YEH

har en ny blogg nu, alla mina friends kan fråga vad den heter eller kolla på fejjan ;D chao!

snettttt

det finns tre saker som kan hända.. tre saker som kan få mig att bli din vän igen. kommer hålla tummarna att något av de slår in någon dag. <3

i'm moving on.

skaffar en ny blogg, c ya :)

why do all good things come to an end

du måste skoja

TILL ANNETTE!!!
jag är inte skyldig dig ett piss
DU är skyldig mig. Att du inte kan ta ansvar det är faktsikt lite pinsamt... förra resan var dessutom mycket billigare. och jag pratade med john. och om du saknar några jävla pengar så är det han som inte har betalat. OCH jag skulle betala det jag var "skyldig" innan du tänkte beställa den stockholmsresan som inte blev av.

och ändrade planer. jag skickar pappa att ringa dig istället.

jag är jävligt besviken!!

ALLTSÅ HELVETE!

Tror du att jag är dum i huvudet?! JAG SKA HA MINA PENGAR! man kan säga att du är BUSTED. min mamma ringer dig i morgon. bäst du har en jävligt bra förklaring!!
Man kunde ju tro att en vuxen människa kunde vara lite mer mogen!

Allt är möjligt

nu känns allt så mycket bättre..
och det skriver jag med no ironi what so ever!! :)


tagga morgondagen!!!
• Avslutning, ( vad ska vi göra ens?? kom ihåg att komma på förslag annars kommer ralf piska!! )
• Hagakampen
• Victor
• Hem
• Kajsas place!!!!


jag gillar att ha allt bestämt. synd att jag inte kan kontrollera allt. men allt blir så komplicerat eftersom jag bor så långt ute i buschen. men det får duga!!! :D:D

nu ska jag ducha och fortsätta njuta av livet <3 chao!

DUH

kommer aldrig att vara din vän ;)))))))

varför har ni samma ip-nummer???



Svar på tal!


Jag är inte skyldig något alls, jag betalade den summan som anette först skulle köpa biljetterna för. mer hade jag inte råd med så john sa att han skulle betala resten. om han inte har gjort det så.. synd för honom? men pengarna för stockholmsresan som inte ens har varit än SKA jag ha tillbaka. så inget går jämnt ut.
och plus så betalade jag mer än vad resan kostade, eftersom jag betalade med hundralappar och jag fick inte växeln.
hoppas du förstår.

SNART ÄR DET HÄR FUCKING ÅRET ÖVER!




jag har blandade känslor om 2009.
Jag fick det jag ville ha. jag trodde allt var okej. sen togs allt ifrån mig.
hela det här året har handlat om att folk förändras tror jag.. den meningen har jag haft i bakhuvudet hela tiden.
2009 skulle i stort sett vara det bästa året i mitt liv. förutom dagistiderna då man alltid var lycklig typ.

• Nyår! - Var på stan med Bullen. sjukt roligt och det känns fortfarande som att det var för.. en månad sedan? bodde där i några dagar, fastän mamma blev sur. Men eftersom en person som lovade att träffa mig inte gjorde det så var jag väl lite sad längst inne. men det var grymt skoj! sen fick jag ju träffa olle också. ( fick en helt ny syn på honom )

• John! - 6 dagar efter nyår så kom john till umeå. En kille som jag hade haft en crush i i ett par år eller mindre. hela historien om john är komplicerad och antar att det bara kommer vara jag som kommer förstå. Men vi träffades iaf och vi blev ihop.

• Sommar! - jag skaffade inget sommarjobb eller liknande. var i vilhelmina i stort sett hela tiden. John jobbade hela sommaren och jag badade och solade hemma hos honom.

• Stockholm! - åkte till stockholm med john och träffade den delen av familjen. väldigt trevligt och antar att dom minnerna inte kommer försvinna på ett tag.

• Skolan! - började tvåan.. vad finns det mer att säga.

• Konst! - jag sålde mina första tavlor!

• Svacka! - kom in i min svacka igen.. ja same old shit. Men nu vet jag verkligen inte vad det beror på . allt kanske bara har blivit för mycket.

