förhållande? hon vet ingenting om min pojkvän. och jag lägger inte ut några namn eftersom hon nog vet att hon själv har kommenterat det. 
jag skriver vad jag tycker och om någon tar illa upp är det inte mitt fel. om någon misstolkar något som jag skriver så vägrar dom ändra uppfattning. det är grymt irriterande enligt mig. eftersom de dom tror om mig inte är sant. men det är deras problem. :)  nu ska jag vänta på att john har sovit klart. då ska jag sitta uppe och träna på spanskan. måste få bra betyg.
ni är duktiga om ni orkar läsa igenom det här finfinfinfinlånga inlägget. okej kanske inte så långt, men dock inte så intressant heller ;) 


trött..

och inte trött som i utmattad.. bara trött på att bli bortglömd hela tiden.. orkar inte vara obetydlig,. vare inte jag som betydde mycket för dig?.. tydligen inte...



vadtusanärdethär.

korvs stroganoff   till middag ikväll. jag är jättesugen på det ! jag har börjat älska vissa maträtter. kan typ inte sluta äta ibland.. kommer snart bli asfet. 
jag har inte så mycket att skriva om just nu. tror jag ska fortsätta titta på full house och bara chilla runt på internet ;) 


inte helt rätt..

enligt mig är låten inte bara kass men också framförs den på ett väldigt.. överdrivet sätt. vissa tycker att det är bra att hon framför den med känsla, men alla andra länder kommer ju bli rädda om vi skickar henne vidare.. vill vi förlora? hela hon är läskig enligt mig.

geografi yet again.

sista lektionen är alltid jobbigast. men nu är den ultimat-jobbig ! geografi.. ingen svenska idag så det blir sista lektionen. slutar inte fyra (YEEEYY) slipper komma hem sex. alltid roligt med att hinna med bussen ;D när jag kommer hem ska jag vänta på middag och bara sova tror jag.. men sen måste jag träna på spanskan. har prov i morgon och jag vill inte få omprov. men så svårt är det inte. och sen har jag svenskan till imorgon likaså.. om man inte får till på söndag på sig. 
och fredagar är ju alltid extra trevliga för då får jag träffa john som vanligt ;D jag ska dit eftersom han måste sitta barnvakt typ xD dock att jag tror att emelie klarar sig själv ;) men om man är i vilhlemina så är det närmare till affärer så man kan köpa chips och sådant ;D och det är mysigt där. i umeå är det bara deprimerande. men aja ! inget att göra åt det, jag får ändå inte flytta. jag försöker fixa med min blogg men det blir inte bra.. jag trodde jag hade fattat men när jag gör saker blir det ingen skillnad !! kanske ska börja om från början och göra en helt ny design. men får se om jag orkar. den är ju fin som den är :D och jag byter design hela tiden.. folk kanske börjar tröttna på att det byts hela tiden? eller är det bara bra? i dont know.. man vill väl ha lite förändringar ibland. men får se hur jag gör. ;D måste anteckna nu, hejdå.
d

Till linn !!

Meeen alla fjortisar skriver dem för att dom tror att man är smart då. det är det jag menar !!! 

Godermorgon !

skola nu ! börjar tjugo i tror jag. har friskvård, och vettetusan vad man ska göra. några från förra "passet" sitter kvar och skriver i något papper. har vi oförberett prov ? tror inte det... vi ska nog gå igenom hur man gör en egen "uppläggning" av tärning. jag borde sluta använda "kaninöron". 
jag tror att mitt träningsprogram ska gå ut på att hålla mig aktiv och att må bättre. (och en smalare kropp är ju bara en bonus) och man behöver en penna för det här.. så klart har jag som vanligt bara datorn med mig.. 
tuva sa att våra kläder har kommit ! tror jag, lyssnade inte så bra. men vi har väntat ett bra tag på dom där kläderna och nu har dom kommit ! jag orkar inte skriva "dem" som de flesta bloggare gör. speciellt typ de som är ca:14 år och vill lyckas med sin blogg. jag tycker bara att de ser fel ut. och på tal om bloggare, jag har också iaktakig (på dom bloggar jag har läst) att alla visar att dom har självförtroende. men det självförtroendet har gått över till att vara lite kaxig. men det är ju deras sak. och de är ju bra att ha självförtroende ;D
nu ska jag nog börja lyssna. skriver mer senare.

d

...

varannan sekund tittar jag på mobilen för att se om jag har fått något sms.. men varför gör jag det? jag har ju antagligen inte fått något eftersom vissa har ett liv istället för att bara sitta och skriva till mig hela tiden. men jag är beroende av det ! jag mår bara dåligt av att bli dissad.. speciellt när jag behöver det som mest.. men varför ens orka ha på mobilen.. eller datorn.. kommer ändå inte bli någon aktivitet på den fronten.. life's a bitch.. hatar att vara ensam.. jag vill ha john.. men tyvärr..

