gud är vår bög?

hejhejhejhej
nu är jag hemma och är dyngtrött. men måste ändå skiva engelskan som jag inte ens fattar något av.. tack för den fina förklaringen julia och lucas :( men aja. det löser sig nog ^^
jag ska kolla på family guy och bara chilla lite..

har haft fullt upp med att träffa johns släkt och försöak vara social som jag inte lyckades med så mycket.. men jag sover jättedåligt på veckodagarna så helgen ska ju vara då man tar igen all förlorad sömn. 
emelie har konfirmerat sig och jag tog jättemycket kort men log hon på något av dom`? ;;) 

grattis till emelie !
alla satt och svettades i kyrkan förutom jag som frös.. jag hade t o m gåshud.. 

godnatt då?

jag har ju ett sjukt långt nationellt prov i morgon (sen slutar jag YEEYY) men jag borde verklkigen sova men.. ofta jag kan det.. nope..
jag kollade runt på olika bloggar idag,. några random. och jag säger bara att alla som har köpt min gamla mobil är ägda,, det var typ 3 st som hade gjort det. synd om dom...

iaf så äre det mattenationella. jag borde klara det? iaf G. jag är fan nöjd med det.. dock att jag har haft VG och VG+ på proven vi har haft..
men aja
ska fortsätta lyssna på music nu..
pussochkram!


Hejsansvejsan.

hejhej.
sitter i fotöljen och ritar lite. ska börja rita av sanna snart :D men jag ritade en bild ida skickade. den blev lite fail.. men den blev ändå fin. dock liknar den inte bilden jag ritade av ;)


pussochkram!

idag

hejhejhej.
idag gjorde jag samhällskunskapen ! TACK till er som inte var där. Fredrik blev snällare och hoppade över de svåra frågorna ! TACK !
jag åkte till stan efter skolan och köpte ett linne/tunika grej som jag ska ha på mig när emelie ska bli en stor flicka och konfirmera sig. (stavas det så??)  jag tänkte köpa en sak till emelie men jag gör det nog i morgon efter skolan :)  måste bara komma ihåg det (A)

skriver mer sen
pussochkram

(till ida: bild på linnet jag köpte kommer kanske senare, går inte att ladda upp bilder...)

men härligt

just nu sitter jag i ett grupprum. trött och har inte precis så mycket samhällskunskap kvar i hjärnan. tror mitt huvud punkterades så allt bara rann ut..

jag sitter faktiskt och försöker skapa något vettigt på illustrator. ni får se sen hur det blir sen :)
ska sitta och dryga på omegle också !
pussochkram!

alltid trevligt.. ibland

jag blev trött på allt lilarosatjafs så fixade en ny header,, sorryy (A)
uppdatera om ni vill se den. :) dock så ska jag lägga på lite saker på den när jag har tid. men det fixar sig nog ! :D

http://kandeedrawings.blogg.se/

snälla kolla hennes b logg ! hon inspirerar mig grymt mycket.. så jävla duktig !
förlåt för att jag inte kan göra länkar.. antingen äre min dator som är knas eller min blogg.. aja. KOLLA DEN IAF !

lyckan kommer åter !

när jag kom hem från skolan fick jag ett telefonsamtal från halebop. han förklarade att min mobil inte fanns på lager så jag skulle få en ny modell som är "liiiiiiiiiite dyrare" den heter 901 i
dom skickar den på torsdag ;D hoppas den inte går sönder lika ofta ;)


NO MORE !
pussochkram!

gfd

jag tänker sitta vaken tills du skriver.

jag tänker sitta vaken tills ni älskar mig.

jag tänker sitta vaken tills allt blir som vanligt.

aldrig ska jag få sömn igen..

fu..

hejsanhoppsan.
ska snart dra till sängen antar jag. har inte så mycket att göra. kanske träna på geografiredovisningen men jag har ingen "pepp" på att göra det.. jag ritade en teckning åt john men han ville inte ha den.. så jag hänger väl upp den i mitt rum.. inte för att den passar in där men ändå..

nu vill jag sova men jag är inte ett dugg trött. sitter och skriver med idapida. typ en av dom finaste människorna som finns. 
jag hatar att jag aldrig träffar mina kompisar längre. men sommarlovet är väl till för det. MEN OJDÅ.. alla har ju jobb förutom jag.. känns ju bra. när man vill träffa dom så tjänar dom pengar istället medans jag sitter hemma och gnolar..



JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT BRÅKA OCH NY GER JAG UPP !

aja. godnatt.

frida nilsson

ingen skola idag. känns grymt skönt ! ni slipper min förkylning.
mamma smådampade lite i morse för att hon inte vill att jag ska missa så mycket skola. men det är inte mitt fel att jag är sjuk. och när jag blir 18 kommer hon ju ändå måsta sluta leva på mitt studiebidrag. 

aja, jag har tänkt skaffa mig en ny klänning. kanske sy en? jag vill inte slösa med pengar så det skulle vara smart att sy om något plagg som jag inte använder. men jag vet inte om det existerar något sådant plagg.. 
jag har kollat runt lite på h&ms hemsida men det finns ju bara strandklänningar.. 

IDA OM DU SER DET HÄR ! help me med att hitta en klänning plsplsplsplpls !


pussochkram!

godnattis.

jag sitter här i min soffa med en bit toalettpapper i ena handen.. det bara rinner och vill inte sluta.. min näsa är öm av att jag har snytit mig  så många gånger. det känns som om något proppar igen den ena nösborren (?) heter det så? vem bryr sig.. jag är sjuk och ändå kommer jag inte kunna stanna hemma ! p g a att mamma tycker att man ska ha feber annars är man inte sjuk. alla på minerva får stå ut med mitt snytande antar jag.. fastän det är grymt äckligt att snyta sig när folk är runtom (tänker inte göra det så det är lugnt) jag har en seriös fobi för snor. så jag snyter mig inte ofta när jag är sjuk men nu rinner det ju så mycket att jag måste ! grymt äckligt...
aja ska rita lite till sen sova.. kanske

pussochkram !

- men ååhhh..



har inte bloggat så mycket. men har haft träning och sådant.
okej det kanske inte är den hela anledningen.
jag åt just en snickersglass och snart ska jag kolla på family guy och googla lite inför geografin. borde kolla om spanskaresultaten är ute på schoolsoft me men vågar jag det? 
känns som att vi har mycket med skolan nu.. bara drygt..

pussochkram !

morgonfrulla

prata skit om mig, klaga på det jag gör. 
säg att jag är patetisk, säg att jag är en svikare.
det spelar ingen roll vad ni gör jag vet vad jag gjort och vad jag är. och jag har inte gjort något fel. 


trillade...

japp

godmorgon !

inte så bra..

min morgonfrisyr är fortfarande inte borta :( jag lider just nu ! det går inte att få bort. när jag kammade det blev det bara värre och jag orkar inte ducsha för då tar det typ 5timmar att torka håret oh det har jag inte tid för :(
bajs..



what jag do..

FRIHET

har ont i huvudet, men det kanske inte är en överraskning.
jag är trött och slö men en helg nu blir nog en bra medicin. sen så kommer ju samhällskunskapen och geografin direkt efter. måste komma ihåg att göra alla samhällskunskapsuppgifter ! jag bara skjuter upp allt.
så går det när man inte orkar göra skolarbeten hela tiden.

den perfekta sommaren försvinner !
john kommer jobba hela sommaren så jag får välja mellan att sitta i umeå ensam och inte träffa john eller i vilhelmina ensam och sen vara med john på kvällarna. eftersom alla har fått jobb förutom jag.... men man får väl nöja sig med det man får.
fortfarande sommarlov trots allt !

ska kanske städa lite nu,
pussochkram!

härligt med självständighet

förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen. men det har faktiskt inte hänt så mycket.
igår spelade vi våran första korpenmatch. det slutade med att vi förlorade med 9-2 men vi var faktiskt väldigt duktiga ;D 

nu ska jag arbeta lite på geografin som ska redovisas.. på tisdag? jag vet inte riktigt. och sen kommer john ikväll. kommer nog bli en bra helg. jag är på ett väldigt bra humör fastän att jag har ont i huvudet. 