• Framtidsplaner! - Jag och john började prata om förlovning och att jag skulle flytta till vilhelmina nästa år. Jag ville inte få upp mina förhoppningar för att min pappa aldrig skulle gå med på det. men john fick mig att kämpa mer för att få det att gå igenom

• Slutet! - Efter elva månader med john. börjar han en dag ignorera mig och svarar inte. sedan mitt i natten ringer han mig och gör slut. det jag hatar mest är bortförklaringar. varför kan man inte vara ärlig? han hade träffat en annan tjej. som han tidigare sagt att han inte brydde sig om . ( inget illa menat ) och det skulle jag kanske inte ha litat på ? en dag efter han dumpade mig blev han ihop med denna Linda som skriver track-kommentarer i min blogg. men eftersom john inte verkar ha något mod kvar vågade han inte erkänna att dom var ihop. Jag saknar honom, men jag tror inte jag saknar "honom" inte den han är nu. John som var ihop med mig lovade att göra slut face to face. och han var omtänksam och brydde sig om att han sårade mig. men antar att vissa människor kan såra folk grymt mycket utan att få skuldkänslor? Hans nuvarande tjej säger att jag behandlade honom som skit. Vad jag har gjort mot honom kan inte jämföras med det han har gjort mot mig. skulle inte förvåna mig om han inte vill erkänna det. och jag tänker inte sjunka till den nivån att sprida rykten om honom och sedan ljuga om det. han var helt underbar. jag kan erkänna det. men till slut kom det fram att han är precis som alla andra. kan fortfarande inte förstå varför han ville flytta ihop med mig, och förlova sig. för allt var hans idé... bara för att göra så jag mår ännuvärre??

• Pengar! - Jag hade betalat en stockholmsresa i förskott... om inte pengarna kommer tillbaka till min mama, kan jag inte stå för konsekvenserna.

• Nyår! - nyår har inte hänt än. men det kommer nog bli lika awsome som förra!!


• 2010!!!! - ta dagarna som dom kommer! nyårslöften håller jag aldrig men jag måste iaf försöka bli lycklig. jag har förändras under året men nu tänker jag bli mig själv :)



nu är tiden snart slut!! kommer jag sluta bita på naglarna helt??

yeeees

hellooouuu!!!!
snart måste jag dra till bussen men kan skriva en mening innan jag drar.
Helgen har varit lång och jag längtar typ efter skolan.. vet inte hur lovet kommer bli. vara med familjen varje dag. WOHO! nejmen drar kanske till victor ;)

AJA! ointressant!
ses

Dagens..



känsla: splittrad
önskemål: vill ha rött hår
tanke: vad kommer hända??????
person: victor!!!
mes: jag!

baajjjjssss

är less på att plugga nu. när jag kommer hem kommer jag falla med huvudet före i sängen.  dåligt att sova så lite på veckodagarna men utvilning kan man ha på söndag ;)

har inget roligt att skriva. bara att jag är trött.

chao!

so true...

gosh.. orkar inte ens svara på den anonymas kommentar.
svaret är så självklart, så jag tycker synd om han/hon inte fattar själv.


BREEH

försöker verkligen hitta något att göra förutom att plugga. men misslyckad som jag är så... ja, jag misslyckades med det me. så måste verkligen plugga nu.. eftersom jag inte fattar vad instuderingsfrågorna betyder ens kommer jag nog måsta sitta uppe hela natten. men jag måste få G på det här.

Mamma vill att jag ska satsa på en äldre kille. jag borde ta kontakt med the hot guy med gröna hörlurar. inte för att han är så mycket äldre men han är HOT. dock borde jag inte göra något alls förän jag har kommit över john. men han verkar göra det hela mycket lättare med att såra mig varje dag. så varför sörja över någon som bara gör dig olycklig..
mitt humör är en berg och dal bana!!! först är jag ledsen, sen har jag självförtroende, sen börjar jag kolla in killar, sen blir jag ledsen igen.. ja sen är jag kaxig ibland me. allt är väl bra ibland??

men ska plugga nu!! :) SAM HERE I COME!!

fattarinte

klarar inte av att vara ensam mer.. fattar inte hur allt kan försvinna.. kanske är en läxa att man ska ta vara på tiden man har.. eller.

borta

raderar alla glada stunder. nu finns det bara depression kvar.

raderar..




vet inte

jag känner att jag inte har något att gå upp för.
varför stiger jag upp på mornarna? jag vill ha något att se fram emot.. vad är vitsen?? varför stannar jag inte kvar i sängen?

allt jag gör är att gå upp, åka till skolan och sen dra hem igen. känns ju onödigt som stryk.
och nu när alla jävla tankar går mig åt huvudet klarar jag inte ens av att plugga. jag sätter mig bara nero ch gråter. kan inte missa mer prov p g a det här.. jag vill inte vara förvirrad längre..


om du bara kunde förstå

förstår att jag är jobbig.. men förtjänar inte det här.