-Natt..

varför kan jag inte sova? jag ligger bara och väntar, och det är grymt varmt.. är inte på det bästa humöret.. men dock inte på det sura sättet.. har inte varit depp på jättelänge men det var väl självklart att det skulle komma tillbaka någongång.. blir nog ingen sömn ikväll.. men sov gott ni som kan..
d

TC

alla säger att dom inte saknar tc, och jag tänker inte yttra mig för då kommer jag väll vara dumförklarad på livstid. men jag saknar att se och höra alla misstag som sofia gör :( länge sen ju.. men jag saknar inte själva skolan så mycket. men så dålig var den ju inte? 
jag är trött och har ont i huvudet. jag ska smörja in ansiktet,dricka vatten och sen bara sitta och chilla vid datorn. ;D tvingar petter att sitta uppe tills jag går och lägger mig men han kommer nog ge upp. den mesen !! ;)
kanske skriver ett sista inlägg senare.. hejdå
d

iPoden.

De som inte vet har jag haft en likadan iPod förut, men den tvättade mamma i tvättmaskinen så dom fick lov att köpa en ny. och under den här tiden har jag fått stå ut med linns gamla med ett väldigt litet minne. ;D nu vet du christoffer ! 
d

Arga snickaren.

jag skulle inte palla att ha en arg gubbe hängandes efter mig när jag ska "arbeta" och hon som bor där är väldigt irriterande enligt mig ! börjar typ gråta av glädje för att dom tog bort en motor från hennes gård. men fan vad skönt det skulle vara om någon kom och gjorde om i huset, så allt bara blir fint och stilrent. 
idag när jag gick in i hemköp ville jag verkligen inhandla en chokladkaka, men så duktig som jag är köpte tuggummi istället. jag är stolt över mig själv. sen köpte jag wax till håret. vet inte varför men min är slut, jag använder det inte så ofta men det är väl bra att ha ibland ;D
haha jag har tpy rekord för mig på unika läsare nu. men fortfarande en låg summa... haha aja ;)
skriver senare !
P.S. iakta den fina bilden lite längre ner till vänster ! D.S

d

Nu är den här !

min nya iPod är här ! skönt att kunna ha mer än typ tre låtar att lyssna på. och det känns ändå rätt okej att den inte har några repor. + att det följer med nya hörlurar, det är bra eftersom dom som följde med förra gången är trasiga. 

d

Skolan nu.

sitter i uppehållsrummet och väntar på spanska, har bara två lektioner på onsdagar och det känns ovärt att ens vara här. men man missar rätt mycket på två lektioner. jag fick skjuts av mamma som sagt och ändå kom jag rätt tidigt. mamma har ingen tidsuppfattning ;D men det kan bero på linn också, hon tvingade oss att lämna huset. förstår henne, det är skönt att vara ensam hemma ibland. (eller hela tiden he-he-heh) 
det är typ fullsatt i uppehållsrummet, jag föreslår alla minervagymnasiebarn att hitta ett grupprum. 
sen har vi samhällskunskap, som är dötrist.. folk tycker det är intressant typ men inte jag. men jag borde börja lära mig sånt där så ska försöka fokusera. men jag har alltid ont i huvudet i slutet av dagen så det går aldrig så bra. men ska börja ta med mig en vattenflaska eller något. 
och så klart har jag tappat bort min geografibok. tappat bort = mina föräldrar har lagt den någon stans och jag vet inte vart.  men det är som som får betala en ny ;D nu ska jag leta upp spanskaklassrummet, bajbaj
d

Nice ibland.

mamma är sjukskriven och nu säger hon att hon kan skjutsa mig till skolan. varför gick jag upp tio? men nu blir det iaf hamburgare till lunch eftersom den lunch jag skulle ha ätit smakade **** varför äta alls om allt är äckligt. min syster kom hem från skolan innan jag ens har åkt iväg. så kommer det tydligen vara i fem veckor framöver. lyllo.. skolan är jobbig. men jag överlever tror jag. måste försöka börja lära mig saker. nu är det bara som att jag flyter med floden och försöker att inte drunkna. 
spanskaprov på fredag. jag lurade petter att det var idag, roliiiigttt ;D han blev nog lite rädd :) 
men ska nog småsova nu. 
skriver senare.

