JOhn

snart kommer john ! 


jag känner mig riktigt snäll nu.. eftersom min design inte fungerade för vissa tänker jag göra om den.. och jag blev väldigt nöjd med den jag hade men jag kan kompromissa ;) men jag är ju så GRYMT duktig så den kommer bli asafin :) hoppas jag ! kanske ska rita något på illustrator och ha den på bloggen. men jag vet inte.. har ingen inspiration på den fronten.. men får se. mitt mål är iaf att den ska se stilren ut. men dom blir jag så trött på snabbt. men jag har tänkt ändra allt och ge allt några extra finesser. t.ex. kommentarsrutorna, dom kommer ändras. det är helt onödigt men det blir nog fint. 

men vet ni vad ! jag ska dra nu. 

pussochkram!

Yeupp.

godmorgon och godnatt ! 
sitter på engelskan just nu och skriver om hur grisen blev så tjock. (synd om de smala grisarna) men jag ser grisar som tjocka. jag är trött och hungrig och tänker göra svenskan hemma. vi håller ändå på med en fakereklam och det kan man göra hemma. jag står för bilderna. inte så svårt. men dock ska det vara klart idag men jag hinner verkligen inte stanna kvar om john kommer ikväll.

smell ya later !

FIetha

hejhej...
jag håller på med min nya design (som jag inte har lagt in på min blogg än !) och försöker fixa reklam men det är något som laggar sönder så kan inte fixa det. och jag orkar inte idag.. jag är less på att allt är så ansträngande. jag ska typ duscha sen ska jag sova.. fast än jag sov typ 11 timmar i natt. med några mellanrum. har ont i mitt knä fortfarande och jag kommer inte kunna satsa allt på fystestet nästa vecka.. men det kommer ju en till gång senare. nu tänker jag inte plugga den här veckan. men sen måste jag sätta igång direkt ! men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla vad som händer.

smell ya later!

snart slut

Just nu sitter jag på spanskan och tråkar ihjäl mig..
cissi räknar upp olika ord som som ska  vara romantiska. några exempel: gungfly och cigarill.
vi misstänker att vi ska skriva dikter av orden men på spanska. och hur får man in gungfly i det? vet inte ens vad det är. vi skulle ha haft läxförhör idag men glömmer hon bort det hela tiden? -inte för att jag klagar.

och mitt knä mår faktiskt bättre men det gör ont att gå i trappor. jag borde ju få åka hiss nu.. tycker jag iaf. men det tycker nog inte rektorn. det gjorde jätteont att böja det igår men det är nog inget allvarligt :)
min nya design ör på G men den funkar inte för vissa datorer men jag bryr mig inte.. om den inte fungerar när jag har bytt kan ni ju kommentera om den inte fungerar så får jag se hur många som inte kan se den

OCH sist men inte minst.. ska skaffa reklam till min blogg och kolla hur mycket jag kan tjäna. inte mycket tror jag men en krona är jag nöjd med :D 

smell ya later.

en rubrik- FUCK OFF

jag är irriterad till max och jag ska snart duscha. orkar inte plugga till spanskan men jag måste ju.. suger.. 
orkar inte skriva mer än att fredriks dator suger för min nya bloggdesign funkar inte på hans dator. den kan ta sig..

smell ya later

ajajaj...

nu har jag sjukt ont i knät. p g a att jag typ tvärstannade på idrotten och mitt knä for bakåt. det är svullet och gör jävligt ont.. hur ska jag klara fystestet nästa veckan?????? springa tre km.. kommer ju bli handikappad. 

men iaf så har det varit en kass dag i allmänhet.. kommer dock inte ihåg vad som har varit drygt men jag vet att det har varit grymt drygt ! tuva dök inte upp idag så vi kunde ha idrott tidigare. det var skönt att hinna med bussen dock att jag fick typ lov att småspringa = inte bra för knät. vårt lag vann iaf ;D och jag tog en lyra. 

smell ya later

en rubrik- godmorgon

godmorgon. ligger fortfarande i sängen. jag måste sluta vara uppe så sent ! ingen uppskattar det iaf så lika bra att sova? jag hade lust att ha på mig min nya fina tröja men känns inte så peppande nu... 

smell ya later..