" varför ska jag ha långa naglar..
det skulle vara intressant att se det på dig "



vill inte krossas som en fluga.

BAH

Linn- vad ser det här ut som?
Frida- ååhh.. en kina hatt.. och ett dinosauriefoster.
Linn- eehh,.. okej..
Frida- ah.. eller ett renhorn!!!!

Svar på tal



Din synpunkt om mitt och johns förhållande är orelevant för mig. Din synpunkt om mig och om mitt liv spelar ingen roll.
Jag struntar om ni pratar skit om mig, jag struntar i om ni hatar mig. John är inte den jag älskar. Och jag hoppar verkligen att ni blir "lyckliga".
Och jag behandlade inte John som skit. Snarare tvärt om gumman.
Jag vill inte ha kvar honom. Så då blev det ju bra för båda av oss :) BYE

R.I.P


Vila i frid. Kommer sakna dig varje dag.

i thought i was right, but i was wrong


helvete

Man kan ju inte förvänta sig mycket från killar.
Deras hjärtkapacitet är ju nästan obefintlig. Önskar att det fanns EN person som verkligen menar det han säger. Beundrar Kajsa så jävla mycket för hon och olov är så jävla perfekta för varrandra.

Och mitt ex, denna person som har fått mig att må så jävla kasst att jag har velat dö. Är någon som jag litade på. Någon som kunde trösta mig. Men som han säger, människor förändras. Synd att du förvandlades till det dåligare.
LÖGNER! SVEK! FEGHET!

Min lärare håller med om att killar suger..... Han är väl den enda smarta man på denna jord?

du kunde inte vänta i typ... minst en månad heller??? måste gå och börja banga någon jävla brud dirrekt. blir väl lättare att "hata" dig nu.. för du är VERKLIGEN inte den jag älskar... han dog.

How to loose 8 pounds in a week.

om jag hade fått välja hade jag stannat hemma idag.. vill inte åka buss.. vill inte gå på vasaplan.. jag vill inte stå i bussen.. och jag vill verkligen inte komma till skolan..

mår illa och är morgontrött..
känns inte som att det blir någon lunch idag.

om du helre vill se mig lycklig utan dig än olycklig med dig.. så kommer du aldrig att se mig lycklig..



pls

At night I trip without you, and hope I don't wake up
'Cause waking up without you is like drinking from an empty cup

jag kommer aldrig mer vara lycklig..

förtjänar jag det



Allt känns som en mardröm.. Synd att jag aldrig kommer att vakna..


Hur kommer allt att sluta..

varför är alltid jag det stora problemet..

jag vill se dig lycklig.. men det gör ont när jag ser dig lycklig utan mig..

smell ya later

orkar inte bry mig om min design atm.. tänkte göra ngt spaceaatt. men orkade inte tänka.

drar till röbäck nu. träffa sunka, skönt att ha ngt att göra :)

vad händer



Varför får jag skit när det var du som sårade mig?



HAPEfui



Kajsa- Du måste vara hårdare när du dansar!!!
Olov- men.. vi dansar inte ? vi slåss?



woho

snart drar jag till staden!!
kajsas place here i come!

NU movar jag on!


jag tappar vikt
jag tappar självförtroende
jag tappar livslusten
jag tappar ... skolan?

på grund av VAD?! dig? dina lögner?
jag tänker INTE ge dig den lyckan.


hoppas att träffa Nettan och the family om dom kommer till umeå någon gång :) och P-A så klart. men nu har jag fått nog. förtjänar inte det här så jag orkar inte bry mig. klumpen är borta och jag mår bättre.

chao!

några dagar känns som ett år..

ingen förstår..
jag är död inombords..
folk säger att jag förtjänar någon bättre..
men hur jag kan jag tro på det.. hur kan jag tro att det finns någon bättre än dig..

