godnatt?

hej bloggläraser! nu sitter jag i min säng med chokladbollar!
lite lugnt. men vill sova men vill inte ha skola.. allt för jobbigt.. ska kolla på futurama och IMORGON ska jag börja med en NY design! ska försöka göra en som jag blir nöjd med (A) kommer nog aldrig hända.

får se när jag somnar. :) hörs imorn!

skolfoto..

hej bloggen.
jag kan börja med att berätta att jag mår piss och jag missade fotograferingen. eller jag missade den inte, jag valde att stå över det eftersom jag inte orkar stå blek och typ spyfärdig och försöka se glad ut.
jag missade även ESTETlektionen.. det enda jag sett fram emot.. känns lite surt.
senare ikväll är det inventering på ICA och jag SKA vara där.. även om jag mår dåligt,. måste skaffa lite pengar.



idag blev jag iaf klar med petters bloggdesign. ni kan kolla den här


ja..

hej bloggen
vad har hänt med statestikmätaren? ändrat utseende..

jag har inte så mycket att skriva.. jag  har fått lust att ändra min bloggdesign nu men jag ska inte jag lovar! fixar andras istället. får se hur bra jag lyckas...


rolig

hej bloggen.
igår drog vi till ante, (kanske 4905469039032 gånger för vi gick typ fram och tillbaka)
men det var roligt, kanske dock inte för ante för han fick spya av någon brud på sin toa. han hadde inte ens fest men fyllisarna var ändå där ;)

men aja!
idag är det DG men vet inte om jag kan gå för jag vet inte om jag har råd... John får bjuda (A)



HITTAD

den låg på bussen !!

men nu har det dykt upp ett nytt problem! tror john har slut på batterier på på mobilen.. hur ska jag överleva :(:(:(:(

FAN

så jävla fucking roligt liv man har..
när allting har nått botten och man tror inte att det går att sjunka mer så faller man minst en meter till..
nu har jag tappat bort min plåbok! antingen glömde jag den på skolan, i skåpet eller i bussen. roligt att jag ska göra det när jag ska till vilhelmina.. kommer inte ha pengar till att ta mig hem därifrån..
får stanna där tills helvetet fryser till is!


fluglik

godmorgon!
jag har varit uppe sen fem för att packa allt.. vilhelmina in my heart.. nejmen..
 det är lite drygt att måste ha med sig en stor väska till skolan varje fredag. MEN mamma ska jobba idag så hon tar min väska till stan . så slipper bära på den.

jag har fått 3 flugor i mitt rum och alla ska sätta sig på mig.. jag utgår inte som ett hot. ska hämta flugsmällan och stå och hota lite.. vill ju inte få fluglik överallt i rummet ;)

undrar..

alla bråk man har.. känns som om det är världens undergång.. alla bråk man har i livet tror man aldrig kommer ta slut. men allt löser sig ändå fastän man har dne där gnagande kännslan att man aldrig kommer få känna på dom fina stunderna man delat med den personen igen.
men hur vet man när bägaren runnit över? när vet man att allting har gått för långt? och aldrig kommer lösas..


mamma blev just klar med mitt läderarmband. kanske lägger in bilder i morgon. jag kanske t o m får låna mammas kamera över helgen eftersom det är DG och jag vill ta kort (A) kan passa på att ta kort på lite teckningar också..

om jag städade rummet ikväll så skulle jag få en stickad tröja från gina imorn! ganska bra deal, dock är jag inte klar med städningen för det ligger pennor kanske överallt.. men det får man stå ut med när man lever med världens bästa konstnär!

påtal om konst ! i oktober ska min mamma och min mormors granne på en loppmarknad typ och sälja saker, så jag ska skicka med några bilder och kanske får lite slantar ;) vem vet..