Utkast: nu har ...

nu har jag fått massor med bilder från helgen ;D jag var ful på varje så jag delar inte med mig av dom :) he-he-he-he me nni kan få se en bild när jag bowlar ;) man ser verkligen hur jag tar i för att klotet ska kunna nå fram till käglorna !

jag har fortfarande en blåsa på tungan som är väldigt irriterande ! hoppas att den försvinner snart.
jag ska ta något att äta sen ska jag bara ligga och chilla tills jag somnar. läxan tar jag i morgon (vi har tydligen spanskaläxa) jag som trodde att den här veckan var chill.. 

smell ya later ;D

I (L) MY BOYFRIEND!



<3

Hellooo bloggäään!

hemma nu och har varit på stan. jag lägger in bilder på det jag har köpt senare ;D det är iaf fina saker. sedan ska jag hjälpa mamma med photoshop. :) ändå en relativt bra dag för att ha börjat så dåligt. men nu ska jag fortsätta störas av min blåsa som jag har längst ute på min tunga och kolla på scrubs. :)

smell ya later !

måndag- "heähehäehe lol exde"

nu har jag skickat iväg koderna till två bloggar till sofia. det är hennes kompisar som ville ha, det var ett tag sedan dom blev klara men vi har som inte hunnit skicka och sånt. så går det när man har fullt upp ! :) nu har jag ingen blogg att fixa längre :( så kommer troligen börja trixa med min design.. och det gör jag allt för ofta xD jag ändrar design lika ofta som folk brukar uppdatera med inlägg. 
och snart är det lunch och jag önskar verkligen att det blir pasta. jag är trött och behöver energi. 
jag ska ju som sagt gå på stan med ida efter skolan och sen sa hon att hennes mobil inte fungerade...... MEN som tur är!! så har jag varit med om varje möjliga fel som en mobil kan ha så jag sa åt henne att pröva starta om den och då fungerade den igen. det var tur ! annars hade jag inte fått tag på henne. jag tror jag ska köpa nya solglasögon idag.. men får se. (eftersom mina gick sönder......) men bara om jag hittar några riktigt billiga !! har inte så mycket pengar kvar.. jag behöver hela studiebidraget men neeeejjjj jag måste typ få en femkrona istället.


och en diskution som de vuxna alltid har är att vi ungdomar i dag är så lata och bara sitter vid datorn. " SÅ lyxigt hade inte vi det! " 
ska dom få klaga på oss för att världen har utvecklats? inte vårt fel att dom kunde köpa fem kolor för 5 öre och att vi måste ha en hundring för att köpa mat.. hatar dom argumenten ! + att det är dom som har uppfostrat oss så dom ska inte klaga.'


skriver senare !
smell ya later

ndå nice..

HURRAA !!
friskvårdsprovet är flyttat till nästa vecka. det var grymt skönt ! då är det inget att oroa sig över den här veckan :D 

måndag-  snart över. ska på stan med ida efter skolan och sen bara sova !!
tisdag-  sova
onsdag- sovmorgon !! sen hänga på stan tills bussen går.
torsdag- sovmorgon !! sen kommer john !! :D

smell ya later

FEst?? -skulle inte tro det

ligger i sängen och kan inte sova.. inte överraskande eftersom det är samma visa varje måndag.. men vad kan man göra. packa ner john i väskan och ta med honom hem. han får skita i skolan och bo här. 
nu har jag så klart blivit riktigt nervös inför skolan i morgon också ! vi ska ha en examination på friskvården och den kommer bli så dryg ! för jag känner typ ingen på min friskvård och alltså kommer jag måste hålla i en träning med någon jag inte känner = totalt fail efter som jag blir så nervös och glömmer bort allt man ska göra. tuva kommer att bli besviken.. jag som trodde att jag inte behövde plugga eller oroa mig den här veckan.. men ack så fel man har.

nu ska jag försöka sova !! men jag kommer inte lyckas.. jag orkar inte ligga och tänka hela tiden. men vad kan man göra. livet äger längst inne :) sommaren är ju snart här. och det kommer bli den bästa sommaren !!