ska fortsätta nu :)
pussochkram !

fan..

jag känner mig absolut som den mest omuntraste människan just nu.. så jag borde inte skriva så mycket inlägg idag.. emo-inlägg uppskattas aldrig.
det känns som att den här dagen har varit skit rakt igenom. men jag vet inte riktigt.. allt började gå nerför när jag var med felix på stan.. jag hatar att alla förändras och att jag inte kan förändras i samma riktning.. felix gör mig alltid glad och det spelar ingen roll om han gör mig ledsen på samma gång jag blir ändå glad.. det är därför han bara är så flummig. 

och så klart går all ilska ut på john.. och då börjar jag tänka på allt jag är sur på honom för som jag aldrig orkat bråka om.. men han gör mig lycklig fastän att jag alltid är så deprimerad.. han är det bästa som finns !

jag hatar ordet hatar.. 

LYSSNA


godmorgon

godmorgon som vanligt. jag sov väldigt bra tills jag fick en mardröm.. alla dog.. det kan jag berätta.
vi kollade på eurotrip och den var inte så bra som jag hade hoppats på. sen började vi att se en skräckis men den var så dåligt gjord så vi orkade inte se klart den. 

idag är det söndag och det betyder att jag snart ska hem.. så jobbigt att helgen bara försvinner men man kan ju tänka positivt, ju snabbare helgerna går ju snabbare blir det sommarlov !
det kommer bli skönt som drattans att bara kunna slappna av. det är det minsta man kan göra just nu. 

nu importerar jag massa bilder från johns kamera. dock kommer jag radera väldigt många men orkade inte markera alla jag ville ha.

skriver mer senare.

pussochkram!

yeess

nu blir det att bara äta godis !
ska se på eurotrip som alla tydligen har sett förutom JAG ! hoppas den är bra annars blir jag besviken. 
men först ska jag uppdatera lite hade jag tänkt

vi bowlade som vanligt och jag är så svag så kloten klarar sig knappt igenom alla käglor.. men jag fick en STRIKE :D grymt lycklig ;) men som vanligt förlorade jag.. men ändå.. jag var duktig. 
sen har vi ätit pizza och köpt godis och chips. jag har ritat lite och så kollade vi på johns mammas gamla teckningar. hon var grymt duktig och hälften av dom var nakenbilder ;)

det var iaf skoj allting. och nu ska vi se på film. 

pussochkram!

v-mina

tjjoooo
har inte skrivit så mycket på ett tag men det kan beror på att jag inte har haft tid. (en vanligt ursäkt som jag använder väldigt ofta)
men det är faktiskt sant.. jag har kommit på att jag har en ofärdig design åt sofias kompisar. men det har varit alldeles för mycket i skolan så har inte hunnit göra något på den.
men ska sätta igång med den när matte NA är över tror jag. 
igår hade jag spanska prov och det gick ju som det alltid går. hoppas verkligen jag fick G.. annars är jag körd.. jag hade problem med att sätta ut vart imperfekt och vart preteritum skulle vara (om det heter så) men de flesta små-orden kunde jag.

john stack iväg för några minuter sedan. hoppas verkligen att han gör mat till mig ! annars får han spö !
nej men jag har inte ätit något sen lunchen igår. ska jag satsa på att inte äta något på hela helgen? NAAAHHH... godis ikväll i stora lass säger jag bara ! fick inget godis igår och jag är van med att äta på fredagar.. 
nu blev jag hungrig som tusan bara för att jag skrev om mat.. 

ska fortsätta försöka slå några i facebookspel nu ;) (det kommer jag inte lyckas med eftersom dom föddes med att äga på facebook) inte mitt fel :)

pussochkram !

wrehtyuioiuyd

HATAR DIG SÅ JÄVLA MYKCET ! 


tack (L)

GLÖMM INTEEE ATT RÖSSTAAAA !!!!! http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=822

HJÄRNA I ARBETE !

pluggar spanska !
måste fokusera BIG TIME ! blev ultraglad över att jag slipper göra det andra provet om jag klarar det här ! 
skriver i morgon ! LOVAR !
Puss och kram !

godmorgon..