 I love my hair
I love my body
I love my skin
I love my eyes
But I dont love me

förlåt

hej bloggen. förlåt för att jag inte har uppdaterat. men har en svacka.. får se hur länge den håller i.  kanske börjar skriva mer senare.

igår spelade jag iaf fotboll, korpenlaget.
vi förlorade med 7-1 men jag gjorde en assist ;D *stolt*
vi vinner nästa ;) hehehehe...


nu sitter.. eller står våran nya lärare och försöker komma på vad alla heter.. har kunnat kanske..4 namn, det är ganska duktigt faktiskt :O

vädret?!?!?

godmorgon bloggen. försöker hitta kläder !! varför är det så dimmigt idag för.. kommer ju bli varmare under dagen kan jag  lova och då kommer jag med tjocktröjor.. aja, så fåre bli.

hörs senare

engelska

hejhejhej

har just at this moment engelska, vi fick en uppgift. skriva om våran favoritsång. jag har skrivit ganska mycket men 90 % av det jag har skrivit handlar inte om min favoritsång.. men jag kan inget om musik och vad som är bra så jag srkev bara om en låt som får mig att vara lugn. jag har kanske 10 favoriter som jag inte blir less på. så kanske ska skriva en text om varje låt och se vilken som blir bäst.. NÄ så satsig ska jag inte vara.

nu har vi iaf bara historia kvar och  sen ska jag dra till stan och köpa JEANS! det värsta man kan försöka hitta (enligt mig) min storlek finns aldrig, jag vet inte ens min storlek. men jag vet att inga passar.. menmen, får leta imorgon me om jag inte hittar något.

armband av mamma

Image and video hosting by TinyPic
kommer få ett läderarmband av min mamma. bara med en annan pärla och det ska vara lite mindre.
kom ihåg att kolla in henne  blogg här!

drawing

hej bloggen!
nu är jag hemma i umeå och jag har inte ritat på hela helgen. så får väll bli att göra det nu.
chao!

säxy bitch

hej bloggen.
äntligen uppdatering !
har inte orkat eller haft någon onsperation till något inlägg.

ikväll så ska vi spela poker typ. kommer ju gå bra.. eller inte. jag brukar satsa för mkt vid fel tillfällen. mycket lättare på internet för då har det bara med slumpen att göra. måste ställa mig framför spegeln och träna mitt pokerface!! (okej kanske inte..)

john är ute och köper chips och tyvärr ska jag äta upp allt innan pokerspelarna kommer!! MOHAHHAAH


så typiskt mig..

godmorgon !
jag vaknade upp och znoosade. och som vanligt när jag har znoosat klart så stänger jag av den men JAG KLIVER INTE UPP! jag vaknar av att jag hör att mamma ska börja knacka på min dörr. jag flyger upp säger - fanfanfanfanfan!! börjar packa, börjar klä på mig, letar efter allt jag ska ha med mig.
när jag nästan börjar må dåligt av all stress så märker jag.. att jag är en timma tidig...

nattblogning som vanligt

hej små gullegrisar!

jag har just städat. mitt i natten.. skola imorn.. men jag somnade klockan åtta (?) och vaknade klockan tolv. gick upp och mamma - ska itne du sova?! meen totalt kommer jag sova ungegär 8 timmar :O sen kommer jag sova på bussen till vilhelmina så det blir chill.

kom just på att vi har idrott i morgon.. måste ta med mig det också. alltså kommer jag måsta ta med mig idrottskläder varje gång jag åker till john härdanefter. om jag inte skaffar ett skåp. som man måste skriva på ngt konstrakt för att ha. (en ny jobbig regel) att man ansvarar för sitt egna skåp typ.. men om någon sparkar in mitt skåp tänker jag då fan inte betala!


så true...




I need to start to be myself
CAUSE I'M SICK OF EVERYBODY ELSE!!!


det här blir en dissardag..

..jag känner mig besviken av någon anledning. jag BORDE inte göra det men så är det så deal with it..
och jag känenr mig dissad när du inte behövde mig,men det är väll så det är. när man inte behövs så kastas man bort..



idag är det fotboll (yey) jag tar med min målvaktshandskar men ska man ha med sig benskydd? aj om man tar bollar med smalbenen men orkar jag verkligen benskydd..?