P.S. på lördag blir det att kolla på pang-bom-blod med felix, john ska hänga med också. kommer bli fett roligt :D men vi ska på 50-års kalas före.. så kommer vara ganska less... D.S

smell ya later ;D

en titel på en saga..

nu kollar jag på ett avsnitt av "how i met your mother" som jag har kollat på ungefär 239439530 gånger. men det är så bra !! och jag hann inte ladda ner något fler avsnitt.. BAJS PÅ IPRED !
me nska iaf kolla vidare och bara chilla i sängen. påminn mig att skriva om helgen i morgon ;D (kommer nog att glömma bort det men vissa har fått höra iaf) kommer nog få höra " du har så fiinnaa ööggoonnn" av nettan ettt tag. kanske. 
men taggar familjeträffen med johns familj ! kommer antingen bli ett ultimat minne!! eller men för livet.

smell ya later ;D

hahahaha


HOPPAA !!!

VIKTIGT

hinner inte beskriva kvällen...
gör det i morgon om jag kommer ihåg något.

godnatt

fggg

jag är ingen fjortis :D

en rubrik- godnatt

snart är det natt och jag har tänkt sova. har nationella i engelska i morgon som alla andra och jag är inte så bra på engelska så  får väl se hur det blir med det.. det går säkert bara bra ! ig borde jag inte få. 
 
 nu när det är varmare börjar alla sitta ute på stan och det känns inte så prima-flöjt. mycket folk och jag har ofta huvudvärk efter skolan.. inte bra !!
jag måste komma ihåg att ta mina hörlurar från mamma. kommer inte klara mig med dom vita om jag ska till vilhelmina i morgon. dom har så jävulskt dåligt ljud.

men aja. önska mig lycka till i morgn ! smell ya later !

en rubrik- men Va?


vad mer kan jag säga än roliiiiiigtt xD ???
den videon kommer göra mig glad resten av kvällen. 
se och njut !

hälften av dom är inte ens fjortisar :) känns som att dom som gör videorna har liiite för mycket ilska inom sig. men bra att det kommer ut på ett bra sätt ;D en video på youtube om alla människor som är BÄTTREE ÄNN DOMM ;) mohaha. jag är BÄST !



och !! idag fyller ida år och ho nförtjänade ett tidigare inlägg men har inte orkat skriva något tidigare. men GRATTIS IDA !! hoppas du uppskattar det (A)


I MORGON ÄR DET FREDAG = JOHN <3

miss you...

smell ya later ;D

en rubrik- dålig morgon

godmorgon !
okej inte så god, försov mig och mamma måste skjutsa mig annars missar jag geografiprovet. och jag har inte tid för att göra det senare ! 
jag ska skynda mig och göra mig klar nu. 
smell ya later !

TRÖTT PÅ ATT VARA FRIDA

orkar inte den här känslan. är det för att jag har pluggat för mycket? eller för att jag är trött.. jag känner mig bara misslyckad och helt enkelt sämst. samma känsla som jag får varje dag. 
jag har alltid ett självförtroende på morgonen men sen så försvinner det under dagen. jag känner alltid att mitt klädval är fint men sen så ångrar jag mig när jag har kommit fram till skolan.. varför bryr jag mig hur jag ser ut där? jag har en underbar pojkvän som är miil bort från skolan. och ska jag bry mig om vad någon annan tycker om mig? dom ända vännerna jag har dom finns inte på skolan och jag träffar dom bara ett fåtal gånger på bussen.. (förutom elin dårå) men hon går i den andra klassen och hänger med sitt gäng.. jag har inget gäng.. jag är bara en svans som jag alltid har varit som hänger efter alla andra.. 
önskar att jag kunde klara av något i mitt liv.. 
orkar inte att jag inte kan vara mig själv. och jag har alltid tyckt att den här frasen " jag vet inte vem jag är" är totalt bullshit men nu känner jag verkligen att jag inte vet vem jag är och vem jag vill vara.. innerst inne vill jag vara flum-frida som jag är när jag är med ida och emelie.. glad, lycklig och bryr mig inte om vad andra tycker. jag kan lätt skämma ut mig i bussen för att vara henne. men nu är jag fast med att vara olyckliga frida som måste ändra sig för att få vara en svans.. 
lucas ska fan inte klaga på att han inte får vara den han är.. 