.. ska idag med köra till skolan men idag blåser det dock extra mycket men jag orkar verkligen inte vänta på stan för att ta mig hem. ska gymma på morgonen och sen fick jag igår ett mail från john ( svenska-engelska lärare) och det stod att engelskan är sista lektionen? förstod jag det rätt? då ska vi iaf bra kläder för att vara ute.. lycka till med det. men jag har alltid med mig mjukbyxor när jag kör moppe så jag behöver inte ta med mig ännuuumer kläder.
det är bara jobbigt.
men nu ska jag fortsätta vakna upp ! kommer bli lite svårt eftersom jag låg vaken till två.. hatar vad ångest kan göra mot sömnen..


pussochkram !




småprat.

hejhej ! nu är jag hemma och sitter i soffan. försöker återfå den värme jag hade innan jag började min kalla moppefärd hemåt.. 
har inte så mycket mer att skriva men xD
det går väldigt bra för mitt bidrag till vero moda tävlingen :D men det kanske ändras om ett tag :( men man kan ju bara hoppas :D
nu ska jag fortsätta chilla och sen äta.

pussochkram !

plsplspls

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=822
RÖSTA BRA SNÄLLA !

(jag kan för någon anledning inte skapa en länk.. förlåt)
 LÄnken finns också i menyn !
klicka där !

yet again..


vilken är bäst?

ops

kommit på nya designer. vet dock inte vilka som jag ska skicka in..
kommentera gärna !

upp och hoppa !

lång sovmorgon tack vare min moppe ! sjukt skönt kan jag säga ! vet inte riktigt när jag ska åka men inte för sent. vill inte stressa. jag har nyss duschat och ska äta en till macka. sen ska jag göra mig i ordning och sen dra till skolan. dock måste jag möta en lektion fullproppad med ångest inför provet på fredag. jag har inte pluggat så mycket och har tänkt göra det på lektionen och i kväll. (behöver bara någon som tvingar mig)

åter till min macka ;D
smell ya later !

flicka lilla..

klockan är mycket och jag orkar inte sova !
jag önskar att alla roliga bloggare kan uppdatera men tyvärr.. finns ju inget roligt att göra när alla har gått och lagt sig. 
jag skulle gärna vilja dela med mig av mina bilder från helgen men det går ju inte att ladda upp.. det är lite smådrygt men inte jag som lider av att läsa en dålig blogg ;) utan det är alla som läser som får dryga sig igenom all text. 

jag ska fortsätta kolla på scrubs nu :) 
pussochkram !

hsie

jag känner ett stort behov av en laddare till min mobil atm.. john är väldigt aktiv och själv sitter jag och äter kladdkaka.. känner mig så tjock ! men jag orkar inte precis ut och springa när jag bara får ont i knät. inte för att jag hade orkat det om jag inte hade ont i knät heller men.. 
jag håller på med det andra bidraget till vero moda tävlingen. jag kommer förlora stort ! 

skriver senare !
pussochkram !


d

jag är trött och less !
jag orkar inte vara aktiv mer. ska gå och duscha och sen gå och dö
godnatt

-dagen är snart = pluggning

hejsan hoppsan ! jag har inte skrivit så mycket men har inte haft någon ork att göra det. jag har bestämt mig för att delta i vero moda tävlingen. blondinbellas blogg är bra att ha ibland ;) jag har gjort en.. men vet inte om jag ska ha den som ett bidrag eller inte.
kommentera gärna.. det är säkert väldigt många som har förmågan att lyckas som designer så har nog ingen chans. men lite roligt att försöka iaf.