P.S. dissar tills ikväll.. orkar inget just nu

chao

slocknar snart

nu börjar mina ögon bli riktigt tunga. men måste hålla mig till klockan åtta.
20-21-22-23-00-01-02-03-04-05-06
ca: 10 timar!

det behöver jag för att återhämta mig.

i morgon så är det att spela fotboll på skolan. ralfs typiska kommentar så klart " det viktigaste är ju att vi vinner det här.. iaf över KP,s klass" ja vi kan ju försöka men vi brukar inte lyckas. vi är faktiskt den mest kassa klassen på trippelbollsaker och volleyboll xD men aja. stackars ralf
och tydligen har jag "anmält mig frivilligt att stå" enligt lucas. men jag får väll ta och ställa upp.. kommer inte precis gå bra men, alla kommer bara se att jag är kort och sen skjuta över mig ;) men LYCKA TILL för pygmén här kan hoppa!


OCH imorgon!! DÅ SMÄLLER DET!! då får jag träffa felix! ett helt sommarlov utan honom.. känns tomt...

DAGENS OUTFIT


• någon tröj.jack-skortliknande (?) sak från .. ICA faktiskt.
• linne från indiska
• linne från ellos
• jeansleggings från vero moda tror jag



tävling.

det är ju alltid roligt att delta i tävlingar. och den här var lite klurig. bra det istllet för att bara skriva en kommentar och sne hoppas på att vinna gå in på Cloetta
delta! :D

man tävlar om ett hemligt paket värde 500 kr.



KOLLA IN DET

godnatt

nu ska jag kolla på Zack and Miri Make a Porno
och somna till den. jag hade iaf tänkt det. men somna får jag se om jag gör.. men har ändå bara en timmas skola :D och så får jag träffa alla!! känns så skönt..

men höres!

Nödvändigheter..

det man MÅSTE ha på skolan.. lite smådrygt att hålla reda på allt.. ("allt")

• IKSU kort
• busskort
• "nyckel" till skolan.



sedan måste jag ha ett lås. men vet inte vart jag lagt det tyvärr..


gfd


less..

en människa är en tårta.
dom har massa lager. och mina lager förpestas ett efter ett med olycka.. jag mår dåligare och dåligare och fastän jag försöker att le så kommer något och förstör. ingen förstår sig på hur dåliga mina lager har blivit men vad ska jag göra, ge upp eller kriga. kriga gör man annars dör man.



skriva av mig..

det mesta känns så fel just nu. jag vet inte varför men allt har börjat forma sig till en klump i magen. jag är nervös hela tiden men jag har inget att var nervös över.
livet känns så tråkigt just nu och då börjar jag undra vad som är fel. och när jag tänker så blir allt värre än vad det igenltigen är. eller?



jag känner mig som en docka som du bara tar fram när du har tråkigt. du är lycklig utan mig och är lycklig med mig (vad jag vet) jag känner mig inte till nytta och bara ivägen. du har roligare med dina kompisar än vad du har med mig och när jag är med i erat sällskap så förändras du till en annan person,. det kanske är så med alla människor? jag vet att jag förändras när jag är med olika personer men jag erkänner också att det verkligen är så. du nekar bara när jag säger att du förändras och du fattar inte hur mycket jag än försöker förklara. är det verkligen så att jag bara en i mängden? jag kanske bara en en kompis..
skäms du över mig?..

utseendefixerad frida.

imorgon är det skola och jag vet inte vad jag ska ha på mig.. jag är tjej och jag bryr mig om hur jag ser ut. så är det bara! alla snygga ettor kommer ju ;) (ironi) kommer nog kännas lite jobbigt att ha nytt folk på skolan.. kommer faktiskt sakna treorna.

men tillbaka till kläderna. jag har inget fint att ha på mig. och jag vet inte ens vilken sorts "värme" man ska ha på kläderna. är det fortfarande sommar?? eller är det höst?? ska man ha jacka? jag är helt borta , jag kanske bara tar mysbyxor och har uppsatt hår? nea...