R.I.P frida nilsson...

måste plugga geografi. men det går inte ! jag vill göra annat.. som t.ex. att SOVA ! ringa john ! leka med photoshop ! fixa min blogg ! men NEJ ! jag ska plugga. proven bara rullar på ! varför måste vi ha så många prov för.. 
men jag ser fram emot tills vi får veta vad vi fick på matten. jag kommer gråta mig till sömns i 4 år om jag får G.. jag förtjänar bättre (enligt mig)

men aja. ska plugga nu ! 
hadet så skönt med att... göra.. roliga saker :(

minerva.... usch

sitter på samhällskunskapen. lite glad för jag har fått en kompliteringsuppgift som består av några frågor. den var inte så svår och jag slipper göra den på uppsamlingsdagen. 

jag är gryyyymmmtt hungrig ! det är lite jobbigt att börja halv två för då brukar vi inte ha någon lunch hemma. så äter en liten macka till lunch ibland. så blir lite less. får köpa något att äta efter skolan. synd att jag inte har några lösa pengar bara. vill köpa en sub.. 

jag ska träffa felix efter skolan idag om han inte åker hem. han måste ändå vänta ganska länge på mig så förstår honom. men jag behöver känna lite skadeglädje och han brukar få fram det ;) 

nu måste jag anteckna. smella ya later ;D

gfd

hatar livet.

en rubrik

sovmorgon till halv två. vaknar nu? varför måste jag bo i buschen för -.- så jävla onödigt. aja :) ska börja vakna till. 
smell ya later

nu är det natt.. snart :D

jag har dragit mig mot sängen och snart sover jag nog ( not hehe..he) jag har fixat med min nya bloggdesign men den failade.. och orkar inte kriga med den ikväll. jag vet att jag byter design hela tiden men jag måste ju bli nöjd? den här ska bli en professionell design. om jag är kapabel att göra en sån. men nog om designen! halva veckan har gått och jag taggar helgen ! bara 3 dagar kvar. + att johns mamma tydligen fyller år. kanske blir lite go-fika (A) fast jag gillar inte tårta, men kakor säger jag inte nej till ! 
nu är det bara två prov i veckan kvar. geografi och eng-nat. engelskan kan man inte plugga till och geografin pluggar jag till i morgon. orkar inte idag, har använt hjärnan för mycket. = huvudvärk. hur ska det här sluta... kommer att gå in i väggen vid 17 års ålder, (om jag kommer klara mig ända tills oktober)


jag ritade lite i illustrator och photoshop.. en grej som jag har på min nya design. den blev ändå lite frän :D
 ska börja rita med på photoshop. känns som att mitt ritande har minskat.. och det är ju lite synd eftersom alla säger att jag är såååå bra.. överdriver gör nog många men ändå. alltid roligt att skapa saker. det är därför det är roligt att skapa blogg-designer.



Aja. nu ska jag kanske somna inför en film och sen vakna till en helt UNDERBAR dag! 
smell ya later'!

fettsugare..

nu är jag trött på den här jävla skiten ! 
jag är så jävla less ! och jag tänker inte ens skriva av mig på bloggen för då kommer alla läsa det (alla.. visst) och sedan kommer alla bara dampa. eftersom folk verkar ha en tendens att trivas med att hacka på folk. 
hatar att leva såhär ! trött på att inte vara mig själv !
emelie och ida vet hur jag är ! gullig och fnittrig och allmänt konstig. varför kan jag inte vara det? 
ARGHH !! hatar skolan och hatar hur jag känner när jag är i den...

...varför kan du inte bara bry dig

akta dig för björnen...

ligger i mamma och pappas säng och kollar på TV. hade matteprov i dag och det gick väl hyffsat. har säkert fel på allt.. skulle inte förvåna mig.
jag kommer dryga hela dagen.. hatar mina humörsvängningar. det börjar gå mig på nerverna. 

+ att det har blivit drygt med john också ! så jävla typiskt att bägaren alltid ska rinna över när jag pratar med honom.. han får alltid alla aggressioner... tycker synd om honom. 

dagens humör:
LESS !

men hejsan !

jag hade ovanligt mycket besökare idag. det var lite udda för att siffrorna har legat lågt ett bra tag. har inte orkar blogga så mycket. men ska ta i och göra det nu.
hag också blivit medlem på bloglovin.com. jag visste inte att det var så "hjälpande" nu slipper jag trycka runt på alla bloggar jag läser. 

Dagens känsla!
just nu känns allt piss.. matteprov i morgon och jag har inte nog med självförtroende för att tro att jag klarar det. jag vet att jag är sämst jag behöver inte påminnas om det.. jag orkar inte må dåligt över något så simpelt men har inte mått riktigt dåligt på ett tag nu så jag antar att jag måste få ut mina kännslor någon gång. jag har alltid varit den som måste prata ut om allt. nu vill jag inte det längre..