Godmorgon.

klockan är åtta minuter över tio och jag sitter uppe. jag vaknade sju sen vaknade jag åtta, båda gångerna trodde jag att jag hade försovit mig. stress i onödan. jag har grymt ont i magen, har haft det sen igår kväll. jag trodde det skulle försvinna men tydligen inte. 
jag vet inte vad jag ska göra först, om jag ska duscha eller äta.. kommer ta en halvtimma att bestämma mig ;) alltså kommer jag inte hinna göra allt, och det leder till att jag missar bussen och då kan jag inte åka till skolan :D perfekt. jag borde stanna hemma. 

aja, jag går nog och äter, orkar inte stå upp just nu. 
skriver mer sen ;D bye !
d

Sista inlägget.

Ja nu ska jag sova tror jag, eftersom jag inte har något att göra och jag är grymt trött. inte många som har sovmorgon så dom sover också. jag borde följa deras exempel ;D nattinatti.


Men varför..?

mitt internet laggar sönder som vanligt. men vad kan jag göra..? jag loggas ut från msn hela tiden, men jag märker det inte. för jag loggas in igen sen. 
jag har målat mina naglar slarvigt röda. slarvigt = eftersom jag inte är så duktig på att måla naglar. och det är bara för att jag inte ska bita på naglarna. måste hålla mitt nyårslöfte ! 

idag har jag inte gjort så mycket, naturkunskap>matte>lunch>geografi. sen gick jag på stan och köpte smink, min hy är inte precis den finaste så kanske inte ska smörja på med 98249023 ton smink men jag orkar verkligen inte vänta på att den ska bli fin. tar för lång tid. det känns som om jag är jättefattig och inte har några pengar alls men i själva verket har jag en femhundring som jag ska spendera på något. (kanske spara) får se hur jag gör. kanske lägger ut det på mig själv eller på någon annan. måste ju tänka på karman. men i alla fall, jag använder den inte eftersom jag inte vill förstöra den,. om jag har t.ex 50-lappar och sånt kommer jag bara köpa tpy.. korv för allt. istället för att köpa något bra. måste tänka ett bra tag innan jag spenderar dom.

Det äger att få bra kommentarer ! jag har bara fått klagomål eller inga kommentarer alls. KÄNNS BRA !! 
d

Paj?

blire någon paj eller?? jag vill ha paj, jag vill bli tjock !

blir man ihop med en player får man skylla sig själv. jag tycker synd om alla killar som faller för hennes "charm" om jag ska vara ärlig så ser jag den inte. hon är bara en random (ful) fjantig tjej, men killar har ju sin smak och jag har min. jag gissar att hon snart kommer få rykten, mer än vad hon redan har dårå, sen kommer hon komma in i en sådan emo-svacka och sen ha sex  med alla hon ser... 
nejmen seriöst. synd om the guys !

OCH jag har fått en kommentar om att min blogg är söt ;D när jag såg att någon hade kommenterat så anade jag att det skulle vara något taskigt av någon anonym person, som t.ex. idolgänget från klassen, men det vare inte ^^ det glädjer mig ! 

Jag känner att jag inte är beroende av att skriva emo-inlägg längre. det känns perfekt ! det är tack vara john att jag är lycklig ! alla tjejer som har en pojkvän skriver alltid " JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA KILLE " om han inte slår dom dårå.. men jag har lust att skriva/säga det men folk tar det inte seriöst, tror ingen någonsin kommer förstå hur jag känner, han är perfekt fastän jag blir lite småilsk på honom ibland, men man får bråka. han är bäst som han är <3 snygg, snäll, omtänksam, HAR HUMOR och skrattar jättefint, och det är bar början. han har mycket att erbjuda. tycker synd om alla tjejer som inte fick honom. 

som sagt.. . PAJ=!??!?!?!

d

herrejösses.

jag har bara tråkigt ! det kanske märks eftersom jag bara skriver hela tiden, tur att ingen läser det dårå. ;) skönt att skriva ibland.
mamma ska kanske baka en blåbärs paj ikväll, om hon orkar. alltså ska jag inte hoppas för mycket men jag röster för att hon ska göra det !! :D för jag är jättesugen på något gott. i'm getting fater and fater ! men who cares, bara John är nöjd :D då är jag nöjd !
apropå nöjd, jag är jättenöjd med julias mobil som jag har fått låna. saknar inte min gamla ! (kanske lite...) men annars är det ändå rätt soft med en enkel mobil som man kan ringa och sms,a med. men saknar kameran :( nu vill jag verkligen ta kort på saker, så blir det alltid när jag inte har någon -.- nu fick jag ett sms btw (A)
men aja,, skriver trooligen mer sen ;D hejdå !
d

I waaanntt iitttt !!