återkommer kanske med bilder på morgondagens outfit

hungrig

hej bloggen!
ledsen för sen uppdatering. men jag la mig ganska sent ;) ska försöka sova tidigare ikväll men det kommer ju misslyckas.

idag ska jag bara slappa! jag orkar inte göra någor annat (A)

uppdaterar sen.
NU= mat

jadu..



hej bloggläsare
har inte så mycket att göra så jag ritade lite vidare på min teckning jag blir faktiskt riktigt nöjd. men kommer nog tröttna efter ett tag. jag orkar inte sova för då kommer skolan mycket snabbare. (A) jag tänker som en liten småunge men det är ju sant, jag vill träffa alla (nästan alla iaf) men jag vill inte ha alla prov.. det här kommer bli det jobbigaste året hitills.


ritat



dåliga bilder men who cares. den är inte klar än ;)
bara en liten sneakpeak

färgat!


färdig med färgningen. jag är rätt nöjd, mitt hår ser längre ut med den här färgen. ursäkta kass webcambild men orkade inte ta med mobilen. lättare såhär ;)
tror inte jag kommer sakna det blonda/gula.

om det inte blir fail

snart är jag brunhårig..

dåliga inlägg

har min nya design nu
den är inte fullbordad men den duger tills vidare.

uppdatera gärna sidan och kolla på den :) säg vad ni tycker.

nu ska jag rita lite.

chao ♥

godmorgon

hej bloggen. eller godmorgon eller vad man nu kan säga.
jag har vilat ögonen i ca. tre timmar.

jag har fått ett antal kommentarer, som är roligt att se, men det var en "anonym" person som skrev:" har en frågestund hos mig:)
fråga gärna något där! "

det är lite problematiskt när du inte skrivit in någon blogg eller namn..

hemma igen!

skönt att vara hemma och ännu skönare att slippa åka buss hem!
min familj har varit i tärna i helgen så dom hämtade upp mig i lycksele. det var värt det. tyvärr kunde inte john följa med för att ha nskulel göra ngt med bilen och åka till sjukhuset och så. lite smådrygt.

jag har iaf duschat och sen inte hunnit ngt annat. ska prova med min design som jag hoppas snart blir färdig.. annars kommer jag hinna bli less på den innan den ens är klar!!

chao!

hatar stress

snart ska jag hem!
aaahh vad stressigt!

saknaden är stor

hej bloggen.
jag sitter uppe medans john (yet again) ligger och somnar in.
vet inte riktigt varför jag inte vill sova. antar att det ärför att jag inte vill att dagarna ska gå förbi för då kommer man tillbaka till den deprimerande skolan.

men jag ska försöka ändra mig.
som jag säger varje skolstart, ett nytt år, ett nytt jag. men varje gång så faller jag tillbaka till samma person. -dålig i skolan och dålig i själen. nejmen jag måste verkligen skärpa mig.. men hur vet jag inte.

godnatt ! :)



morgonen

jag vaknade nyss av att johns mamma kommer in i rummet och halvskriker att vi har sovit bort hela dagen. det känns som när jag fick min nya säng och jag började försova mig lite ;)
jag är lite stressad inför skolan men jag orkar inte oroa mig nu. och jag kan inte ta mig hem eftersom mamma och pappa och linn är i tärna..... (jag behöver pengar insatt på mitt konto)

förlåt för att min design inte kom upp igår kväll. orkade helt enkelt inte.

utgång

snart kommer PA tror jag och då börjar äventyren!
nejmen kanske ska dra på johns kusins fest en stund och sen köpa godis eller tvärt om. om man frågar john om planering får man bara "javenne.." i svar. och jag orkar inte ta på mig den uppgiften !


YALLAYALLA!

otålig ibland


orkade inte vänta. nu har jag lugg

dagens planer

ikväll så vet jag inte vad som händer.
jag vill vara hemma och spela buzz med john och PA men också dra på johns kusins fest. jag är ingen festare men kanske kan vara roligt att göra något annat ibland. känns lite utdraget.

men vad kan man göra i vilhelmina?