Nu ska jag iaf gå igenom lite matte. jag blir bara helt störd i huvudet om jag ultimatpluggar så här sent. men får iaf G. :) (hoppas jag)

ska göra klart designerna som sofias kompisar vill ha i morgon tror jag. orkar inte kriga i kväll.

chao !

P.S jag saknar john för mycket för att kunna sova... D.S

JYEAU

nu blir det att plugga matte !
önska mig lycka till.

HEmma...

hemma nu, tidigare än planerat. jag skulle ha varit med fällä efter skolan men han dissade mig :/  istället köpte jag solbrillor inför sommaren och sedan tog jag en tidigare buss hem. träffade emelie och hennes kommpis och sedan kom idaaa :D jag ser fram emot sommaren ! hoppas det blir mycket grillning och moppeåkande.  i miss them :(

jobbigt att jag är van med att sova med john nu ! kunde inte sova i natt och kommer nog inte gå så bra i natt heller. 

Sofia har två kompisar som vill ha sina bloggar designade. och jag gör det mer än gärna ! fast just precis nu har jag ingen ork.. kanske gör det lite senare.  måste hitta några nya penslar till photoshop. :)

men allt bra tar sin tid ! 
ska fortsätta leta runt nu. smell ya !

blond bloggare

nu bleker jag mitt hår igen. hoppas det funkar ! (men tror inte det)
jag försöker att prata med john me men det är för dålig täckning. jag ska slipa lite på min bloggdesign me. men i stort sätt kommer den nog se likadan ut som den gör nu. 

på lovet har jag gjort 5 blogg-designer. och tror att jag ska börja ta betalt om jag fortsätter. men mina kompisar får gratis ;) måste ju vara snäll !
jag gick in på en tjejs blogg igår, hon säljer blogg-designer för 100 kronor styck. men hennes designer ser praktiskt taget likadan ut. vill man inte ha en unik blogg? jag vill iaf det. jag tänker inte härma någon annan fastän jag tycker att det är snyggt.

men om någon vill ha en bloggdesign så ställer jag gärna upp med att hjälpa till !¨
- det är bara att skriva en kommentar- (dock inte anonymt för då vet jag inte vem du är ;) )

skriver senare. smell ya later !

Vaken !

orkar inte skriva något nu. ska börja med Sannas design på dirre ! 
smell ya later.

(jag läste en tjejs blogg, hon gör tydligen designer.det kostar 100 kr. borde jag börja ta betalt? ;) )

män som hatar kvinnor.

jag john och cajsa har sett filmen som alla har tyckt vara bra. män som hatar kvinnor. john blev förvånad att vilhelmina var med i filmen. men tyvärr så var hans hus inte med :(  det han gjorde hela filmen var att skicka skräp till cajsa. men han fick tillbaka det genom ett kast från cajsa. 
det var iaf roligt + att jag fick en chokladboll i slutet ;)

tydligen äre fest på TC !! vi drar dit? (status.....?)

Ett drygt litet barn.

det är så roligt att prata med små dryga ungar. det är inte så moget att "bråka" med någon över internet men hade inget annat val.
den här tjejen (enligt henne) "älskade" john förut. för ett år sedan om man ska vara exakt. och tydligen krossade han hennes hjärta eller något för hon verkar lite dampig på honom. det bästa hon har att komma med är att jag bor i min egen fitta (hur går det till??) 
men enligt mig går det inte att älska någon som man bara har pratat med via internet. alla sidor visas inte precis då. hon kanske var kär i den sida han visade men knappast älska. om hon älskade honom hade hon fått lov att lära känna den riktige john.
 hon skrev att hon "hade roligare" att skriva med john än vad jag hade. (ursäkta?)

ni som inte förstår så äre förståeligt xD
 det var iaf roligt och hon var grymt knäpp i bollen. trångsint...

skriver senare !
smell ya later

sköjsan

det är sent och jag blir fummig när jag är trött. jag skrattar fult och har humörsvängningar som... jag vet inte vad. men iaf så lyssnar vi på titanic- låten och spelar pokémon ! vi har lekt lite med web camen också. det är sköj i umeå ibland. :) när john är här iaf <3

älskar den grabben !

vi har kollat på en film och ska säkert se en till men john tycker att det är jobbigt att se på film utan text när jag äter chips.. och det gör jag rätt ofta (A) sååå får väl.. sluta med det :( 

jag vill verkligen göra bloggdesigner för det är så roligt så om någon vill ha en så kan ni väl bara höra av er,, eller kommentera i bloggen.

fred ut !