- Hur ändrar du en blondins uppfattning ?
- Blåser henne i örat !

- Vad säger blondinen om du blåser henne i örat ?
- Tack för påfyllningen !



DEN TIONDE MARS KOMMER NU VARA KÄND SOM NUDELDAGEN !

Samma visa varje gång.

I morgon har jag sovmorgon till tio, jag börjar halv två. jobbigt att kliva upp så tidigt ändå men det finns inget att göra åt det. måste ju hinna äta mat och duscha och sådant. det är skönt att slippa stressa, och om jag ska sova åtta timmar kan jag vara uppe till två i natt. kollade just på en reklam för "diagnos okänd" dom har copy och pastat från house kan jag ju säga. varför kan dom inte göra något speciellt, som ingen annan har. det där är ju bara olidligt irriterande. jag tittar typ aldrig på tv längre, men varför ska jag göra det ;) simpsons visas typ aldrig så det spelar ingen roll, 
MAT NU! hejdå


vad händer...

mikko är bitsk och lyssnar inte på vad man säger. kan en hund förändras över en natt? 
snälla bli som vanligt...
ff

Geografi in my heart.

nu har jag fått låna en mobil av julia. enligt mig så äger den, förutom att luckan trillar av lite lätt. men sådana bagateller får man stå ut med. om man nu kan skriva så., men nu har vi geografi, innan den ens har börjat känner man hur jävla tråkigt det är.. nu ska vi hålla på med typ väder? och jag är så kort så jag inte ser tavlan, det känns lyckat. jag borde börja sätta mig längst fram.
jag hade hoppats på att få sova snart.. men icket. det var äckelmat till lunch och jag åt praktiskt taget bara två mackor och sallad, men jag är mätt. stora mackor ;D BAJS PÅ GEOGRAFI 




Jag vill ha glädje !

nu ska jag egentligen ligga och sova, eller iaf "vila" men jag orkar inte sova nu. då kommer naturkunskapen alltför snabbt. 
varför kan jag inte bara gå och lägga mig, det är ju inte så svårt ! måste komma ihåg att påminna julia att ta med el mobilo  ! jag är i stort behov av en mobil som FUNGERAR ! och som vanligt fungerar det inte att ladda upp bilder på bloggen, varför är det så segt för?
påminde just julia att ta med mobilen som jag ska få låna ! jag är duktig som kommer ihåg eftersom mitt minne inte är det bästa. 
på alla "kända" bloggar kan man alltid läsa fighterna mellan fjortisarna. överdriver fånigt enligt mig eftersom de klagar på varandra men sen så är dom själva likadana. men det är inget fel med att vara fjortis, (varför existerar ens ordet fjortis?) man är som man är och mer kan man inte begära. fastän vissa är lite mindre förståndiga men vad kan man göra åt det? vissa föddes väll till att mobba andra och utgå från att göra så alla andra mår så dåligt som möjligt.'
MEN DET ÄR ORELEVANT !
det viktigaste nu är att jag får en mobil som fungerar. någon har lust att ge mig en va!?! ;D jag tycker iaf det, om jag får en mobil ger jag fan bort en kram ! jag är beroende :(
men eftersom det inte går att lägga in bilder så var det nog allt ;D godnatt !

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA...

varför har jag alltid otur?? nu är min mobil trasig igen.. och den mobil jag har nu stänger av sig när man pratar i telefon, men julia sa att jag kunde låna hennes gamla. den verkar ändå okej  ;D
 wesdr
men det dåliga är att jag kommer få en ny modell... och den kommer att suga eftersom den mobil jag har nu är tpy värd 59 öre -.-'  BAJS på det just nu.. 

Jadu det blir varmare..

snön smälter mer och mer !! skulle inte förvåna mig om det börjar snöa igen dock, men vad gör det :) man får härda, det är inte lätt när det är svårt. 
jag saknar john jättemycket (överraskning?) men jag känner ändå att jag inte är lika down som jag brukar vara. jag har den personen jag behöver, och fastän han är tusen mil bort så blir jag ändå lycklig av honom. 
Min dator är full med glitter eftersom en ögonskugga har färgat av sig på alla mina saker -.- jag blir less att jag har otur hela tiden !! men idag åkte jag hem med kvart över tvåan och snart är det korv och strips ;D YUMMIIEE !! livet äger (fastän jag måste stå ut med att bo i Umeå)
waresdrty

Skola..