NU ska jag fortsätta på min bloggdesign!!
den ska upp ikväll! det har jag bestämt mig.
men det är så mycket jag vill ha gjort idag.
• bloggdesign (min, sofias och en annan killes)
• rita ( jag vill rita klart den teckning jag håller på med)
• bara ta det lugnt.

men hinner inte allt..

en "lite" photoshopad bild som jag ritat

hur ska det bli..

nu har jag haft min blonda fas. nu vill jag inte ha det längre! jag vill hem och färga bort det och sen klippa mig. men jag vill inte klippa mig för jag vill fortfarande ha långt hår ( inte för att jag har långt men längre än om jag skulle klippa mig) men jag överväger att skaffa lugg igen. men jag kommer ihg hur jobbigt det var att gå till matsalen när det blåste då..
får se hur jag ser ut när skolan börjar. ingen kommer känna igen mig!!! förutom dom.. som... träffat mig förut. aja.. får se hur det slutar :)

HÅÅR?!?!

jag har bestämt mig för att färga håret brunt igen!
men tror det blir ljusljusljusljusbrunt. hoppas att det blir fint.
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/858280/images/2008/0f22e5229f14479f58bf7e2282ddde30_640_480_22220445.jpghttps://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/858280/images/2008/dsc00019_22372953.jpghttps://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/858280/images/2008/6551b5bb1786e0e0dfe6268f7a4e841a_274_640_22849213.jpghttps://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/858280/images/2009/dsc00068_26050859.jpg

hur ska det bli?!?!


min design

jag håller på med en ny bloggdesign igen men den här ska jag nog behålla ett tag. jag tänkte visa en liten sneakpeak men det orkar jag inte just nu. ska försöka fixa klart den så fort som möjligt!

(ny kategori också, Design)

uppdate

hejsan bloggen!
har inte skrivit för att john inte har haft ngt internet. känns så jobbigt nu när jag måste sitta hemma och han är och jobbar..  vad ska jag hitta på.
imorgon ska jag upp tidigt för jag ska bli bjuden på lunch på hotellet. buffé och efterrätt. får se hur gott det är. men john verkar iaf taggad. men jag måste upp tidigt.. det är det som är så jobbigt,

idag så shoppade jag iaf.. det var 4 för hundra på sport..ringen? tror jag det heter.
inga bilder finns atm, men köpte iaf:

• sockar
• en sorts jacka ( som jag kanske ska ge till min syster)
• en stickad tröja
• shorts
• två t-shirts
• pyjamasbyxor.




...

jag älskar dig så sjukt mkt.. varför måste allt vara så komplicerat..

bloggdesigner

fler och fler har bett mig att göra bloggdesigner!! känns ändå som att jag är duktig ;) 
men om någon är intresserad så kan jag ju säga att jag kan göra :

• en "flygande" design, en sådan som jag har nu. ingen bakgrund på sakerna som jag har på headern.
• en "rörande" design, alltså bilder som rör på sig helt enkelt.
• och sedan kan jag göra alla basic saker, he sidan i samma höjd som headern t.e.x 

det är bara att höra av dig om du är intresserad!

fotbollll!!!

hej bloggen!
nu är matchen över och tyvärr förlorade vi med 4-0 men vi ägde sönder! kanske för att jag inte stod. 
jag är iaf nöjd med min isatts. 
ska ta och duscha och bara chilla lite snart.. 
eller som stockholmare säger " Chilla Gaaalet" (vad menas med det uttrycket? är det coolt?)

kanske slappna av med en ben and jerrys. 


det sjukaste!!!


det är värt att plågas igenom detta videoinlägg!! det värsta jag sett... 

random inlägg.

hej bloggen.
ledsen för dålig uppdatering idag men jag har känt mig lite smått emo hela dagen.. och det är aldrig roligt att läsa sånna inlägg. 

idag har jag inte gjort ett piss. förutom att rita och se på gamla disneyfilmer. dock så hittar jag inte alla som jag vill se.. vet någon där ute en bra gratissida där man kan se filmer? 

aja.. min dator blev just anfallen av en mal.. har haft misnt 6 malar i mitt rum på två dagar nu... heter det mal?