?? april?

snön föll ner men nu gör det inte mer ! jag som ville leka i snön.. 
vi ligger i soffan och bara chillar just nu. väntar på middagen och har nyss fått veta att vi ska på 50-års kalas den 2 maj. samma dag som vi ska med felix och kolla på slagsmål. hoppas vi hinner med både och annars blire lite jobbigt. vill ju inte dissa felix. 

jag vill hitta på något roligt men det finns inget att göra här ute. men vi skulle ju kanske vara med elin. jag ska höra med henne. kanske i morgon? om hon inte ska ... ja vad hon nu gör. 

nu ska jag bara slappa tills vi ska äta ! kanske skriver senare om jag har tid. :) 
smell ya later

Jahapp

klar med två blogg-designer nu och jag och john bara ligger och chillar i min säng. han sitter och spelar pokémon och jag kommer snart att joina honom med mitt gameboy. han sitter med mobilen stackarn.. mitt är mycket coolare ! 

vi har åkt buss i 2 och en halv timme. och sen bestämmer sig en (hockeytöntwannabeecool-typ12årig kille) att må illa. jag förberedde mig för att han skulle spy för john sa att han säkert skulle det. så blev inte precis på ett bra humör (A) men han gjorde inte det och hoppas jag aldrig får se honom igen !!
förlåt men jag gillar inte wannabeehockeytöntar som tror att dom är så coola. (alltså dom små)

 btw kolla in:
www.mlimli.blogg.se
www.sofialediin.blogg.se

smell ya later.

15 april

nu är jag klar med emelies design. tagit ett tag men det blev ändå hyfsat fint. sen ska jag hjälpa sofia (fast än hon har en fin design enligt mig) 

jag och john har kollat på en film och snart blir det en  till. vi ska upp tidigt i morgon för att åka med bussen till umeå. (fan va jobbigt att packa) i helgen ska jag bleka mitt hår en gång till och sen ska kanske jag och john vara med elin och kanske cajsa (vet inte hur det blir med gänget) 

nu är jag trött ;P
smell ya later

15 april

redo att vakna ! nästan.. jag ligger fortfarande i sängen och john sitter vid sin (btw SKITdator (A) ) och spelar spel.. fastän han sa att han inte skulle :O 
men idag ska vi äta pizza och jag tänker iaf köpa godis ! jag ärr tjock jag vet men det får man väl vara på lovet? får hårdbanta när skolan börjar. 
nu ska jag bara slappa och kanske se klart filmen vi inte såg klart igår ;)
smell ya later !

14 april.

nu har jag skrapat klart på emelies blogg för i kväll.. (och nu menar jag det) det går inte att ladda upp fler bilder och jag har bara typ.. EN kvar att ladda upp.. 
men aja :) den blir nog fin
som sagt ! om någon vill ha hjälp så finns jag här ;)

ska övertala john att se film nu ! smell ya later.
(jag är grymt sugen på godis :( )

14 april - fortfarande tisdag

fortfarande tisdag och det går fortfarande inte att ladda upp bilder på bloggen......... jag får lite smådamp. får lägga ner försöket på att ordna emelies bloggdesign för i kväll. 

vill någon fler ha hjälp med sin design kan du ju bara säga till ;) (bara du inte är så kräsen) 

14 april

halloj !
jag tänkte vara snäll och fixa emelies blogg-design idag. den kanske inte blir BÄST men det är iaf en design. men tyvärr suger deras internet så jag kan inte ladda upp bilder på bloggen. jag skulle så klart kunna fixa färgerna men det blir konstigt om man inte har headern på bloggen från början. 

själv så är jag förkyld.. har knappt kunnat sova i natt och synd om john för han blev väckt klockan åtta typ och jag ville se film så jag kunde sova. jag har sökt sommarjobb men kommer säkert inte få något. men kanske får 2000 drygt för att sitta och slappa ;) det är ändå värt det ! inte lika mycket pengar som jag ville ha dock men det är ändå mycket !

nu ska jag göra något annat ! återkommer senare. bajbaj


Dagens påhitt.

john har just genomgått en transformation från en vilhelminsk 08 till en vanlig 08. bara uttalet på "nian" och "åttan" osv kvar :D sen är det äkta vara ! han är en duktig pojke. tyvärr får jag inte visa några bilder från försöksrummet.. som i detta fall var köket. men han är lika het som vanligt. 

min gullepojke !