..i morgon.. 
har typ två saker att lämna in och redovisa i morgon och jag har inte gjort något av det. men jag pallar inte. ska sova snart så pallar inte sitta uppe i 439869054213timmar till för att fixa det.. den här veckan kommer bli dryyyyg...

NY DESIGN ! (igen) men nu fattar jag hur man gör :D så jag kan göra det själv istället för att tvinga någon annan (A) jag kanske inte är den bästa på design men det blir nog nice efter några försök. orkar inte skriva mer. och det går asasegt att ladda upp bilder så pallar inte göra det heller. 

som sagt, sportlovet ägde och det vad hur härligt som helst. synd att det var tvunget att ta slut.. Orkar inte lägga in alllaa bilder för jag tog ett par stycken ;) men vad kan man göra..
dfrgt

Godnatt !! 

Sportloveh....

Gomenasai for everything 
Gomenasai, I know I let you down 
Gomenasai till the end 
I never needed a friend 
Like I do now 

lovet är snart slut !! bajs på det.. orkar inte skolan nu.. speciellt inte när man har typ 93248398493 prov som ska göras. men vad ska man göra.. tiden går snabbt när man har roligt :) därför har det här lovet bara försvunnit... bästa lovet ever för mig iaf. fattar inte hur jag har överlevt att bara sitta hemma och glo varje lov. nu har jag iaf något att se fram emot. 
jag känner att jag kan tänka positivt den här veckan och inte sura så mycket men det kommer nog förstöras i morgon när jag måste... åka till skolan. och göra den där argumentationen, inte för att vara klagande meeeen... DET ÄR JOBBIGT !!!

Nu sitter John och kollar på alla bilder jag har tagit under lovet och skrattar för att han just såg en bild när han kastar iväg sin 5-åriga kusin. Jag äger på att ta kort. alla dom som han tog är asafula.. För motivet är typ jag. men det var iaf fett skoj :D

och som vanligt går det inte att ladda upp några bilder.. eftersom allt bara är segare än segast. Tror min daotr är liiiite förstörd xD jag är inte en snäll dataägare. Men den har inte rymt än !!!!! :D

Men.. Jag taggar påsklovet. vet inte vad jag ska göra dock men det blir att vara med john iaf!!! Det gillar jag :]
CHAO!

Den bilen är inte grön !!

Sitter i Johns rum med Julia. Eller nu stack hon... aja. Ska dra till Johns stuga snart och jag vet inte om jag vill sova eller gråta xD Jag är trött.. Klev upp elva och har handlat kläder och gått ut med Pepsi. Men nice med fint väder (hoppas på fint väder iaf) och skoter !!!!!!!!1111
Orkar inte skriva mer och det går fan inte att ladda upp bilder på internet :( Segare får man ju leta efter... 
CHAO

Jag älskar mig själv ibland.

Nu sitter jag i Johns soffa och ber om en bra låt. Tystnad är jobbigt... ibland (A) 
Men vi har varit och handlat mat, dom har typ börjat med maten nu och jag är asahungrig. Jag tog kort på ALLT (nästan) (inte ens nära) lägger in bilder i slutet av inlägget ;D Men det bra med det här lovet är att jag har jätteroligt i Vilhelmina och det är jättemysigt och jag slipper tänka på Umeå. Och skolan... Som nu kommer bli jobbigare om Lucas försvinner.. Vad ska jag göra då.. Typ gå och sätta mig på en toalett hela dagarna och EMO,a mig.
Som sagt fyller John år idag och jag var den första som sa grattis !! GRATTIS.. Igen.. jag gav honom en geisha-ask och ett halsband. Det kom på posten idag. PEREKT !! 
wer aERTedfv


ASBRA LÅT !! Måste ses !
hejdå ;D

P.S. Tog typ 3 timmar att skriva det här... (A) D.S

HIHIHIH

John 17 år nu!!!
Min perfekta present till honom glömde jag så klart hemma... Varför är jag inte överraskad.. -.- 
Men skriver mer på söndag kanske. För vi ska till deras stuga på torsdag och orkar inte skriva före det (A) Och internet stängs snart av, BAJBAJ

RSS 2.0