Teckning (OBS dåligt kvalla)


det suger att varje gång man ritat en bild så tar kameran bort alla skuggningar.. jag orkade inte redigera den i photoshop heller. men det ser iaf inte ut sådär.. och ids inte ta en ny bild för det blir inte  så mycket bättre..

buzz-kväll som vanligt

mina inlägg är alltid så korta och tråkiga, men själv föredrar jag inlägg med bilder. och så klart har jag lite ont om just det.. bilder.

nyss spelade jag iaf BUZZ (ingen nyhet?) med min syster och min mamma. jag vann 3 gånger av... 3. bättre än att spela med john för john äger ju på alla spel. lite smådrygt.

jag håller på med en teckning som min syster ska ha i sitt rum. den kommer nog bli fin i slutet. just nu har jag knappt ritat klart ansiktet. bara det har tagit ca: 3 dagar. men ju längre man håller på ju finare blir det kanske? får väl se om hon blir nöjd.
hon sa även att den ska ha ett namn och en bakgrund. 

bakgrunden är: en rik dotter i ett gammalt england (min syster och sitt england...) faller för en fattig fotograf och han får en sådan insperation av flickan så han vill gärna ta kort på henne. och det kortet är då tavlan.



corny i know..

lägger upp den klara bilden sedan under kategorin "teckningar"


hejhejhejhej

jag har inte så mycket att skriva i rubriken. men iaf så har john åkt till vilhelmina nu.. saknar honom som vanligt och jag kommer inte åka dit förän på onsdag !! fotboll förstör rätt mycket ibland. men aja. får hitta på någor roligt här hemma. jag fick ha BUZZ hos mig tills jag åker till vilhelmina (A) ska träna sönder sen ska jag slå alla !!!! :D passa er!


har prövat på lite rörande bilder i photoshop. man kan faktiskt göra vad som hellst i photoshop

Image and video hosting by TinyPic


ingen mer kommentar

äntligen hemma!!!!!!! 


tagga hela dagen...

nu blir det fotbollscup... 

btw..

igår svimmade jag för första gången i mitt liv. tänker inte gå in på detaljer men jag fick ingen luft och sen så skulle jag ställa mig upp ur sängen och så föll jag ihop (enligt john) kommer inte ihåg så mycket av att jag ställde mig upp eller ngt men.. tycker synd om john som fick lov att se sin flickvän typ.. dö. nejmen han var nog ganska rädd. 

friiiiida is home

hej bloggen.
jag är hemma i umeå! fotbollscup i helgen så det är ju ett måste att vara med. jagsitter och ritar och john sover.. överraskad? inte det minsta ;) jag måste upp tidigt imorn tror jag men orkar inte sovaän.

OBS. har kommit på en ny typ av header nu! ska komma på ngågot roligt att göra med hjälp av det sen ska ni få se!

BUZZ som vanligt.

ikväll har vi gått upp på tak, spelat buzz och.. ja vad har vi gjort. snackat om "choklad" en hel del. 
jag har varit trött och mina humörsvängningar är ju alltid på topp då. 

vi gick upp på någon skola, och jag är höjdrädd......... tänk om man rullar ner från ett hus med 4 våningar?! man dör ju direkt.. eller så skadas man och typ.. sitter i rullstol resten av livet........ fan va mycket punkter. kan inte vara roligt att läsa.

men iaf så drog vi till john efter några stopp, och gissa vad,, jag förlorade inte ;) jag kom TVÅA! så klart vinner john hela tiden men det får man stå ut med :) roligt när man vinner med ett poäng. 

ett bra fakta att veta: 20 % av alla kvinnor föredrar choklad mer än sex.

weadr

enligt mig så har den här dagen inte varit den bästa ...  vi åkte plötsligt till dorotea och kollade på en bil som john ville köpa, och det gjorde han.