Vilhelmina !!

nu är vi hemma från stugan men vi ska snart tillbaka dit. vi ska dra till umeå på torsdag tror jag men innan dess blir det bara att chilla ;) jag har verkligen saknat rinnande vatten och internet !! jag ska dricka så mycket som möjligt innan vi far. trött på dricka. jag vill ha kranvatten ! :D 
vi ska gå ut och gå och köpa lite grejjor ;) skriver senare !!! bajbaj

godmorgon.

(grrrrrr)-->

jag går upp tidigt för att hinna packa.. så jävla drygt. och jag kan lova att jag inte kommer få sova något alls på lovet. typ gå upp klockan nio varje dag.. okej jag vet inte men jag kommer iaf inte få sova till två som jag vill. 

och jag insåg igår kväll att jag visst behöver ha med mig en stor fet väska till skolan för jag har friskvård.. och då ska vi vara ombytta. jag hatar väskor ! och jag hatar bussar ! jag kommer somna på bussen på väg in. bussen går 8:40 klockan är nu 07:19 
nu ska jag leta efter något att packa ner ! 
smell ya later

Hell no

 hahahah min humor äger ! så jävla klockren... 
jag måste fan packa snart. jag tänkte gå och lägga mig tidigare. men linn måste komma hem först eftersom jag måste dubbelkolla om jag fick låna hennes täckbyxor eller inte. (hoppashoppass !!) + att jag måste köpa en ny bag för min.. är lite sliten.

 men det bra är att jag slipper ha den på skolan i morgon för jag ska fika med mamma efter skolan så hon kan ta med den ! skönt kan jag ju säga ! behöver bara ha med mig geografiboken och datorn i morgon. känns bra. men ska försöka packa nu. smell ya later !

vad tycker du?

ååhh vad jag saknar sommaren ! det känns som att vintern aldrig kommer att ta slut. men man ska inte klaga på vädret, man mår bara dåligt av det. typ. jag vet inte riktigt, men jag mår nog lika dåligt av slask och kyla. jag saknar att ha kortbyxor och bada och det jag saknar mest är moppe ! så skönt det kommer att bli att kunna köra till skolan, holken och köra.. bara för att köra (A)
nu fick jag ett sms men vet inte vart min mobil är.. jag orkar inte röra mig och leta efter den. 

just nu sitter jag och kollar på simpsons. det var ett tag sen jag kollade på det. 

jag funderar på att skaffa reklam till min blogg. men dock kommer jag inte tjäna något på det.  man måste vara en fjortis som bjuder på pinsamheter och nakenbilder för att tjäna pengar på sin blogg.

smell ya later !

problem

snart är det dags att åka till skolan ! eller snarare en timma... men jag vill inte ha spanska och det sägs att vi ska få tillbaka samhällskunskapsproven i dag.. jag vill inte ha IG.. nu låter det som att jag har IG i allt men det är inte sant. jag har bara ig i spanska (A) och det är förståeligt.. för jag är dålig.

och en superbra "nyhet" är att i morgon får jag träffa john ! :D och vi ska fara till deras stuga. det kommer bli skooj, förutom att jag kommer dödas av johns skoter.. men det får jag stå ut med !!

men måste byta om ! smell ya later

G o d m o r g o n

nu har jag vaknat och ligger bara och chillar i sängen. måste snart gå upp och kolla om det finns någon mat. annars får jag svälta. 
dagen består av: 
• SPANSKA - värsta språket som finns.....
• SAMHÄLLSKUNSKAP - tråkigaste ämnet som finns....