det känns som att något drar mig i magen hela tiden. någon drar i mitt hjärta men det vill inte lossna.. dina ord håller det kvar.. en gnutta hopp.. det är allt jag lever för..
men antar att det hoppet snart släcks.. sist du dissade mig för att du skulle åka till din stuga kom du hem med en flickvän..
varför lyssnar du inte.. varför bryr du dig inte.. varfr kan du inte bara säga vad du vill.. alla kramar jag får.. tröstande kommentarer.. inget kan ta bort det onda.. inget kan ta bort de hårda slagen i magen jag får varje gång jag tänker på dig.
varför skulle du ta mig tillbaka.. jag förtjänar inte bättre.. jag förtjänar inte dig.. jag förtjänar ingenting.. tänker inte stanna kvar längre.. mobilen stannar hemma.. facebook raderas, apberget raderas,.. msn raderas. aldrig mer.. kommer du höra från mig.. jag tar smärtan. fastän jag vill att det bara ska sluta..



det här har väl bara varit en dans på rosor? för snart kommer helgen.. vad händer..


ynjufrds

VARFÖR HAR JAG EN KÄNNSLA I MAGEN SOM INTE VILL FÖRSVINNA?!?!?!?
VAFAN HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET HÄR?!?!
inte ett JÄVLA skit!!!!
NÄSTAN ETT JÄVLA ÅR OCH JAG FÖRTJÄNAR INGET BÄTTRE SÄTT?!?!?!


ännu mer.. slutet

när jag får ont i lungorna.. när jag får ont i sidan.. vem ska vara där och göra allt bättre.. vem ska förstå mig..
var det inet du som stoppat mig varje gång jag bara velat få slut på allt..
du har sårat mig.. så din anledning till att göra slut är att DU inte är bra för mig?
du vet inte om du älskar mig
du vet inte om du vill göra slut
du vet inte om du är kär i linda

du tycker inte att jag förtjänar mer än detta.. jag förtjänar att må dåligt när jag vet att du inte bryr dig ett dugg.
jag förtjänar att bli ignorerad.. varför? jag vet inte!

måste gå runt och undra.. det som gör ont mest är att jag vet att du har gått vidare.. att du inte ger oss en chans.. du ändrade dig under en natt.. och sen tycker du att det inte är mer än rätt att Linda ska ge mig skit. jag trodde inte att du kunde bli som du vet vem.. inte för att jag tror att du vet vem jag menar.. när lyssnade du någonsin på vad jag berättade..

jag har inte betytt något för dig..

förtjänade jag inget mer..
vad gör jag för fel..
varför förtjänar jag att dö inombords.. när jag inte får dö totalt.. lever sårad.. och kommer alltid att vara..

du som gjorde mig säker.. du som gjorde så jag slapp allt ont.. du anser inte att jag förtjänar mer..

vet att du inte kommer läsa det här..
men någon kanske bryr sig om att visa det..

du kanske inte bryr dig om mig längre... men när jag är borta.. var då redo att klandra dig själv...

baybay


kommer alltid komma ihåg alla awsomness till minnen med dig..  hoppas verkligen att du får det så bra du förtjänar.
jag må vara förkrossad men jag tycker att du förtjänar lycka anyway. <3

rtyujhgfd

sitter på historian.

pallade inte att sitta hemma. efter skolan ska jag med julia till stan och shoppa upp alla pengar som jag har över nu.. men shopping kommer int göra mig glad... inget kommer göra mig glad.

sup mig full i helgen??


sen måste jag träffa felix och få en kram.. tar så många kramar jag kan få just nu..



jag funderar på vad jag ska göra med alla kläder.. alla saker..
glashjärtat som jag fick i födelsedagspresent. kanske tar en hammare och slår till sen kan du få det i en påse på posten.. så känns det i mitt bröst.. både psykiskt och fysiskt.

men vem bryr sig.. den enda som jag trodde brydde sig sårar mig hellre och kommer med bortförklaringar och dissade mig för att han inte klarade av att avsluta allt.. varför plågade du mig.. och jag vet exakt hur det kommr  bli nu.. du säger att vi fortfarande kan vara vänner men jag kommer inte få något.. inga sms inget skrivet på msn.. bara bilder på facebook med dig och en annan tjej.. alla "jag älskar dig" som du sagt till mig har varit lögner.. jag vill prata med dig men hur kan jag göra det när du inte vill ha någon kontakt med mig..

orkar inte mer

att en person kan förändras under en natt har jag genomlidigt en gång.. men visste inte att jag skulle göra det igen...
jag spyr för att jag mår dåligt..
han kommer inte skriva med mig
han kommer inte försöka tänka på den bra jag..
han kommer inte försöka fixa allt..
kommer nog aldrig höra ifrån honom igen..

kärlek är inte för mig.. det bara tuggar och tuggar sen spottar det ut mig levande!


RSS 2.0