nu ska jag fortsätta att ligga i sängen och inte göra ett piss..
adjö

6/8 -09

hej bloggen.
idag firas det ska ni veta! nejmen jag bestämde mig för att försöka vara lite snäll och romantisk gentemot john idag. vifirar 7 månader :D och jag stack ner på ica för att köpa lite grejer.. så klart har john fikapaus och står och ska köpa en glass när jag kommer. just typiskt. men jag köpte det jag behövde ändå och hoppas att det duger. köpte en liten present och slog in den. omslagspapepret på ica är ändå gratis.

men idag så har jag vaknat, städat, handlat och nu ligger jag med huvudvärk i johns säng och orkar inte ens ställa mig upp. måste ta mig upp och hämta någon skål till allt GODIS ( jag vet att det inte är helg idag men ändå.. ett speciellt tillfälle )

hörs senare! chao

TÄVLING

KanDee som jag har berättat om förut har nu en till tävling! nu kan man vinna ett sminkset, som kommer från make up store.KanDee's blogg är nog den jag följer mest, hon kan rita på så många sätt och allt blir underbart fint. hon säljer tavlor, armband, tröjor, och hon har skapat allt själv. jag tror verkligen att hon kommer lyckas och bli känd för det hon gör. 
 Hon kan allt jag vill kunna och jag ska verkligen försöka uppnå det! KanDee inspererar nog många :) speciellt mig

Hon har nyss ritat en teckning till en hemsida som heter bracy.se. kom till den sidan här




ett av KanDee's linnen

(Kolla in hennes blogg, bara att trycka på namnet KanDee)

jag kan nu kallas beroende.

jag är så LESS på poker.. men jag bara fortsätter. varför fortsätter man med något man inte vill göra ;) ..finns inget annat att göra. jag kan ju öva på BUZZ nu när jag har chansen att vinna ;) 


Image and video hosting by TinyPic

FRIDA VS FRIDA

Svar på kommentar.

svar till emelie (Semlan)
jag skulle aldrig köpa CS i hela mitt liv. men man passar ju på när spelet finns till hand gratis. eftersom john har spelet. så NONO till att lägga ner pengar på det. 

:)

Tillbaka till verkligheten.

hej bloggen!
jag är på sådär-humör kan man säga. jag är lite småsur i övrigt..
men iaf! jag sitter och spelar CS. mycket trevligt spel. och jag äger ju alla också! ingen noob här inte!! ;) jag är nästa veckas datanörd 24/7, ska fan ta och köpa CS


haha skulle inte tro det vaaaaa !

.

känner för att åka hem...
hejdå vilhelmina.

Fatso

hej bloggen.. jag har inte skrivit på ett tag men thats life kanske?
just nu liggr jag i johns säng och spelar poker med johns kompisar. jag förlorar som vanligt.. men någon måste ju offra sig och vara den som alltid ligger sist. 

har inte bloggat så mycket på senaste tiden men det är för att jag helt enkelt inte har orkat eller känt någon stor lust att dela med mig av några händelser.. för att det faktiskt inte har hänt något.




idag vaknade jag runt tre, det känns som att allt vi hann göra var att gå upp sen var det middag. det var iaf god mat som vanligt och sen drog vi ut och joohn ringde erik, eller PA. jag satt och halvsov på pakethållaren så vem bryr sig. och helt plötsligt var vi på väg mot volvo och när vi kom fram så satt erik på taket. (hans tv fungerade inte) 

men inget intressant om det.. som vanligt. allt som händer är ganska ointressant ;D

men.. chao!

bussinternet

hejhejhej!
jsut nu sitter jag faktiskt på BUSSEN ! japp, internet fungerar på den här iaf, synd dock att jag ska byta i åsele.. internettbussar är ju lyx.

min och julias kväll var mest flummig. båda var trötta och glada. hon somnade ganska snabbt, men så klart kunde jag inte somna fastän ajg var hur trött som hellst. så jag satte mig vid datorn istället. 

och så klart så försov vi oss ! jag hatar stress så himla mycket.. men jag klarade det och nu är jag på väg till vilhelmina! får se om john är vaken eller inte när jag kommer fram.

kanske inte det roligaste inlägget men det duger :D
VILHELMINA HERE I COME !!

RSS 2.0