Det här är ju bara drygt.

nu har jag fixat min design. dock syns inte min profilbild för mig !! men den syntes för sofia.. det är så drygt för på min "design-blogg" (som jag gör designen på) där fungerade det och allt syntes. jag har ju samma koder och allt. varför fungerar det inte?
det är för drygt för att göra ikväll.. eller så kommer jag sitta med det tills i morgon.. 

jag är trött på skolan nu ! lovet borde komma snabbare ! annars kommer jag inte klara av det. eller det är bara två dagar kvar men jag PALLAR INTE dryga lektioner. och jag pallar ännu mindre att jag fick IG på naturkunskapen. det dryga är att han sa att det inte skulle spela någon roll om man fick dåligt betyg på det men ändå måste jag göra omprov.. så jävla drygt att han är så jävla borta ibland..

KANSKE skriver senare.. beror på hur länge jag är uppe
börjar ju halv två i morgon ;)
smell ya later !

6/1-09

jag saknar dig så mycket.. 3 månader med dig nu och det känns inte som ett kvarts år ! tiden går fort när man har roligt. jag bitchar på dig och är nog drygare än.. darin ibland. men ändå har du stått ut med mig. det går inte att beskriva hur mycket jag tycker om dig, jag kommer aldrig att lämna dig !!
jag hör folk klaga över att dom inte får träffa sina pojkvänner och flickvänner, men det är oftast bara över en dag.. att sakna dig fyra dagar i veckan är det jobbigaste jag gör.. men att vara lycklig på helgerna gör det värt mödan !
jag älskar dig och kommer alltid göra det.
<3333


nu är det nästan..

.. klart !
jag har fixat lite med designen och den ska nog snart bli klar. så min blogg slipper se så tråkig ut. men jag har inte bestämmt mig än om jag vill ha en mp3-spelare eller inte. det kanske är irriterande när musik börjar spelas.. men jag tycker det är bra (A)
men som sagt så är den snart klar ! 
idag har det varit en slapp dag med vanliga lektioner + ingen svenska så vi slutade tidigt. jag och caroline drog till sjukhuset så vi kunde ta kvart över tvåan hem.

typ VÄRLDENS gulligaste reklam <3
 



smell ya later !

Helgen...

inte precis som jag hade planerat den = inte alls som jag hade planerat den. jag kan inte sträcka ut mitt vänstra ben eftersom jag har så grymt med träningsvärk. träningsvärken kommer från att försöka sitta och hålla fast sig när john kör. (inte så lätt...............) 
typ den jobbigaste helgen i världshistorien ! okej där överdrev jag.. men det var jobbigt ! jag var helt utanför och jag är inte precis den socialaste personen. (jag är rädd för människor) i'm a kyckling..
jag tänker inte ens räkna upp alla jobbiga saker för då skulle jag bara bli sur och till slut skriver jag bara svordomar. 

jag har inte skrivit något heller eftersom jag inte har haft tid.
och nu känenr jag bara att allt jag skriver bara blir tråkigt och ointressant.. lika bra att bloggen försvinner. får se hur jag gör

skriver mer senare. byebye

uytre

Emelie fes och det gjorde ont... vad har hon gjort.. O_O

blir det något eller?

det regnar? jag vet inte men tydligen regnade det. jag har liksom inte kommit ur sängen än.. för att.. jag har.. sovit. nej vi har faktiskt kollat på film. ännu en rulle som har sugit mer än.. något väldigt dåligt..
men tillbaka till regnet. vi ska köra skoter till johns stuga i morgon och hur roligt kommer det bli om det regnar? taggar inte precis så mycket nu.. kommer nog inte tagga så mycket i morgon heller..               

oh well.. skriver kanske mer senare ! 
smell ya later ;D

Hellloooo

jag har inte uppdaterat på ett tag men jag har "haft fullt upp" = jag har inte haft så fullt upp jag har bara inte orkat skriva. idag är det utv-samtal sen så drar jag till john. vi ska tydligen bowla i kväll....... och jag suger på det så jag kommer troligtvis förlora och skämma ut mig själv. roollliiiiiigtttttt. ohwell ! jag måste typ ha två väskor med mig för att det är så jävla mycket grejer jag ska ha med. eller snarare stora saker. min jacka, tjocktröjor, handskar... det tar plats ! sen ska jag ha med mig datorn me. 
jag har ingen skrivgläddje för att jag har inte tagit kort på ett tag för det har som inte hänt något, och då blir det tråkigt. Cicilia kanske inte orkar läsa igenom det :(
men oh well ! nu ska jag packa vidare biaTChess !! godnatt... elelr godmorgon jag vet inte.. ;D

RSS 2.0