är det helt åt skogen?

yupp :d

god morgon !
jag har som en helt vanlig helg inte hunnit blogga så mycket. jag och john sitter och spelar spel på facebook.. skulle inte ha visat honom dom xD nu slår han alla rekord jag har :( sorgligt men sant.. 

idag ska jag hem och jag har laddat upp min dator med en film som jag ska se. skönt att slippa sova hela vägen. lättare att fördriva tiden med något annat. ikväll ska jag iaf försöka göra klart min design ! får se hur den blir.. om den blir helt galet konstig tänker jag göra om den helt och hållet.. kommer ta ca.. ett halvår xD
nejmen.. 
nu ska jag övertala john att se klart gremlins.. 
smell ya later !

en dag jag kommer glömma...

hinner inte skriva men nu ska vi dra och bowla ! skyndar oss p g a att vi måste lämna in två (?) filmer på tallen som dom hyrde igår. sen ska vi köpa glass och bara chilla. jag gissar att kvällen inte kommer att bli som jag har planerat den men vad kan jag göra åt det. INGEEEETT !! det får bli bra ändå :) borde göra skolarbete men pallar inte det........

men aja ! skriver sen bi-aaaatches !
smell ya later !

fuck off !

läste just en tråkig blogg som en kille skriver som inte ens borde ha en . jag gillar inte stöddiga bloggare som tror att dom är så professionella med sina 3 läsare.  jag hatar mycket just nu och faktiskt så hatar jag allt skit som folk säger om fjortisar. alla har plötsligt börja hata fjortisar. det kommer i vågor. hata emos, hata gangsters, hata fjortisar. låt människor leva sina liv i fred ! jag är trött på att folk ska må dåligt för att andra jävla idioter ska må bra ! ni som inte ens förtjänar att ha vänner men tänk, det finns mer än en av er... en grupp av retards.. 

förlåt att jag är gnällig men det är ingen bra kombination att vara trött och depp.ÖNSKAR JAG HADE GODIS !!
smell ya later...

Torsdag- överlevde !

hejsan !
ligger här i mammas säng och kollar på tv. middagen är snart klar antar jag. min mobil är inte trasig än ! jag är stolt !
har inte så mycket att skriva men det kanske är bra. långa texter utan bilder är inte precis så roligt att läsa. 
jag kan berätta att jag iaf har ritat en liten grön dinosaurie till lulle-pulle och hans grupp på geografin. grynt gullig ! men det går inte att ladda upp bilder på bloggen (som vanligt) det är drygt !

men jag skriver kanske sen.
smell ya later !

ih yeah

har inte skrivit så mycket idag men har inte så mycket att skriva om.
snart ska jag sova tror jag men kollar på tv just nu och sms,ar.   

"tar man det lugnt så chillar man, chillar man så är man coool"

smell ya later

YEY

MIN MOBIL HAR KOMMIT TILLBAKA ! lagad och håller förhoppningsvis minst en månad. mamma försöker hitta mitt minneskort men tror knappast att hon kommer ihåg vart hon lagt det. ska ta mycket kooooorrrtt nuuuu !!!

idag har det varit en dryg dag fast en kort dag ! snart är det middag men jag är van med att middagen ska vara klar när jag kommer hem men pappa låg bara i soffan och kollade på hockey när jag kom hem.. hungrig och grinig.. 
efter skolan ringde jag felix och så satt vi med hans kompisar och spelade bluff.. jag förlorade varje omgång ofc men det var lätt värt det. skoj 

nu ska jag hålla på med min mobil !
SMELL YA LATER !

finess

god morgon !
ligger i sängen och trycker runt på olika sidor. och jag lärde mig nyss hur man print screen-ar på mac,en. julia hade sagt hur man gjorde men jag glömde så klart bort det. 
mycket jag inte förstår med mac-datorer... 

men nu ska jag kanske börja klä på mig. 
smell ya later !

fläsk

jag är trött och har ont i huvudet..

sleepin' time..
smell ya later !

ligger eller sitter..

soffan är just nu min bästa vän !
ligger och tittar på ugly betty och sen ska jag ringa john. den bitchen sa att han skulle skriva sms men ICKET :O vänta bara tills klockan nio ! 
jag ligger efter i skolan känns det som ! men jag vet inte riktigt vad jag ska göra först.
det vi har på schemat är :
• Geografiredovisning
• Friskvårdsprov
• Spanskaprov (X2)
• Samhällskunskapsuppgifter
• Samhällskunskaps... grupp... diskussion (?)

men i morgon så har jag som vanligt sovmorgon ! kommer bli grymt skönt.
smell ya later !

ÄGER


Varför går det inte?

trött på att det ine går att ladda upp bilder nu !
min blogg är tråkig och när jag försöker göra något åt det så funkar det inte.

diss !
jag dissar alla killar som säger en sak men sanningen är något helt annat ! och då pratar jag inte om lögner. 
jag dissar att springa 3 km senare i dag ! 
jag dissar att bo i umeå
jag dissar att alla unga mammor skyltar med att dom är gravida. (ta inte illa upp) menar bara att varje ung mamma har en blogg som heter ("barnets namn"s mamma) inget taskigt mot er men jag stör mig på det..
 

nu ska jag " göra naturkunskap" som om jag fattar något xD
smell ya later !

allt blir HSHA

just nu ligger jag på vardagsrumsgolvet och kollar på ballar av stål. ätit en apelsin och ska nog sova efter det här.. 
jag tror att jag snart är klar med min design men försöker att fixa det så att alla kan se den.. fett med jättejobbigt !

men iaf orkar inte skriva mer..
smell ya later

en rubrik- 04

vi får sluta nu men kommer missa bussen så jag ids inte fara till stan riktigt än. och min dator har snart inte batterier nog för att vara igång ! orkar jag gå och hämta sladden? -eehmm... nej..

jag vill hem men jag vill inte plugga ! jag har så mycket att göra.. kommer inte hinna göra allt den här veckan.. eller kanske om jag verkligen satsar men det orkar jag intteee !!!

om två dagar har jag och john varit ihop i fyra månader ! det är dock bara jag som bryr mig men det är ganska stort för mig ! för att det känns inte som fyra månader och snart är det ett halvår och när det har gått ett halvår är det lov (?) har ingen aning.. har inte koll på när vi slutar.

jag ska rita tills min dator stängs av nu. 
smell ya later :)

OBS

tills min design är klar så får det se ut så här ! 


Ska man oroa sig?

varför är alla så rädda på svininfluensan? kommer det här bli nästa "pesten" eller? hela Sverige utrotas p g a svininfluensan. och nu när det har nått Sverige borde man kanske oroa sig?

iaf så sitter jag just nu och väntar på att lunchen ska gå över. har ätit en macka och är inte mätt men orkar inte gå ensam till maten.. jag är lat och gillar inte att sitta ensam. förutom i uppehållsrummet. det är bara skönt. jag måste plugga men jag orkar inte. ska göra klart svenskan och resten av människorna i min grupp kommer troligast säga att jag har gjort något fel men då får dom göra det själv ! 

att göra:
• plugga friskvård
• plugga samhällskunksap
• göra samhällskunksapsuppgifter
• prata med sören
• göra svenskan

(något mer?) -jag har redovisat friskvården så det är gjort ! skönt som drattans

men smell ya later !

en rubrik-MEN H&#$∞§[][£@©TE

nu är min nya header klar.. (tror jag) men tyvärr så går det inte att ladda upp den på bloggen så kan inte sätta igång med att göra i ordning den. 

men iaf så har jag och john bara chillat idag tills han for hem och nu känner jag stressen inför skolan i morgon ! friskvård och svenska tills i morgon. varför?! och snart samhällskunskap.  skolan får mig att må dåligt och jag orkar inte med det längre. jag vill bara slappna av någon dag i veckan. och under helgerna tänker jag bara på hur jobbig nästa vecka kommer att bli..

jag orkar inte uppdatera mer idag. men i morgon ska jag försöka bättra mig ;)
smell ya later !

he4t

vi sitter på biblioteket och john har just fixat internet på en dator som inte ska ha internet... jaa vet inte hur det gick till men det funkade :D
snart ska vi träffa felix sen ska vi  dra vidare. 50-års kalaset var tråkigt och nu har jag ont i magen.- hatar tårta...

smell ya later !

randomly

godmorgon ! om man kan säga det vid den här tiden. gissa nrä jag och john vaknade.. jo elva ! som vanligt. jag är inte överraskad. john blev lite småsur när jag inte kunde somna om men that's life.
vi är sugan på glass och glassbilen körde förbi men körde inte uppför  våran väg. det var lite smådrygt. 

och snart blir det att äta grillat ! det blir nog gott men jag är väldigt sugen på pizza.. smell ya later !

RSS 2.0